Kengurujčki in nahrbtniki

Ste aktivni in želite ostati aktivni? Imejte otroka na sprehodu še vedno čisto poleg vas. Otrok se v prvih mesecih v njem odlično počuti. Kengurujček otroku omogoči, da še vedno čuti mamico skoraj tako, kot jo je čutil v trebuščku. Vez med mamico in otrokom se z njegovo uporabo v prvih mesecih še krepi in raste.

Želite na izlet v gore ali naravo? Potem preverite nahrbtnik za otroka v katerem greste lahko z otrokom v njem kamorkoli!

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Kengurujček Brevi KOALA 2 grey
  Brevi KOALA 2 grey Homologiran v skladu z EU standardi EN-1329-2. Priporočen za uporabo za otroke od 3,5 kg-9 kg (cca 9 mesecev). Ojačan naslon za glavo. Oblazinjeno mehki varnostni pasovi. Stransko pritrjevanje nastavljivo po višini (raste z otrokom). Do 6 mesecev starosti je otrok obr..
  Brez DDV: 43,36 € 52,90 €
 • Nahrbtnik - kengurujček Brevi POD rdeče barve
  Brevi POD rdeče barve Inovativen in preprost sistem nošenja otroka s porazdelitvijo bremena z dodanimi podpornimi točkami na rami in pod pazduho, ki asorbira 60% otrokove teže. Na ta način lahko nosite otroka dlje časa brez bolečin. Patentiran sistem ANYFIT za lajšanje utrujenosti hrbtnih m..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Nahrbtnik za nošenje otrok Thule SAPLING ELITE Dark Shadow Slate Thule Sapling Elite Dark Shadow Slate je odličen pripomoček za nošenja otroka na sprehodu,izletu ali pohodu. Zaradi enostavne prilagoditve pasov in naramnic je enostaven za prenos nahrbtnika iz enega starša na drugega. V s..
  Brez DDV: 259,42 € 316,49 € 339,95 €
 • Nahrbtnik za nošenje otrok Thule SAPLING ELITE Slate Cobalt Thule Sapling Elite Slate Cobalt je idealen sopotnik na vsakem daljšem sprehodu po naravi ali izletu v hribe. Zaradi enostavne prilagoditve pasov in naramnic je enostaven za prenos iz enega starša na drugega. V samem nahrbtniku se nahaja..
  Brez DDV: 259,42 € 316,49 € 339,95 €
 • Nahrtbnik za nošenje otrok Thule SAPLING Dark Shadow Slate Thule Sapling je idealen popotnik za dinamične starše oziroma družine družine ki uživajo v naravi. Zaradi enostavne prilagoditve pasi in naramnic je enostaven za prenos nahrbtnika iz enega starša na drugega. Opcijsko lahko dokupite tudi p..
  Brez DDV: 228,93 € 279,29 € 299,95 €
 • Nahrtbnik za nošenje otrok Thule SAPLING Slate Cobalt Thule Sapling je idealen popotnik za družine ki uživajo v naravi. Zaradi enostavne prilagoditve pasi in naramnic je enostaven za prenos nahrbtnik iz enega starša na drugega. Opcijsko lahko dokupite tudi pregrinjalo za dež. Tehnične karateri..
  Brez DDV: 228,93 € 279,29 € 299,95 €
 • Kengurujček Inglesina FRONT
  Inglesina FRONT Kengurujček primeren za sprehode, igro in skupno preživljanje prostega časa z otrokom. Možno nošenje v obe smeri, obrnjen proti mami v prvih mesecih življenja in obrnjen navzven v naslednjih mesecih. Nastavljivi pasovi za lažje prilagajanje otroku. Priložen pr..
  Brez DDV: 53,20 € 64,90 €
 • Kengurujček Bebe Confort EASIA
  Kengurujček Bebe Confort EASIA Ojačajte povezavo med otrokom in Vami z novim kengurujčkom Bebe Confort Primeren za uporabo od rojstva do cca 15 mesecev, od 3,5 do 12 kg otrokove teže Kengurujček omogoča nošenje otroka v takem položaju kot ga je bil vajen v maternici, zahvaljujoč vložku P..
  Brez DDV: 77,79 € 94,90 €
 • Nahrbtnik ROCKY Brevi
  Brevi ROCKY Nahrbtnik Rocky je ultra lahek in ultra praktičen ter specialno zasnovan za očete oz mame, ki gredo na sprehod s svojim otrokom. Italijanski alpinistični klub je razglasil nahrbtnik Rocky, kot najboljši tehnični pripomoček za pohodništvo z otroke do teže 15 kg. Značilnosti: -..
  Brez DDV: 102,38 € 124,90 €
 • Nahrbtnik - kengurujček Brevi POD črne barve
  Brevi POD črne barve Inovativen in preprost sistem nošenja otroka s porazdelitvijo bremena z dodanimi podpornimi točkami na rami in pod pazduho, ki asorbira 60% otrokove teže. Na ta način lahko nosite otroka dlje časa brez bolečin. Patentiran sistem ANYFIT za lajšanje utrujenosti hrbtnih mišič, ..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Kengurujček Chicco New SOFT & DREAM
  Chicco SOFT & DREAM Nahrbtnik Soft & dream sledi rasti vašega otroka ne glede na letni čas in ob tem zagotavlja maksimalno udobje in varnost tako za otroka kot starša. 3 različni položaji nošenja, ležeči položaj "sleep well", zelo priporočljiv za prve mesece,  otrok ..
  Brez DDV: 46,64 € 56,90 €
 • Kengurujček Brevi KOALA 2 blu
  Brevi KOALA 2 blu Homologiran v skladu z EU standardi EN-1329-2. Priporočen za uporabo za otroke od 3,5 kg-9 kg (cca 9 mesecev). Ojačan naslon za glavo. Oblazinjeno mehki varnostni pasovi. Stransko pritrjevanje nastavljivo po višini (raste z otrokom). Do 6 mesecev starosti je otrok obrn..
  Brez DDV: 43,36 € 52,90 €
 • Kengurujček - nahrbtnik Hauck 3 WAY CARRIER
  Hauck 3 WAY Carrier Enostavna uporaba Primeren za otroke od 3,5 kg ( min. 53 cm ) do 12 kg Popolno prileganje in udobno oblazinjenje Individualno nastavljiv sistem podpore-naramnic Nastaljiva širina sedeža Nošenje na 3 različne načine nošenje otroka obrnjenega proti mami n..
  Brez DDV: 43,36 € 52,90 €