Kategorije
Ok Baby Kad Onda slim - bela

Ok Baby Kad Onda slim - bela

ProizvajalecOk Baby
Šifra: 8008577688951
Na zalogi (kos) : 9
  • 29,75 €

    31,99 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Ok Baby Kad Onda slim - bela

Zložljiva kopalna kad omogoča dve poziciji sedenja (0-6 mes in 6 - 12 mes). Sestavljena v način za uporabo je globoka 9,5 cm.

Izdelana iz mehkega polipropilena in opremljena s trdimi nosilci in nedrsečimi kontaktnimi točkami, ki zagotavljajo odlično stopnjo stabilnosti.

Odtočna odprtina za praznjenje vode

Dimenzije 48 x 81,2 x 21,8h cm

Dimenzije zložene banjice 48 x 81,2 x 9h cmVARNOSTNA OPOZORILA PRI UPORABI OTROŠKIH BANJIC ZA KOPANJE OTROK OPOZORILA pri uporabi banjice Pripomoček v kopalnici
Tip pripomočka Banjica
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 48 x 81,2 x 21,8h cm
Barva Bela

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen