Hojice

Starši poznajo bolečine v hrbtu, ki jih dobijo, ko otroka učijo hoditi. V domačem okolju se teh bolečin lahko rešite z uporabo hojice. Hojica odpravi nujo po držanju otroka in otroku prinese več svobode pri gibanju in tudi dalj časa bo lahko aktiven. Hojica ni namenjena temu, da bi bil otrok ves čas v njej in se z njo naučil hoditi, a je odličen del otroške opreme za razbremenitev staršev, predvsem njihove hrbtenice.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Hojica Hauck WALKER 2 v 1 Friend
  Hauck Hojica WALKER 2 v 1 Friend Inovativna hojica ter pripomoček za učenje hoje v enem izdelku. Primerna za otroka od 6 mesecev dalje do cca 12kg otrokove teže Hojica in igralni center v enem Multifunkcijska igralna konzola S pritiskom na gumb oddaja različne melodije Utripaj..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Igralni center Hauck Ride On 123
  Igralni center Hauck Ride On 123 Večfunkcijski igralni center Hauck Ride On 123 ponuja vašemu otroku mnogo aktivnosti in možnosti uporabe kot - hojica od 6 meseca dalje  - poganjalec/sprehajalec za prve korake od cca 9 meseca dalje - tricikel od cca 18 meseca dalje Igralni center lahko u..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €
 • Hojica Brevi 3v1 GIOCAGIRO roza
  Hojica Brevi 3v1 GIOCAGIRO roza Hojica Giocagiro 3v1 ponuja tri možne načine uporabe in sicer kot: Igralni center, hojica, gugalnik. Hojica vzpodbuja razvoj senzoričnih in motoričnih sposobnosti otroka, saj je opremljena z igračkami ter zvočnimi in svetlobnimi efekti. Sedež se vr..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Hojica Chicco 3D WALKY TALKY Grey
  Hojica Chicco WALKY TALKY Grey Inovativna hojica Chicco z igralnim centrom 3D, ki še poveča igralno površino za otroka in s tem poveča zabavo otroka. Igralno konzolo lahko dvignete ali spustite ali odstranite.Igralna konzola je opremljena z obilico zvočnih efektov in melodij.  Karateristi..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Hojica Chicco 3D WALKY TALKY Orange Wave
  Hojica Chicco WALKY TALKY Orange Wave Inovativna hojica Chicco z igralnim centrom 3D, ki še poveča igralno površino za otroka in s tem poveča zabavo otroka. Igralno konzolo lahko dvignete ali spustite ali odstranite.Igralna konzola je opremljena z obilico zvočnih efektov in melodij.  Kara..
  Brez DDV: 77,79 € 94,90 €
 • Hojica Chicco 3D WALKY TALKY Sunny
  Hojica Chicco WALKY TALKY Sunny Inovativna hojica Chicco z igralnim centrom 3D, ki še poveča igralno površino za otroka in s tem poveča zabavo otroka. Igralno konzolo lahko dvignete ali spustite ali odstranite.Igralna konzola je opremljena z obilico zvočnih efektov in melodij.  Karaterist..
  Brez DDV: 77,79 € 94,90 €
 • Hojica Chicco 3D WALKY TALKY Green Wave
  Hojica Chicco WALKY TALKY Green Wave Inovativna hojica Chicco z igralnim centrom 3D, ki še poveča igralno površino za otroka in s tem poveča zabavo otroka. Igralno konzolo lahko dvignete ali spustite ali odstranite.Igralna konzola je opremljena z obilico zvočnih efektov in melodij.  Karat..
  Brez DDV: 77,79 € 94,90 €
 • Igralni center Chicco 123 v zeleni barvi
  Igralni center Chicco 123 v zeleni barvi Večfunkcijski igralni center Chicco 123 ponuja vašemu otroku mnogo aktivnosti in možnosti uporabe kot - hojica od 6 meseca dalje  - poganjalec/sprehajalec za prve korake od cca 9 meseca dalje - tricikel od cca 18 meseca dalje Igralni center lahko ..
  Brez DDV: 96,64 € 117,90 €
 • Hojica Hauck WALKER 2 v 1 Dots
  Hauck Hojica WALKER 2 v 1 Dots Inovativna hojica ter pripomoček za učenje hoje v enem izdelku. Primerna za otroka od 6 mesecev dalje do cca 12kg otrokove teže Hojica in igralni center v enem Multifunkcijska igralna konzola S pritiskom na gumb oddaja različne melodije Utripajoč..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Hojica Brevi BOO 4 v 1
  Hojica Brevi BOO 4 v 1 Multufunkcijsko igralo Boo 4 v 1 igralo v uporabo od 6 meseca dalje, s pomočjo katerega se spodbuja učenje fizičnih in kognitivnih sposobnosti otroka. Kot samo ime pove z nakupom artikla dobite 4 različne možnosti uporabe in sicer: Hojico v uporabi od 6 meseca dalj..
  Brez DDV: 118,77 € 144,90 €
 • Hojica Cam CAMMINANDO col A
  Hojica Cam CAMMINANDO col A Barvita hojica klasične zasnove za pomoč pri prvih korakih. Naj se hoja začne. Značilnosti Primerna za uporabo: od prvih korakov dalje do hoje oz od pribl. 6-18 mesecev. Varnostni mehanizem, ki preprečuje padec po stopnicah. 3 nastavljive višine. Možnost..
  Brez DDV: 69,59 € 84,90 €
 • Hojica Cam CAMMINANDO col B
  Hojica Cam CAMMINANDO col B Barvita hojica klasične zasnove za pomoč pri prvih korakih. Naj se hoja začne. Značilnosti Primerna za uporabo: od prvih korakov dalje do hoje oz od pribl. 6-18 mesecev. Varnostni mehanizem, ki preprečuje padec po stopnicah. 3 nastavljive višine. Možnost..
  Brez DDV: 69,59 € 84,90 €
 • Hojica Cam CAMMINANDO col C
  Hojica Cam CAMMINANDO col C Barvita hojica klasične zasnove za pomoč pri prvih korakih. Naj se hoja začne. Značilnosti Primerna za uporabo: od prvih korakov dalje do hoje oz od pribl. 6-18 mesecev. Varnostni mehanizem, ki preprečuje padec po stopnicah. 3 nastavljive višine. Možnost..
  Brez DDV: 69,59 € 84,90 €
 • Igralni center Chicco 123 v rumeni barvi
  Igralni center Chicco 123 v rumeni barvi Večfunkcijski igralni center Chicco 123 ponuja vašemu otroku mnogo aktivnosti in možnosti uporabe kot - hojica od 6 meseca dalje  - poganjalec/sprehajalec za prve korake od cca 9 meseca dalje - tricikel od cca 18 meseca dalje Igralni center lahko ..
  Brez DDV: 96,64 € 117,90 €
 • Hojica 3v1 GIOCAGIRO Brevi Hojica Giocagiro 3v1 ponuja tri možne načine uporabe in sicer kot: Igralni center, hojica, gugalnik. Hojica vzpodbuja razvoj senzoričnih in motoričnih sposobnosti otroka, saj je opremljena z igračkami ter zvočnimi in svetlobnimi efekti. Sedež se vrti 36..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €