Ležalniki, gugalniki

Samodejni gugalnik nežno zaziba otroka v globok spanec in vam prihrani kakšno prepotrebno minuto v kateri lahko po kosilu, ko otrok zaspi kaj nujnega postorite. Otroci se v otroškem ležalniku običajno odlično počutijo, saj so v anatomskem položaju in se okoli njih vedno kaj dogaja. Prav tako je lahko otrok v vaši bližini ne glede na to, kje v stanovanju ste in je zaradi tega bolj umirjen.

Če iščete ležalnik – gugalnik in že veste kaj potrebujete uporabite filtre na levi, da filtrirate samo artikle, ki vas dejansko zanimajo.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Gugalnik Inglesina WAVE Sugar
  Gugalnik Inglesina WAVE Sugar Inglesina Wave ima širok, oblazinjen sedež z notranjim vložkom za manjše otroke. Igralni lok z visečimi igrali spodbuja otroka k raziskovanju. Za glasbo skrbi 12 različnih melodij , omogoča pa tudi na priključek na zunanji vir napajanja. Naslon hrbtišča je mo..
  Brez DDV: 118,77 € 144,90 €
 • Gugalnik Inglesina WAVE Pepper
  Gugalnik Inglesina WAVE Pepper Inglesina Wave ima širok, oblazinjen sedež z notranjim vložkom za manjše otroke. Igralni lok z visečimi igrali spodbuja otroka k raziskovanju. Za glasbo skrbi 12 različnih melodij , omogoča pa tudi na priključek na zunanji vir napajanja. Naslon hrbtišča je m..
  Brez DDV: 118,77 € 144,90 €
 • Gugalnik Inglesina WAVE Butter
  Gugalnik Inglesina WAVE Butter Inglesina Wave ima širok, oblazinjen sedež z notranjim vložkom za manjše otroke. Igralni lok z visečimi igrali spodbuja otroka k raziskovanju. Za glasbo skrbi 12 različnih melodij , omogoča pa tudi na priključek na zunanji vir napajanja. Naslon hrbtišča je m..
  Brez DDV: 118,77 € 144,90 €
 • Ležalnik Inglesina LOUNGE Mint
  Ležalnik Inglesina LOUNGE Mint Lounge je udoben glasbeni ležalnik namenjen sprostitvi in zabavi novorojenčka. Vgrajena vibracijska funkcija, ki je zelo uporabna za sprostitev otroka. Za prve mesece je na razpolago tudi notranji vložek in igralni lok skupaj z visečimi igrali. Karaterist..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Ležalnik Inglesina LOUNGE Sugar
  Ležalnik Inglesina LOUNGE Sugar Lounge je udoben glasbeni ležalnik namenjen sprostitvi in zabavi novorojenčka. Vgrajena vibracijska funkcija, ki je zelo uporabna za sprostitev otroka. Za prve mesece je na razpolago tudi notranji vložek in igralni lok skupaj z visečimi igrali. Karateris..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Ležalnik Inglesina LOUNGE Pepper
  Ležalnik Inglesina LOUNGE Pepper Lounge je udoben glasbeni ležalnik namenjen sprostitvi in zabavi novorojenčka. Vgrajena vibracijska funkcija, ki je zelo uporabna za sprostitev otroka. Za prve mesece je na razpolago tudi notranji vložek in igralni lok skupaj z visečimi igrali. Karateri..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Ležalnik Inglesina LOUNGE Butter
  Ležalnik Inglesina LOUNGE Butter Lounge je udoben glasbeni ležalnik namenjen sprostitvi in zabavi novorojenčka. Vgrajena vibracijska funkcija, ki je zelo uporabna za sprostitev otroka. Za prve mesece je na razpolago tudi notranji vložek in igralni lok skupaj z visečimi igrali. Karateri..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Ležalnik Jane EVOLUTION Granola Izredno kompakten , zložljiv ležalnik z večstranskim naslonjalom za spanje, počitek ali igranje. Vključuje igralni lok z visečimi igrali.   Karateristike: Ležalnik 3 v 1, služi kot ležalnik, gugalnik in stol/naslonjač za manjše otroke Lahek ..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 € 114,90 €
 • Ležalnik Jane EVOLUTION Holi Izredno kompakten , zložljiv ležalnik z večstranskim naslonjalom za spanje, počitek ali igranje. Vključuje igralni lok z visečimi igrali.   Karateristike: Ležalnik 3 v 1, služi kot ležalnik, gugalnik in stol/naslonjač za manjše otroke Lahek okv..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 € 114,90 €
 • Ležalnik Jane EVOLUTION Izredno kompakten , zložljiv ležalnik z večstranskim naslonjalom za spanje, počitek ali igranje. Vključuje igralni lok z visečimi igrali.   Karateristike: Ležalnik 3 v 1, služi kot ležalnik, gugalnik in stol/naslonjač za manjše otroke Lahek okvir, samo 4..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 € 114,90 €
 • Ležalnik Jane FOLD Granola Ultralahek ležalnik Jane Fold iz 100% ALU ogrodja in nastavljivim naslonom na 3 položaje. Ležalnik je tako uporaben za spanje, počitek in igranje. Odlikuje je izredna kompaktnost ko je zložen. Tehnične karateristike Primeren za uporabo do 9 mesecev starost..
