Kategorije
NUK Čistilo za stekleničke

NUK Čistilo za stekleničke

ProizvajalecNuk
Šifra: 4008600149941
Na zalogi (kos) : 276
  • 5,90 €

    6,34 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

NUK Čistilo za stekleničke

Nuk čistilo za stekleničke je bilo razvito zlasti za čiščenje otroških izdelkov. Čistilo je osnovano na podlagi naravnih sestavin in vsebuje posebne encime, ki učinkovito odstranijo mlečne beljakovine, kašice ter ostanke sokov. Nuk čistilo za stekleničke je idealno za čiščenje stekleničk, dud, lončkov in otroških jedi, kot tudi pripomočkov prsne črpalke ter pralnih igrač. Zaradi svoje blage formule in naravnih sestavin je varno za otroka in se lahko uporablja brez obotavljanja.

Informacije o izdelku Nuk čistilo:

  • 380 ml,
  • sestavljen s sestavinami iz obnovljivih virov,
  • Ph kože nevtralen,
  • dodatki čistila so hitro biorazgradljiva (v skladu z OECD),
  • brez dišav in barvil.
  • rahlo obarvanje čistila je naravno in ne vpliva na njegovo kakovost.

Pripomoček za hranjenje
Zvrst pripomočka Čistilo za stekleničke

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen