Prenosne posteljice in dodatki

Prenosna posteljica, da ali ne? Mi vam jo vsekakor priporočamo, saj lahko bistveno poenostavi vaše življenje. Prenosne posteljice so z leti toliko napredovale, da staršem in otrokom doprinesejo bistveno več kot samo prostor za spanje. Poleg spanja vam pomagajo še pri preoblačenju, navajanju k spanju ter tudi k daljšemu spanju otroka. Kako? Preberite naš članek, ki ga najdete tukaj in zvedeli boste več.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Prenosna postelja Diono DreamLiner
  Prenosna postelja Diono DreamLiner   Inovativna posteljica za moderne in dinamične starše. Primerna za uporabo od rojstva dalje do 9 kg otrokove teže Uporabljate jo lahko kjerkoli, doma, na dopustu ,na plaži.... Hitra namestitev V kompletu dobite inovativne postelje še -pre..
  Brez DDV: 76,15 € 92,90 €
 • Otroška obposteljica Chicco CULLA NEXT 2 ME DREAM Legend
  Otroška obposteljna posteljica Chicco CULLA NEXT 2 ME DREAM Legend Elegantna posodobljena, praktična , inovativna obposteljna posteljica , uporabna vsepovsod, doma, na dopustu ali na obisku Omogoča tesno povezanost med starši in otrokom Z novim sistemom odpiranja in zapiranja z eno roko stran..
  Brez DDV: 204,84 € 249,90 €
 • Otroška obposteljica Chicco CULLA NEXT 2 ME DREAM Delicacy
  Otroška obposteljna posteljica Chicco CULLA NEXT 2 ME  DREAM Delicacy Elegantna posodobljena, praktična , inovativna obposteljna posteljica , uporabna vsepovsod, doma, na dopustu ali na obisku Omogoča tesno povezanost med starši in otrokom Z novim sistemom odpiranja in zapiranja z eno ro..
  Brez DDV: 204,84 € 249,90 €
 • Otroška obposteljica Chicco CULLA NEXT 2 ME DREAM Fairy Tale
  Otroška obposteljna posteljica Chicco CULLA NEXT 2 ME  DREAM Fairy Tale Elegantna posodobljena, praktična , inovativna obposteljna posteljica , uporabna vsepovsod, doma, na dopustu ali na obisku Omogoča tesno povezanost med starši in otrokom Z novim sistemom odpiranja in zapiranja z eno ..
  Brez DDV: 204,84 € 249,90 €
 • Otroška obposteljica Chicco CULLA NEXT 2 ME Princess
  Otroška obposteljna posteljica Chicco CULLA NEXT 2 ME Princess Elegantna, praktična , inovativna obposteljna posteljica , uporabna vsepovsod, doma, na dopustu ali na obisku Omogoča tesno povezanost med starši in otrokom. Primerna od 0 - 6 meseca starosti Spodnjo stranico je možno nastaviti v v..
  Brez DDV: 167,95 € 204,90 €
 • Otroška posteljica in zibelka Brevi NANNA OH Orso Star Beige
  Otroška posteljica in zibelka Brevi NANNA OH Orso Star Beige Elegantna, praktična , inovativna obposteljna posteljica in zibelka , uporabna vsepovsod, doma, na dopustu ali na obisku Omogoča tesno povezanost med starši in otrokom. Primerna od 0 - 6 meseca starosti, odlikuje jo enostavna mon..
  Brez DDV: 167,95 € 204,90 €
 • Otroška posteljica in zibelka Brevi NANNA OH Orso Tortora
  Otroška posteljica in zibelka Brevi NANNA OH Orso Tortora Elegantna, praktična , inovativna obposteljna posteljica in zibelka , uporabna vsepovsod, doma, na dopustu ali na obisku Omogoča tesno povezanost med starši in otrokom. Primerna od 0 - 6 meseca starosti, odlikuje jo enostavna montaž..
  Brez DDV: 167,95 € 204,90 €
 • Prenosna posteljica Hauck DREAMER Zoo
  Prenosna posteljica Hauck DREAMER Zoo Otroška posteljica, zibelka, zložljiva posteljica ali prenosna posteljica---z eno besedo Hauck DREAMER. Omogoča zapiranje z eno samo roko. Vzmetnica se lahko zloži skupaj s posteljico. Hauck Dreamer omogoča tudi zibanje, funckija gugalnika, saj se lahko ..
  Brez DDV: 106,48 € 129,90 €
 • Prenosna posteljica Hauck DREAMER Multi Dots sand
  Prenosna posteljica Hauck DREAMER Multi Dots sand Otroška posteljica, zibelka, zložljiva posteljica ali prenosna posteljica---z eno besedo Hauck DREAMER. Omogoča zapiranje z eno samo roko. Vzmetnica se lahko zloži skupaj s posteljico. Hauck Dreamer omogoča tudi zibanje, funckija gugalnika, s..
  Brez DDV: 106,48 € 129,90 €
 • Prenosna posteljica Hauck Disney DREAM'N PLAY SQ Pooh Ready To Play
  Prenosna posteljica Hauck Disney  DREAM'N PLAY SQ Pooh Ready To Play Prenosna posteljica in igralnica v enem Kvadratne oblike za še več prostora za igranje. Značilnosti: - Zložljiva v priročno torbo z ročaji, - primerna za otroke od rojstva do teže 15 kg, - vse stranice zamrežene za sta..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €
 • Prenosna posteljica Hauck Disney DREAM'N PLAY Pooh Spring Brights Red
  Prenosna posteljica Hauck Disney DREAM'N PLAY Pooh Spring Brights Red Prenosna posteljica z motivom iz risanke Pooh. Pozabite zapleteno postavljanje, saj je priročno prenosno posteljico DREAM'N PLAY mogoče postavitev kot bi mignil. Zložljiva v priročno torbo z ročaji, primerna za ..
  Brez DDV: 77,79 € 94,90 €
 • Prenosna posteljica Hauck Disney DREAM'N PLAY Minnie Geo Pink
  Prenosna posteljica Hauck Disney DREAM'N PLAY Minnie Geo Pink Prenosna posteljica z motivom iz risanke Minnie. Pozabite zapleteno postavljanje, saj je priročno prenosno posteljico DREAM'N PLAY mogoče postavitev kot bi mignil. Zložljiva v priročno torbo z ročaji, primerna za otroke..
  Brez DDV: 77,79 € 94,90 €
 • Prenosna posteljica Hauck Disney DREAM'N PLAY Mickey Geo Blue
  Prenosna posteljica Hauck Disney DREAM'N PLAY Mickey Geo Blue Prenosna posteljica z motivom iz risanke Miki miške. Pozabite zapleteno postavljanje, saj je priročno prenosno posteljico DREAM'N PLAY mogoče postavitev kot bi mignil. Zložljiva v priročno torbo z ročaji, primerna za ot..
  Brez DDV: 77,79 € 94,90 €
 • Prenosna posteljica Hauck BABYCENTER Multi Dots Sand
  Prenosna posteljica Hauck BABYCENTER Multi Dots Sand ALU prenosno posteljico Hauck BABYCENTER Birdie odlikuje lahko aluminijasto ogrodje, ki je rahlo zaobljeno. Posteljica ima tudi priročno previjalno mizo, komplet za spanje na zgornjem nivoju, priročen nosilec za potrebne potrebščine ter konzol..
  Brez DDV: 102,38 € 124,90 €
 • Prenosna posteljica Hauck BABYCENTER Birdie-Grey
  Prenosna posteljica Hauck BABYCENTER Birdie-Grey ALU prenosno posteljico Hauck BABYCENTER Birdie odlikuje lahko aluminijasto ogrodje, ki je rahlo zaobljeno. Posteljica ima tudi priročno previjalno mizo, komplet za spanje na zgornjem nivoju, priročen nosilec za potrebne potrebščine ter konzolo z ..
  Brez DDV: 102,38 € 124,90 €
 • Hauck SLEEP'N PLAY Center II Multi Dots navy
  Hauck SLEEP'N PLAY Center II Multi Dots navy Idealen sopotnik za potovanja Prenosna posteljica ima stranski vhod-izhod ( z zadrgo )za otroka, kjer se otrok lahko splazi ven ali noter Postelja ima 2 koles za lažji prenos, višje ležišče in podlogo za previjanje otroka. Prenosna postelji..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €
 • Hauck SLEEP'N PLAY Center Stone
  Hauck SLEEP'N PLAY Center Stone Idealen sopotnik za potovanja Prenosna posteljica ima stranski vhod-izhod ( z zadrgo )za otroka, kjer se otrok lahko splazi ven ali noter Postelja ima 2 koles za lažji prenos, višje ležišče in podlogo za previjanje otroka. Prenosna posteljica je v kompl..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Hauck SLEEP'N PLAY Center Multicolor black
  Hauck SLEEP'N PLAY Center Multicolor black Idealen sopotnik za potovanja Prenosna posteljica ima stranski vhod-izhod ( z zadrgo )za otroka, kjer se otrok lahko splazi ven ali noter Postelja ima 2 koles za lažji prenos, višje ležišče in podlogo za previjanje otroka. Prenosna posteljica..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €