Kategorije
OK BABY Kopalna kad Onda  - zelena

OK BABY Kopalna kad Onda - zelena

ProizvajalecOk Baby
Šifra: 8008577448234
Na zalogi (kos) : 23
  • 25,10 €

    26,99 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

OK BABY Kopalna kad Onda  - zelena

Kad je primerna za otroke od rojstva pa do 12. meseca starosti. Je kompaktna in lahka, enostavna za prenašanje in z dvema pozicijama za sedenje - ena je za otroka od rojstva dalje, druga pa za otroke, stare od 6 mesecev do 1 leto. Ima ergonomsko oblikovano sedalo s tremi oporami, po eno izpod vsake pazduhe in eno med nogami. Kopanje je na tak način olajšano in vi ne potrebujete več pomoči druge osebe. Kad je opremljena tudi s termometrom in odtočnim kanalom.

Dimenzije: 54 x 94 x 28 cm

Pripomoček v kopalnici
Tip pripomočka Banjica
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 54 x 94 x 28 cm
Barva Zelena

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen