Hojice

Starši poznajo bolečine v hrbtu, ki jih dobijo, ko otroka učijo hoditi. V domačem okolju se teh bolečin lahko rešite z uporabo hojice. Hojica odpravi nujo po držanju otroka in otroku prinese več svobode pri gibanju in tudi dalj časa bo lahko aktiven. Hojica ni namenjena temu, da bi bil otrok ves čas v njej in se z njo naučil hoditi, a je odličen del otroške opreme za razbremenitev staršev, predvsem njihove hrbtenice.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Hojica Hauck WALKER 2 v 1 Dots
  Hauck Hojica WALKER 2 v 1 Dots Inovativna hojica ter pripomoček za učenje hoje v enem izdelku. Primerna za otroka od 6 mesecev dalje do cca 12kg otrokove teže Hojica in igralni center v enem Multifunkcijska igralna konzola S pritiskom na gumb oddaja različne melodije Utripajoč..
  Brez DDV: 78,61 € 95,90 €
 • Brevi BOO 4 v 1
  Brevi BOO 4 v 1 Multufunkcijsko igralo Boo 4 v 1 igralo v uporabo od 6 meseca dalje, s pomočjo katerega se spodbuja učenje fizičnih in kognitivnih sposobnosti otroka. Kot samo ime pove z nakupom artikla dobite 4 različne možnosti uporabe in sicer: Hojico v uporabi od 6 meseca dalje Igr..
  Brez DDV: 118,77 € 144,90 €
 • Hojica in poganjalec Bebe Confort KAMINO Poetic Black
  Hojica in poganjalec Bebe Confort KAMINO Poetic Black Inovativna hojica 3 v 1, ter pripomoček za učenje hoje v enem izdelku. Primerna za otroka od 6 mesecev dalje do cca 12kg otrokove teže Hojica in igralni center v enem Multifunkcijska igralna konzola S pritiskom na gumb oddaja razli..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Hojica in poganjalec Bebe Confort KAMINO Red Animals
  Hojica in poganjalec Bebe Confort KAMINO Red Animals Inovativna hojica 3 v 1, ter pripomoček za učenje hoje v enem izdelku. Primerna za otroka od 6 mesecev dalje do cca 12kg otrokove teže Hojica in igralni center v enem Multifunkcijska igralna konzola S pritiskom na gumb oddaja različ..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Hojica in poganjalec Bebe Confort KAMINO Blue Animals
  Hojica in poganjalec Bebe Confort KAMINO Blue Animals Inovativna hojica 3 v 1, ter pripomoček za učenje hoje v enem izdelku. Primerna za otroka od 6 mesecev dalje do cca 12kg otrokove teže Hojica in igralni center v enem Multifunkcijska igralna konzola S pritiskom na gumb oddaja razli..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Hojica Bebe Confort BALANCELLE Green Animals
  Hojica Bebe Confort BALANCELLE Green Animals Hojica Bebe Confort 2 v 1 je primerna za uporabo od 6 meseca starosti dalje Uporablja se jo lahko kot gugalnik ali/in kot hojico Nastavljiva hojica po višini na 3 različne višine Igralni center z motivom narave in živali Dimenz..
  Brez DDV: 59,75 € 72,90 €
 • Hojica Bebe Confort BALANCELLE Red Animals
  Hojica Bebe Confort BALANCELLE Red Animals Hojica Bebe Confort 2 v 1 je primerna za uporabo od 6 meseca starosti dalje Uporablja se jo lahko kot gugalnik ali/in kot hojico Nastavljiva hojica po višini na 3 različne višine Igralni center z motivom narave in živali Dimenzij..
  Brez DDV: 59,75 € 72,90 €
 • Igralni center Hauck PLAY A ROUND
  Igralni center Hauck PLAY AROUND  Igralni center Hauck Play A Round 123 ponuja vašemu otroku mnogo aktivnosti vašemu otroku. Vsa igrala na igralnem centru  imajo  zvočne in svetlobne efekte. Tehnične karateristike Oblazinjen sedežni del omogoča obračanje za 3..
  Brez DDV: 71,23 € 86,90 €
 • Hojica Cam CAMMINANDO col A
  Hojica Cam CAMMINANDO col A Barvita hojica klasične zasnove za pomoč pri prvih korakih. Naj se hoja začne. Značilnosti Primerna za uporabo: od prvih korakov dalje do hoje oz od pribl. 6-18 mesecev. Varnostni mehanizem, ki preprečuje padec po stopnicah. 3 nastavljive višine. ..
  Brez DDV: 73,69 € 89,90 €
 • Hojica Cam CAMMINANDO col B
  Hojica Cam CAMMINANDO col B Barvita hojica klasične zasnove za pomoč pri prvih korakih. Naj se hoja začne. Značilnosti Primerna za uporabo: od prvih korakov dalje do hoje oz od pribl. 6-18 mesecev. Varnostni mehanizem, ki preprečuje padec po stopnicah. 3 nastavljive višine. ..
  Brez DDV: 73,69 € 89,90 €
 • Hojica Cam CAMMINANDO col C
  Hojica Cam CAMMINANDO col C Barvita hojica klasične zasnove za pomoč pri prvih korakih. Naj se hoja začne. Značilnosti Primerna za uporabo: od prvih korakov dalje do hoje oz od pribl. 6-18 mesecev. Varnostni mehanizem, ki preprečuje padec po stopnicah. 3 nastavljive višine. ..
  Brez DDV: 73,69 € 89,90 €
 • Igralni center Chicco 123
  Igralni center Chicco 123 Večfunkcijski igralni center Chicco 123 ponuja vašemu otroku mnogo aktivnosti in možnosti uporabe kot - hojica od 6 meseca dalje  - poganjalec/sprehajalec za prve korake od cca 9 meseca dalje - tricikel od cca 18 meseca dalje Igralni center lahko uporabit..
  Brez DDV: 94,18 € 114,90 €
 • Hojica BAND Chicco
  Chicco BAND Hojica nastavljiva po višini raste z vašim otrokom. Opremljena je z igralno ploščo, ki vzpodbuja vizualno, audio in ročno koordinacijo otroka.  - 4 kolesa, prednja kolesa vrtljiva, - 6 zavor, ki preprečujejo zdrs preko previsa, - skladna z EU varnostnimi ..
  Brez DDV: 69,59 € od 84,90 €
 • Hojica Chicco RAINBOW
  Hojica Chicco RAINBOW Hojica Rainbow je barvita hojica, ki vašemu malčku ponuja mnogo aktivnosti. Hojica je  opremljena z gumijastim odbijačem, ki zagotavlja otroku večjo varnost ter zaščiti pohišto ter stanovanje pred poškodbami. Elektronsko igralo z raznovrstn..
  Brez DDV: 57,30 € 69,90 €
 • Hojica WALKER 2 v 1 POOH READY TO PLAY
  Hauck Hojica WALKER 2 v 1 POOH READY TO PLAY Inovativna hojica ter pripomoček za učenje hoje v enem izdelku. Primerna za otroka od 6 mesecev dalje do cca 12kg otrokove teže Hojica in igralni center v enem Multifunkcijska igralna konzola S pritiskom na gumb oddaja različne melodije ..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Igralni center Bright Starts AROUND WE GO
  Igralni center Bright Starts AROUND WE GO   Igralni center kjer se lahko otrok obrača za 360 stopinj in raziskuje po igralnem centru. Sedežni del se lahko kasneje odstrani, tako da se lahko tudi večji otrok igra Oddaja 5 različnih melodij in razve zvočne efekte 3 točkovni varnost..
  Brez DDV: 128,41 € 156,66 €
 • Hojica PLAYER Pooh
  Hojica Hauck PLAYER Pooh S hojico PLAYER bo vaš malček z lahkoto osvojil prve korake. Sedišče je nastavljivo v 3 višine in ima visoko hrbtišče. Širok okvir prepreči, da bi se malček zvrnil na predmete. Za zabavo poskrbi večnamenski igralni center, ki ga je..
  Brez DDV: 69,59 € 84,90 €
 • Hojica PLAYER Minnie pink II
  Hojica Hauck PLAYER Minnie Pink II S hojico PLAYER bo vaš malček z lahkoto osvojil prve korake. Sedišče je nastavljivo v 3 višine in ima visoko hrbtišče. Širok okvir prepreči, da bi se malček zvrnil na predmete. Za zabavo poskrbi večnamenski igralni c..
  Brez DDV: 69,59 € 84,90 €