Kategorije
NUK Termometer za kad

NUK Termometer za kad

ProizvajalecNuk
Šifra: 4008600044765
Na zalogi (kos) : 180
  • 4,92 €

    5,29 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

NUK Termometer za kad

Izdelan iz nezdrobljivega materiala, s pregledno skalo za maksimalno natančnost merjenja.

Uporaba: Temperatura vode v kadi naj bo 37°C. Za enakomerno porazdelitev temperature vodo večkrat premešajte. Potopite termometer v vodo, točno odčitavanje temperature je možno po 2 minutah. Merilna tekočina vsebuje repično olje in ne vsebuje živega srebra.

Pripomoček v kopalnici
Tip pripomočka Termometer

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen