Kategorije
Omara Pali MOON

Omara Pali MOON

ProizvajalecPali
Šifra: 0538MOON
Predviden dobavni rok: 4-8 delovnih dni
  • 469,90 €

    538,00 €   (- 13%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: omara, pali moon, otroško pohištvo

Omara Pali MOON

Zelo kvalitetna garderobna omara Pali, ki idelano dopolnjuje ostalo otroško pohištvo Pali Moon.

Omara ima v spodnjem delu predalnik na kvalitetnih kovinskih vodilih, ki omogočajo enostavno odpiranje in lahkotno zapiranje predala. Osrednji del pa vsebuje palico za obešanje oblačil Nastavljive police so opcijski nakup. Osrednji del zapora dvoje vrat, ki sta na vrhu zaobljena , kar omari še poveča elegantni izgled. Na omari je relief lune in medveda

Omara stoji na štirih debelejših nogah, kar sledi modnim smernicam na področju pohištva.

Z izbiro pohištva svetovno znane in priznane blagovne znamke Pali bo vaša otroška soba zagotovo nekaj posebnega. Na voljo je tudi ostalo otroško pohištvo v enakih barvnih kombinacijah, katero pa ni v tej ceni. Prav tako niso v ceni dodatki, ki jih vidite na slikah.

Dimenzije 100 x 52 x 179h cm

Otroško pohištvo
Vrsta pohištva Omara
Kolekcija 2020
Splošni podatki
Barva Bela

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha