Kategorije
Nuk Cucelj First Choice Plus - lateks - velikost 1

Nuk Cucelj First Choice Plus - lateks - velikost 1

ProizvajalecNuk
Šifra: 4008600208990
Na zalogi (kos) : 161
  • 4,13 €

    4,44 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Nuk Cucelj First Choice Plus

Lateks cucelj First Choice Plus v velikosti 1 je primeren za otroke od rojstva do starosti 6 mesecev. Duda naravne oblike, ortodontsko prilagojena, se popolnoma prilagodi otrokovemu nebu, za občutek dojenja. Sistem NUK Anti-Colic Air preprečuje zaužitje odvečnega zraka, ki lahko pri otroku povzroči kolike. Brez BPA.

Pripomoček za hranjenje
Zvrst pripomočka Nadomestni cucelj

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen