Ležalniki, gugalniki

Samodejni gugalnik nežno zaziba otroka v globok spanec in vam prihrani kakšno prepotrebno minuto v kateri lahko po kosilu, ko otrok zaspi kaj nujnega postorite. Otroci se v otroškem ležalniku običajno odlično počutijo, saj so v anatomskem položaju in se okoli njih vedno kaj dogaja. Prav tako je lahko otrok v vaši bližini ne glede na to, kje v stanovanju ste in je zaradi tega bolj umirjen.

Če iščete ležalnik – gugalnik in že veste kaj potrebujete uporabite filtre na levi, da filtrirate samo artikle, ki vas dejansko zanimajo.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Ležalnik Chicco COMFY NEST
  Ležalnik Chicco COMFY NEST Ergonomski ležalnik z maksimalnim udobjem. Vaš otrok bo udobno nameščen na mehko površino, ki je zasnovana tako, da mu zagotavlja optimalno držo glave, hrbta in nog v začetnih mesecih in posledično zmanjša refluks v prvih mesecih. Površina ležalnika je oblečena s pla..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €
 • Igralni lok za gugalnik Nuna Leaf Bisque
  Igralni lok za gugalnik Nuna Leaf Bisque Igralni lok lahko namestite na vse gugalnike Leaf blagovne znamke Nuna in izboljšuje motorične sposobnosti otroka in ga vabi k igri. Ležalnik ni v ceni! ..
  Brez DDV: 32,70 € 39,90 €
 • Igralni lok za gugalnik Nuna Leaf Cinder
  Igralni lok za gugalnik Nuna Leaf Cinder Igralni lok lahko namestite na vse gugalnike Leaf blagovne znamke Nuna in izboljšuje motorične sposobnosti otroka in ga vabi k igri. Ležalnik ni v ceni! ..
  Brez DDV: 32,70 € 39,90 €
 • Ležalnik Nuna LEAF CURV French Grey
  Ležalnik Nuna LEAF CURV French Grey Vsaka malenkost šteje, kot dejstvo da prenese 60kg (tako jo lahko uporablja tudi starejša sestrica ali bratec), EKO oblazinjenje (certificirano), in naravno edinstveno gibanje, ki ustvarja občutek lebdenja. Dobitnik številnih priznanj, tudi RedDot Award z..
  Brez DDV: 177,79 € 216,90 €
 • Ležalnik Nuna LEAF CURV Mink
  Ležalnik Nuna LEAF CURV Mink Vsaka malenkost šteje, kot dejstvo da prenese 60kg (tako jo lahko uporablja tudi starejša sestrica ali bratec), EKO oblazinjenje (certificirano), in naravno edinstveno gibanje, ki ustvarja občutek lebdenja. Dobitnik številnih priznanj, tudi RedDot Award za desig..
  Brez DDV: 177,79 € 216,90 €
 • Ležalnik Nuna LEAF CURV Dusk
  Ležalnik Nuna LEAF CURV Dusk Vsaka malenkost šteje, kot dejstvo da prenese 60kg (tako jo lahko uporablja tudi starejša sestrica ali bratec), EKO oblazinjenje (certificirano), in naravno edinstveno gibanje, ki ustvarja občutek lebdenja. Dobitnik številnih priznanj, tudi RedDot Award za desig..
  Brez DDV: 177,79 € 216,90 €
 • Ležalnik Nuna LEAF CURV Grape
  Ležalnik Nuna LEAF CURV Grape Vsaka malenkost šteje, kot dejstvo da prenese 60kg (tako jo lahko uporablja tudi starejša sestrica ali bratec), EKO oblazinjenje (certificirano), in naravno edinstveno gibanje, ki ustvarja občutek lebdenja. Dobitnik številnih priznanj, tudi RedDot Award za desi..
  Brez DDV: 177,79 € 216,90 €
 • Ležalnik Hauck Disney ROCKY Pooh Spring Brights Red
  Ležalnik Hauck Disney ROCKY Pooh Spring Brights Red Optimalno udobje za vašega otroka. Ležalnik Rocky ima mehko oblazinjenje in zagotavlja optimalno udobje za vašega otroka. Naslon je nastavljiv v tri položaje in je tako vedno ustrezen glede na rast vašega otroka. Guganje se enostavno prekine z a..
  Brez DDV: 49,10 € 59,90 €
 • Ležalnik Hauck Disney ROCKY Mickey Geo Blue
  Ležalnik Hauck Disney ROCKY Mickey Geo Blue Optimalno udobje za vašega otroka. Ležalnik Rocky ima mehko oblazinjenje in zagotavlja optimalno udobje za vašega otroka. Naslon je nastavljiv v tri položaje in je tako vedno ustrezen glede na rast vašega otroka. Guganje se enostavno prekine z aktiviran..
  Brez DDV: 49,10 € 59,90 €
 • Ležalnik Hauck Disney Disney ROCKY Minnie Geo Pink
  Ležalnik Hauck Disney Disney ROCKY Minnie Geo Pink Optimalno udobje za vašega otroka. Ležalnik Rocky ima mehko oblazinjenje in zagotavlja optimalno udobje za vašega otroka. Naslon je nastavljiv v tri položaje in je tako vedno ustrezen glede na rast vašega otroka. Guganje se enostavno prekine z ak..
  Brez DDV: 49,10 € 59,90 €
 • Ležalnik Hauck Disney BUNGEE DELUXE Pooh Ready to Play
  Hauck DIsney BUNGEE DELUXE Pooh Ready to Play Na ležalniku Bungee deluxe bo vaš dojenček udobno ležal in se učil motoričnih gibov. Mehko obloženo ležišče ima tri nastavljive naklone, ki so nastavljivi z eno roko. Zibanje se enostavno prepreči tako, da bo vaš malček nemoteno užival v spanju...
  Brez DDV: 57,30 € 69,90 €
 • Ležalnik Hauck Disney BUNGEE DELUXE Pooh Tidy Time
  Hauck DIsney BUNGEE DELUXE Pooh Tidy Time Na ležalniku Bungee deluxe bo vaš dojenček udobno ležal in se učil motoričnih gibov. Mehko obloženo ležišče ima tri nastavljive naklone, ki so nastavljivi z eno roko. Zibanje se enostavno prepreči tako, da bo vaš malček nemoteno užival v spanju. Za ..
  Brez DDV: 57,30 € 69,90 €
 • Ležalnik Hauck BUNGEE DELUXE Animals
  Hauck BUNGEE DELUXE Animals Na ležalniku Bungee deluxe bo vaš dojenček udobno ležal in se učil motoričnih gibov. Mehko obloženo ležišče ima tri nastavljive naklone, ki so nastavljivi z eno roko. Zibanje se enostavno prepreči tako, da bo vaš malček nemoteno užival v spanju. Za enostavno prenašanj..
  Brez DDV: 57,30 € 69,90 €
 • Gugalnik Brevi Brilly Love Natural
  Gugalnik Brevi Brilly Love Natural Nov gugalnik s sledečimi karateristikami - 7 različnih melodij z nastavljivo glasnostjo, - 5 različnih hitrosti gibanja, - nastavitvijo dolžine gibanja na 15-30-45 minut, - primerna za uporabo od rojstva do 9 kg otrokove teže, ..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Gugalnik Brevi Brilly
  Gugalnik Brevi Brilly Nov gugalnik s sledečimi karateristikami - 7 različnih melodij z nastavljivo glasnostjo, - 5 različnih hitrosti gibanja, - nastavitvijo dolžine gibanja na 15-30-45 minut, - primerna za uporabo od rojstva do 9 kg otrokove teže, - naslon nastavlji..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Samodejni gugalnik Brevi ALTHEA Natural
  Samodejni gugalnik Brevi ALTHEA Natural Homologiran gugalnik skladno z EU normativi EN 16232:2013. Primeren za otroke do 9 kg. Za delovanje so potrebne baterije (niso priložene) ali preko adapterja. Naslon za glavo odstranljiv. Pladenj z igrami za razvoj  ročnih spretnosti je odstranljiv..
  Brez DDV: 126,97 € 154,90 €
 • Samodejni gugalnik Brevi MIOU My Little Bear
  Samodejni gugalnik Brevi MIOU My Little Bear Nov gugalnik z daljinskim upravljavcem, ki omogoča nastavitev: - 9 različnih melodij z nastavljivo glasnostjo, - 6 različnih hitrosti gibanja, - nastavitev dolžine gibanja na 10-20-30 minut, - primerna za uporabo od rojstva do 11 kg otrokove t..
  Brez DDV: 98,28 € 119,90 €
 • Samodejni gugalnik Brevi MIOU Lovely
  Samodejni gugalnik Brevi MIOU Lovely Nov gugalnik z daljinskim upravljavcem, ki omogoča nastavitev: - 9 različnih melodij z nastavljivo glasnostjo, - 6 različnih hitrosti gibanja, - nastavitev dolžine gibanja na 10-20-30 minut, - primerna za uporabo od rojstva do 11 kg otrokove teže, - ..
  Brez DDV: 94,18 € 114,90 €