Ležalniki, gugalniki

Samodejni gugalnik nežno zaziba otroka v globok spanec in vam prihrani kakšno prepotrebno minuto v kateri lahko po kosilu, ko otrok zaspi kaj nujnega postorite. Otroci se v otroškem ležalniku običajno odlično počutijo, saj so v anatomskem položaju in se okoli njih vedno kaj dogaja. Prav tako je lahko otrok v vaši bližini ne glede na to, kje v stanovanju ste in je zaradi tega bolj umirjen.

Če iščete ležalnik – gugalnik in že veste kaj potrebujete uporabite filtre na levi, da filtrirate samo artikle, ki vas dejansko zanimajo.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Gugalnik Brevi Brilly
  Gugalnik Brevi Brilly Nov gugalnik s sledečimi karateristikami - 7 različnih melodij z nastavljivo glasnostjo, - 5 različnih hitrosti gibanja, - nastavitvijo dolžine gibanja na 15-30-45 minut, - primerna za uporabo od rojstva do 9 kg otrokove teže, - naslon nastavlji..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Gugalnik Brevi Brilly Love Natural
  Gugalnik Brevi Brilly Love Natural Nov gugalnik s sledečimi karateristikami - 7 različnih melodij z nastavljivo glasnostjo, - 5 različnih hitrosti gibanja, - nastavitvijo dolžine gibanja na 15-30-45 minut, - primerna za uporabo od rojstva do 9 kg otrokove teže, ..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Ležalnik BABY ROCKER SOFT TOYS Brevi
  Brevi BABY ROCKER SOFT TOYS Ležalnik na jeklenem ogrodju je zasnovan tako, da da se dojenček relaksira kakor je tudi primeren za hranjenje dokler otrok še ne sedi samostojno. Cenili boste udobje in praktičnost ležalnika z dvignjenim ležiščem ter veliko varnost dojenčka v njemu. ..
  Brez DDV: 57,30 € 69,90 €
 • Ležalnik Brevi BABY ROCKER Swing'n Sleep
  Ležalnik BABY ROCKER SWING'N SLEEP Odlično oblazinjenje, prijazno koži iz 100 bombaža. (testirano) Ležalnik na jeklenem ogrodju je zasnovan tako, da se dojenček sprošča . Ležalnik pa je primeren tudi za hranjenje dokler otrok še ne sedi samostojno. Cenili boste udobje in p..
  Brez DDV: 73,97 € 90,24 €
 • Ležalnik Brevi Hello Kitty BABY ROCKER
  Ležalnik Brevi Hello Kitty BABY ROCKER Ležalnik je namenjen počivanju vašega otroka, kakor tudi hranjenju. Značilnosti - Ogrodje iz jekla, - nadstrešek-strehico se lahko tudi odstrani, - sedišče in naslon sta nastavljiva neodvisno drug od drugega v več različnih položajev..
  Brez DDV: 71,23 € od 86,90 €
 • Ležalnik Cam GIOCAM col 219
  Ležalnik Cam GIOCAM col 219 Giocam je udoben ležalnik in gugalnik za sprostitev in igro dojenčka do teže 9 kg. Made in Italy.   Značilnosti: Vse funkcije, ki si jih lahko želite, globok, udoben, varen in velik sedež, enostavno nastavljanje naklona s samo eno roko, 3 točkovni v..
  Brez DDV: 59,75 € 72,90 €
 • Ležalnik Cam GIOCAM col 222
  Ležalnik Cam GIOCAM col 222 Giocam je udoben ležalnik in gugalnik za sprostitev in igro dojenčka do teže 9 kg. Made in Italy.   Značilnosti: Vse funkcije, ki si jih lahko želite, globok, udoben, varen in velik sedež, enostavno nastavljanje naklona s samo eno roko, 3 točkovni v..
  Brez DDV: 59,75 € 72,90 €
 • Ležalnik Cam GIOCAM col 225
  Ležalnik Cam GIOCAM col 225 Giocam je udoben ležalnik in gugalnik za sprostitev in igro dojenčka do teže 9 kg. Made in Italy.   Značilnosti: Vse funkcije, ki si jih lahko želite, globok, udoben, varen in velik sedež, enostavno nastavljanje naklona s samo eno roko, 3 točkovni v..
  Brez DDV: 59,75 € 72,90 €
 • Ležalnik Cam GIOCAM col 226
  Ležalnik Cam GIOCAM col 226 Giocam je udoben ležalnik in gugalnik za sprostitev in igro dojenčka do teže 9 kg. Made in Italy.   Značilnosti: Vse funkcije, ki si jih lahko želite, globok, udoben, varen in velik sedež, enostavno nastavljanje naklona s samo eno roko, 3 točkovni v..
  Brez DDV: 59,75 € 72,90 €
 • Ležalnik CasualPlay BED & GO
  Ležalnik CasualPlay BED & GO Idealna rešitev za vašega dojenčka, z nakupom dobite ležalnik in gugalnik v enem Primeren za uporabo od rojstva dalje do cca 9 kg otrokove teže Izredno kompakten, ALU ogrodje Nastavljiv naklon - 2 stopenjski 3 točkovni varnostni pas Notranji vlo..
  Brez DDV: 106,48 € 129,90 €
 • Ležalnik Chicco Balloon Aster
  Ležalnik Chicco Balloon Aster Nova briljantna ideja blagovne znamke Chicco. Ležalnik primeren od rojstva dalje do 6 mesecev starosti( cca 9 kg otrokove teže) Opremljen je  -z interaktivno računalniško igro,  -z lučmi -z zvoki Izbirate lahko med različnimi zvoki iz okolja, melodija..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Ležalnik Chicco Balloon Dark Grey
  Ležalnik Chicco Balloon Dark Grey Nova briljantna ideja blagovne znamke Chicco. Ležalnik primeren od rojstva dalje do 6 mesecev starosti( cca 9 kg otrokove teže) Opremljen je  -z interaktivno računalniško igro,  -z lučmi -z zvoki Izbirate lahko med različnimi zvoki iz okolja, melo..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Ležalnik Chicco Balloon Summer Green
  Ležalnik Chicco Balloon Summer Green Nova briljantna ideja blagovne znamke Chicco. Ležalnik primeren od rojstva dalje do 6 mesecev starosti( cca 9 kg otrokove teže) Opremljen je  -z interaktivno računalniško igro,  -z lučmi -z zvoki Izbirate lahko med različnimi zvoki iz okolja, m..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Ležalnik Chicco Balloon Turquoise
  Ležalnik Chicco BalloonTorquoise Nova briljantna ideja blagovne znamke Chicco. Ležalnik primeren od rojstva dalje do 6 mesecev starosti( cca 9 kg otrokove teže) Opremljen je  -z interaktivno računalniško igro,  -z lučmi -z zvoki Izbirate lahko med različnimi zvoki iz okolja, melod..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Ležalnik Chicco COMFY NEST
  Ležalnik Chicco COMFY NEST Ergonomski ležalnik z maksimalnim udobjem. Vaš otrok bo udobno nameščen na mehko površino, ki je zasnovana tako, da mu zagotavlja optimalno držo glave, hrbta in nog v začetnih mesecih in posledično zmanjša refluks v prvih mesecih. Površina ležalnika je oblečena s pla..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €
 • Ležalnik Chicco Pocket Relax Blue
  Ležalnik Chicco Pocket Relax Blue Ležalnik Chicco Pocket Relax je nov inovativen ležalnik,enostavno zložljiv zahvaljujoč dvema stranskima gumboma. Ležalnik se posledično zoža in enostavno ga položite v torba za prenos ležalnika, ki jo dobite ob nakupu. Prav zato je izredno primerna tudi za potova..
  Brez DDV: 53,20 € 64,90 €
 • Ležalnik Chicco Pocket Relax Green
  Ležalnik Chicco Pocket Relax Green Ležalnik Chicco Pocket Relax je nov inovativen ležalnik,enostavno zložljiv zahvaljujoč dvema stranskima gumboma. Ležalnik se posledično zoža in enostavno ga položite v torba za prenos ležalnika, ki jo dobite ob nakupu. Prav zato je izredno primerna tudi za potov..
  Brez DDV: 53,20 € 64,90 €
 • Ležalnik Chicco Pocket Relax Grey
  Ležalnik Chicco Pocket Relax Grey Ležalnik Chicco Pocket Relax je nov inovativen ležalnik,enostavno zložljiv zahvaljujoč dvema stranskima gumboma. Ležalnik se posledično zoža in enostavno ga položite v torba za prenos ležalnika, ki jo dobite ob nakupu. Prav zato je izredno primerna tudi za potova..
  Brez DDV: 53,20 € 64,90 €