  Brez DDV: 86,80 € 105,90 € 124,90 €
 • Ležalnik Jane FOLD Star Ultralahek ležalnik Jane Fold iz 100% ALU ogrodja in nastavljivim naslonom na 3 položaje. Ležalnik je tako uporaben za spanje, počitek in igranje. Odlikuje je izredna kompaktnost ko je zložen. Tehnične karateristike Primeren za uporabo do 9 mesecev starosti o..
  Brez DDV: 86,80 € 105,90 € 124,90 €
 • Ležalnik Hauck LEISURE Hearts
  Ležalnik Hauck LEISURE Hearts Ležalnik Hauck nudi optimalno udobje od rojstva dalje. Ergonomsko oblikovan ležalnik je idealen za igro, počitek ali hranjenje otroka. Za namen igre je poskrbljeno z igralnim lokom in visečimi plišastimi igračami. Ko igralnik lok ne potrebujete ga enostavno odstranit..
  Brez DDV: 73,69 € 89,90 €
 • Samodejni gugalnik Cam GIRONANNA EVO col 226
  Samodejni gugalnik Cam GIRONANNA EVO col 226 Gironanna Evo je nov moderen in udoben gugalnik za sprostitev in igro dojenčka do teže 9 kg, ki nadgrajuje model starejši model Gironanna. Inovativnost gugalnika Gironanna Evo se izkazuje v sedežu, ki ga je mogoče ločiti od strukture gugalnika in ga..
  Brez DDV: 159,75 € 194,90 €
 • Samodejni gugalnik Cam GIRONANNA EVO col 219
  Samodejni gugalnik Cam GIRONANNA EVO col 219 Gironanna Evo je nov moderen in udoben gugalnik za sprostitev in igro dojenčka do teže 9 kg, ki nadgrajuje model starejši model Gironanna. Inovativnost gugalnika Gironanna Evo se izkazuje v sedežu, ki ga je mogoče ločiti od strukture gugalnika in ga..
  Brez DDV: 159,75 € 194,90 €
 • Gugalnik Brevi Brilly Bianconiglio
  Gugalnik Brevi Brilly Bianconiglio Nov gugalnik s sledečimi karateristikami - 7 različnih melodij z nastavljivo glasnostjo, - 5 različnih hitrosti gibanja, - nastavitvijo dolžine gibanja na 15-30-45 minut, - primerna za uporabo od rojstva do 9 kg otrokove teže, ..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Samodejni gugalnik Brevi ALTHEA Multicolor col 345
  Samodejni gugalnik Brevi ALTHEA Multicolor col 345 Homologiran gugalnik skladno z EU normativi EN 16232:2013. Primeren za otroke do 9 kg. Za delovanje so potrebne baterije (niso priložene) ali preko adapterja. Naslon za glavo odstranljiv. Pladenj z igrami za razvoj  ročnih spretnost..
  Brez DDV: 126,97 € 154,90 €
 • Ležalnik in zibelka Brevi DADOU col 543
  ​​Ležalnik in zibelka Brevi DADOU col 543 Ležalnik Brevi se enostavno spremeni iz sedečega položaja v vodoraven položaj primeren za spanje. Zaradi baze ležalnika, ki je naravnan v višjem položaju kot večina ležalnikom omogoča bolj pristen in direkten stik med otrokom in starši. Prav tako je kor..
  Brez DDV: 122,87 € 149,90 €