Kategorije
Ok baby Kahlica avto - turkizna

Ok baby Kahlica avto - turkizna

ProizvajalecOk Baby
Šifra: 8008577727162
Na zalogi (kos) : 22
  • 7,90 €

    8,49 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Ok baby Kahlica avto - turkizna

Navajanje na kahlico bo še bolj zabavno. Ima obliko avtomobila in vašemu malčku nudi udobno sedenje in stabilnost. Čiščenje je preprosto, za večjo higieničnost ima tudi pokrov. Odličen pripomoček za udoben prehod s plenic do stranišča. Dimenzija izdelka: 36 x 17 x 23 cm.

Pripomoček v kopalnici
Tip pripomočka Kahlica
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 23 x 36 x 17h cm
Barva Zelena

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen