Menu
Košarica

Omara Albero Bambino Rosa Antico

Omara Albero Bambino Rosa Antico
Omara Albero Bambino Rosa Antico
Omara Albero Bambino Rosa Antico
Brezplačna dostava -5 %
Omara Albero Bambino Rosa Antico
Omara Albero Bambino Rosa Antico
Omara Albero Bambino Rosa Antico
Omara Albero Bambino Rosa Antico
  • Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
  • Šifra: ARM12019RS
Prodanih: 0
Ogledov: 67
1.425,00 €
1.500,00 €
Brez DDV: 1.168,03 €

Omara Albero Bambino Rosa Antico

Albero Bambino - IT. blagovna znamka ki sloni na inovativnih artiklih, ki sledijo filozofiji zdravega, naravnega in okolju prijaznega življenja.

Velika omara z dvojnimi vrati. Košare v omari so opcijski nakup

Sestavljanje omare ne zahteva nobenega znanja.  

Dimenzije 60 x 142 x 184h cm

Skupna teža 127 kg

Dimenzije embalaža - pakiranje: 
  • 162 x 68 x 43 cm - teža 68 kg
  • 124 x 15 x 64 cm - teža 52 kg
  • 168 x 121 x 5 cm - teža 7 kg
Material:
  • Les - 94%
  • Železo 2%
  • Poliesterska tkanina 4%
Pohištvo
Tip Omare
Kolekcija 2020
Splošni podatki
Teža v kg 127 kg
Dimenzije v cm (š*d*v) 60* 142* 184h cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Garancijski rok v katerem vam jamčimo brezhibno delovanje za zgornji izdelek je skladno z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji najmanj 12 mesecev. Za nekatere izdelke pa vam nudimo daljši garancijski rok, ki je naveden v opisu izdelka (v tem primeru velja daljši garancijski rok v trajanju, ki je naveden v opisu artikla). 

V času garancijskega roka za servisiranje izdelka poskrbimo mi. Vse kar morate ob morebitni okvari izdelka v garancijskem roku storiti vi je, da izpolnite naš reklamacijski zapisnik in počakate na nadaljnja navodila.

Več o garancijskih rokih, pogojih in poteku reševanja reklamacije lahko preberete v poglavju Dostava, vračila in garancija.

Opisi posameznih dobavnih rokov:

Če je artikel na zalogi je na strani nad ceno artikla pod "Dobavljivost" navedeno "Na zalogi". V nasprotnem primeru je objavljen predviden rok dobave in sicer eden od spodnjih opisanih dobavnih rokov. 

Splošni dobavni roki, kot so 2-5 delovnih dni, 4-8 delovnih dni (predvideni dobavni roki v delovnih dneh) ...

Artikli bodo predvidoma dobavljeni v roku, ki je naveden na strani artikla. Vsi dobavni roki so izraženi v delovnih dneh in so objavljeni na podlagi predhodnih izkušenj. Dobavni roki se večino gibljejo okoli minimalno navedene vrednosti. Žal gre pri dostavi redko tudi kaj narobe in takrat se lahko dobavni rok za kakšen dan tudi zamakne. 

V prihodu

Artikel prihaja z novo kolekcijo proizvajalca, a trenutno še ni na voljo in zato vam tudi še ne moremo potrditi točnega dobavnega roka.
Takoj, ko bo znan dobavni rok bomo le tega objavili tukaj.

Prosimo preverite
Artikel trenutno ni zalogi niti pri nas, niti pri dobavitelju. Pričakuje se, da bo artikel še dobavljiv, a žal roka dobave ne vemo. Lahko pa nas kontaktirate za več informacij

Dobavljivo do razprodaje zalog
Izdelek je še na voljo pri našem dobavitelju in bo na voljo do razprodaje zalog. Žal se lahko zgodi, da bo izdelek ob oddaji naročila že razprodan.

Razprodano
Artikel je razprodan pri nas in prav tako pri našem dobavitelju. Zato ga ne moremo več dobaviti.

Predvideni dobavni rok za artikel je objavljen zgoraj nad ceno artikla. Več o dobavi in dobavnih rokih pa si lahko preberete v našem poglavju Dostava, garancija

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.