Kengurujčki in nahrbtniki

Ste aktivni in želite ostati aktivni? Imejte otroka na sprehodu še vedno čisto poleg vas. Otrok se v prvih mesecih v njem odlično počuti. Kengurujček otroku omogoči, da še vedno čuti mamico skoraj tako, kot jo je čutil v trebuščku. Vez med mamico in otrokom se z njegovo uporabo v prvih mesecih še krepi in raste.

Želite na izlet v gore ali naravo? Potem preverite nahrbtnik za otroka v katerem greste lahko z otrokom v njem kamorkoli!

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • ​​Dežna prevleka za nahrbtnik Thule SAPLING Dežna prevleka za nahrbtnik Thule Sapling v modri barvi narejena iz najlona ki ima lepljene šive in preprečuje vdor vode. Ob straneh prevleke so odprtine, ki omogočajo otroku pogled na okolico. Odsevni logotip na zadnji strani.     ..
  Brez DDV: 20,29 € 24,75 € 27,70 €
 • Nahrbtnik - kengurujček Brevi POD rdeče barve
  Brevi POD rdeče barve Inovativen in preprost sistem nošenja otroka s porazdelitvijo bremena z dodanimi podpornimi točkami na rami in pod pazduho, ki asorbira 60% otrokove teže. Na ta način lahko nosite otroka dlje časa brez bolečin. Patentiran sistem ANYFIT za lajšanje utrujenosti hrbtnih m..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Nahrbtnik za nošenje otrok Thule SAPLING ELITE Dark Shadow Slate Thule Sapling Elite Dark Shadow Slate je odličen pripomoček za nošenja otroka na sprehodu,izletu ali pohodu. Zaradi enostavne prilagoditve pasov in naramnic je enostaven za prenos nahrbtnika iz enega starša na drugega. V s..
  Brez DDV: 258,11 € 314,90 € 339,95 €
 • Nahrbtnik za nošenje otrok Thule SAPLING ELITE Slate Cobalt Thule Sapling Elite Slate Cobalt je idealen sopotnik na vsakem daljšem sprehodu po naravi ali izletu v hribe. Zaradi enostavne prilagoditve pasov in naramnic je enostaven za prenos iz enega starša na drugega. V samem nahrbtniku se nahaja..
  Brez DDV: 258,11 € 314,90 € 339,95 €
 • Nahrtbnik za nošenje otrok Thule SAPLING Dark Shadow Slate Thule Sapling je idealen popotnik za dinamične starše oziroma družine družine ki uživajo v naravi. Zaradi enostavne prilagoditve pasi in naramnic je enostaven za prenos nahrbtnika iz enega starša na drugega. Opcijsko lahko dokupite tudi p..
  Brez DDV: 228,93 € 279,29 € 299,95 €
 • Nahrtbnik za nošenje otrok Thule SAPLING Slate Cobalt Thule Sapling je idealen popotnik za družine ki uživajo v naravi. Zaradi enostavne prilagoditve pasi in naramnic je enostaven za prenos nahrbtnik iz enega starša na drugega. Opcijsko lahko dokupite tudi pregrinjalo za dež. Tehnične karateri..
  Brez DDV: 228,93 € 279,29 € 299,95 €
 • Nahrbtnik ROCKY Brevi
  Brevi ROCKY Nahrbtnik Rocky je ultra lahek in ultra praktičen ter specialno zasnovan za očete oz mame, ki gredo na sprehod s svojim otrokom. Italijanski alpinistični klub je razglasil nahrbtnik Rocky, kot najboljši tehnični pripomoček za pohodništvo z otroke do teže 15 kg. Značilnosti: -..
  Brez DDV: 102,38 € 124,90 €
 • Nahrbtnik - kengurujček Brevi POD črne barve
  Brevi POD črne barve Inovativen in preprost sistem nošenja otroka s porazdelitvijo bremena z dodanimi podpornimi točkami na rami in pod pazduho, ki asorbira 60% otrokove teže. Na ta način lahko nosite otroka dlje časa brez bolečin. Patentiran sistem ANYFIT za lajšanje utrujenosti hrbtnih mišič, ..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €