Menu
Košarica

Omara Dolcestella White Foppapedretti

Omara Dolcestella White Foppapedretti
Brezplačna dostava -5 %
Omara Dolcestella White Foppapedretti
  • Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
  • Šifra: 8013440184393
Prodanih: 0
Ogledov: 233
597,00 €
629,00 €
Brez DDV: 489,34 €
Cena v nagradnih točkah: 10039

Omara Dolcestella White Foppapedretti

Zelo kvalitetna garderobna omara Foppapedretti , ki idelano dopolnjuje ostalo otroško pohištvo motiva Dolcestella.

Omara ima v spodnjem delu 2 predalnika na kvalitetnih kovinskih vodilih, ki omogočajo enostavno odpiranje in lahkotno zapiranje predala. Osrednji del pa vsebujeta 2 palici za obešanje oblačil ter po višini nastavljive police. Osrednji del zapira dvoje vrat. Vrh omare je zaobljen , kar omari še poveča elegantni izgled. Na omari je relief 2 medvedkov in zvezdic

Omara stoji na štirih debelejših nogah, kar sledi modnim smernicam na področju pohištva.

Dimenzije 50 x 90 x 180h cm

Pohištvo
TipOmare
Kolekcija2020
Splošni podatki
BarvaBela

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Garancijski rok v katerem vam jamčimo brezhibno delovanje za zgornji izdelek je skladno z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji najmanj 12 mesecev. Za nekatere izdelke pa vam nudimo daljši garancijski rok, ki je naveden v opisu izdelka (v tem primeru velja daljši garancijski rok v trajanju, ki je naveden v opisu artikla). 

V času garancijskega roka za servisiranje izdelka poskrbimo mi. Vse kar morate ob morebitni okvari izdelka v garancijskem roku storiti vi je, da izpolnite naš reklamacijski zapisnik in počakate na nadaljnja navodila.

Več o garancijskih rokih, pogojih in poteku reševanja reklamacije lahko preberete v poglavju Dostava, vračila in garancija.

Opisi posameznih dobavnih rokov:

Če je artikel na zalogi je na strani nad ceno artikla pod "Dobavljivost" navedeno "Na zalogi". V nasprotnem primeru je objavljen predviden rok dobave in sicer eden od spodnjih opisanih dobavnih rokov. 

Splošni dobavni roki, kot so 2-5 delovnih dni, 4-8 delovnih dni (predvideni dobavni roki v delovnih dneh) ...

Artikli bodo predvidoma dobavljeni v roku, ki je naveden na strani artikla. Vsi dobavni roki so izraženi v delovnih dneh in so objavljeni na podlagi predhodnih izkušenj. Dobavni roki se večino gibljejo okoli minimalno navedene vrednosti. Žal gre pri dostavi redko tudi kaj narobe in takrat se lahko dobavni rok za kakšen dan tudi zamakne. 

V prihodu

Artikel prihaja z novo kolekcijo proizvajalca, a trenutno še ni na voljo in zato vam tudi še ne moremo potrditi točnega dobavnega roka.
Takoj, ko bo znan dobavni rok bomo le tega objavili tukaj.

Prosimo preverite
Artikel trenutno ni zalogi niti pri nas, niti pri dobavitelju. Pričakuje se, da bo artikel še dobavljiv, a žal roka dobave ne vemo. Lahko pa nas kontaktirate za več informacij

Dobavljivo do razprodaje zalog
Izdelek je še na voljo pri našem dobavitelju in bo na voljo do razprodaje zalog. Žal se lahko zgodi, da bo izdelek ob oddaji naročila že razprodan.

Razprodano
Artikel je razprodan pri nas in prav tako pri našem dobavitelju. Zato ga ne moremo več dobaviti.

Predvideni dobavni rok za artikel je objavljen zgoraj nad ceno artikla. Več o dobavi in dobavnih rokih pa si lahko preberete v našem poglavju Dostava, garancija

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.