Kategorije
NUK Cucelj First Choice Plus - silikonski, M

NUK Cucelj First Choice Plus - silikonski, M

ProizvajalecNuk
Šifra: 4008600169338
Na zalogi (kos) : 359
  • 5,31 €

    5,71 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

NUK Cucelj First Choice Plus

NUK First Choice - cucelj Naravna oblika za čeljusti dojenčka Prvotni NUK cucelj ima naravno obliko - bradavice matere v času dojenja. Nagnjena, sploščena oblika spodnjega dela daje jeziku in spodnji čeljusti dovolj prostora za naravno gibanje pri sesanju, medtem ko se obokan vrh prilagaja obliki in razvoju dojenčkovih ust. Dodana široka podpora za ustnice daje pri sesanju še bolj naraven občutek. Lažje prebava: Posebna luknja omogoča optimalno hranjenje. Preprečuje kolike; Še izboljšan zračni sistem Anti-Kolika zagotavlja, da vsebina iz stekleničke teče naravno, tako da lahko vaš otrok enostavno in sproščeno pije brez požiranja zraka. Klinično dokazano ** naravna oblika NUK cuclja je zelo dobro sprejeta med dojenčki. Še posebej je primerna za dojenčke , ki se hranijo kombinirano dojenje / steklenička. (** Za optimalno kombinacijo hranjenja dojka /steklenička BMC Pediatrija 2010, 10:6. Dodatne informacije na http://en.nuk.de/all_about_nuk/studies) Super mehka: S svojo edinstveno mehko obliko se cucelj odlično prilagaja dojenčkovi ustom – pri pitju daje naraven občutek. Na voljo kot silikon ali lateks NUK Silikonski cucelj: • Izdelan je iz visoko kakovostnega sintetičnega materiala • Čist, transparentni - sodoben videz • Zelo odporen na visoke temperature • nevtralen vonj in okus • Neposredna sončna svetloba in maščobe ne vplivajo na staranje materiala • Izdelano v Nemčiji • In seveda - ne vsebuje bisfenola A (BPA)

Pripomoček za hranjenje
Zvrst pripomočka Nadomestni cucelj

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen