Za vas imamo tudi piškotke

Piškotki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani in vašega nemotenega brskanja po strani.

Več o uporabi piškotkov!

Sprejmi trenutne nastavitve
Menu
Košarica

Hojice

Starši poznajo bolečine v hrbtu, ki jih dobijo, ko otroka učijo hoditi. V domačem okolju se teh bolečin lahko rešite z uporabo hojice. Hojica odpravi nujo po držanju otroka in otroku prinese več svobode pri gibanju in tudi dalj časa bo lahko aktiven. Hojica ni namenjena temu, da bi bil otrok ves čas v njej in se z njo naučil hoditi, a je odličen del otroške opreme za razbremenitev staršev, predvsem njihove hrbtenice.

Brand: Hauck Stock: 4-8 delovnih dni
Hauck Hojica WALKER 2 v 1 FriendInovativna hojica ter pripomoček za učenje hoje v enem izdelku.Primerna za otroka od 6 mesecev dalje do cca 12kg otrokove težeHojica in igralni center v enem Multifunkcijska igralna konzola S pritiskom na gumb oddaja različne melodije Utripaj..
99,90 €
Brez DDV:81,89 €
Brand: Hauck Stock: 4-8 delovnih dni
Igralni center Hauck Ride On 123Večfunkcijski igralni center Hauck Ride On 123 ponuja vašemu otroku mnogo aktivnosti in možnosti uporabe kot - hojica od 6 meseca dalje  - poganjalec/sprehajalec za prve korake od cca 9 meseca dalje - tricikel od cca 18 meseca dalje Igralni center lahko u..
109,90 €
Brez DDV:90,08 €
Brand: Brevi Stock: 4-8 delovnih dni
Hojica Brevi 3v1 GIOCAGIRO rozaHojica Giocagiro 3v1 ponuja tri možne načine uporabe in sicer kot:Igralni center, hojica, gugalnik.Hojica vzpodbuja razvoj senzoričnih in motoričnih sposobnosti otroka, saj je opremljena z igračkami ter zvočnimi in svetlobnimi efekti. Sedež se vr..
104,90 €
Brez DDV:85,98 €
Brand: Chicco Stock: 4-8 delovnih dni
Hojica Chicco WALKY TALKY GreyInovativna hojica Chicco z igralnim centrom 3D, ki še poveča igralno površino za otroka in s tem poveča zabavo otroka. Igralno konzolo lahko dvignete ali spustite ali odstranite.Igralna konzola je opremljena z obilico zvočnih efektov in melodij. Karateristike: ..
99,90 €
Brez DDV:81,89 €
Brand: Chicco Stock: 4-8 delovnih dni
Hojica Chicco WALKY TALKY Orange WaveInovativna hojica Chicco z igralnim centrom 3D, ki še poveča igralno površino za otroka in s tem poveča zabavo otroka. Igralno konzolo lahko dvignete ali spustite ali odstranite.Igralna konzola je opremljena z obilico zvočnih efektov in melodij. Karateris..
94,90 €
Brez DDV:77,79 €
Brand: Chicco Stock: 4-8 delovnih dni
Hojica Chicco WALKY TALKY SunnyInovativna hojica Chicco z igralnim centrom 3D, ki še poveča igralno površino za otroka in s tem poveča zabavo otroka. Igralno konzolo lahko dvignete ali spustite ali odstranite.Igralna konzola je opremljena z obilico zvočnih efektov in melodij. Karateristike: ..
94,90 €
Brez DDV:77,79 €
Brand: Chicco Stock: 4-8 delovnih dni
Hojica Chicco WALKY TALKY Green WaveInovativna hojica Chicco z igralnim centrom 3D, ki še poveča igralno površino za otroka in s tem poveča zabavo otroka. Igralno konzolo lahko dvignete ali spustite ali odstranite.Igralna konzola je opremljena z obilico zvočnih efektov in melodij. Karaterist..
94,90 €
Brez DDV:77,79 €
Brand: Chicco Stock: 4-8 delovnih dni
Igralni center Chicco 123 v zeleni barviVečfunkcijski igralni center Chicco 123 ponuja vašemu otroku mnogo aktivnosti in možnosti uporabe kot - hojica od 6 meseca dalje  - poganjalec/sprehajalec za prve korake od cca 9 meseca dalje - tricikel od cca 18 meseca dalje Igralni center lahko ..
117,90 €
Brez DDV:96,64 €
Brand: Hauck Stock: 4-8 delovnih dni
Hauck Hojica WALKER 2 v 1 DotsInovativna hojica ter pripomoček za učenje hoje v enem izdelku.Primerna za otroka od 6 mesecev dalje do cca 12kg otrokove težeHojica in igralni center v enem Multifunkcijska igralna konzola S pritiskom na gumb oddaja različne melodije Utripajoč..
99,90 €
Brez DDV:81,89 €
Brand: Brevi Stock: 4-8 delovnih dni
Hojica Brevi BOO 4 v 1Multufunkcijsko igralo Boo 4 v 1 igralo v uporabo od 6 meseca dalje, s pomočjo katerega se spodbuja učenje fizičnih in kognitivnih sposobnosti otroka.Kot samo ime pove z nakupom artikla dobite 4 različne možnosti uporabe in sicer:Hojico v uporabi od 6 meseca dalj..
139,90 €
Brez DDV:114,67 €
Brand: Cam Stock: Razprodano
Hojica Cam CAMMINANDO col ABarvita hojica klasične zasnove za pomoč pri prvih korakih. Naj se hoja začne.ZnačilnostiPrimerna za uporabo: od prvih korakov dalje do hoje oz od pribl. 6-18 mesecev. Varnostni mehanizem, ki preprečuje padec po stopnicah. 3 nastavljive višine. Možnost..
84,90 €
Brez DDV:69,59 €
Brand: Cam Stock: 6-12 delovnih dni
Hojica Cam CAMMINANDO col BBarvita hojica klasične zasnove za pomoč pri prvih korakih. Naj se hoja začne.ZnačilnostiPrimerna za uporabo: od prvih korakov dalje do hoje oz od pribl. 6-18 mesecev. Varnostni mehanizem, ki preprečuje padec po stopnicah. 3 nastavljive višine. Možnost..
84,90 €
Brez DDV:69,59 €
Prikazujem 1 do 12 od 15 (2 strani)