Previjalne mize

Previjalna miza je eden tistih delov otroške opreme o kateri starši največ razmišljajo, saj je odločitev ali jo potrebujejo ali ne res težka. Otroka se da res oskrbeti brez nje, a povezanost mame in otroka bo bistveno boljša. Trenutki pri preoblačenju ter predvsem kopanju so najbolj intimni in z uporabo previjalne mize bo ta intimna vez močnejša.

Uporabite filtre na levi strani s katerimi enostavno izločite samo tiste previjalne mizice, ki vas zanimajo.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Pali Prestige Principe bianco - previjalna mizica z banjico
  Pali Prestige Principe bianco - previjalna mizica z banjico Previjalna mizica Pali Prestige Principe Bianco iz prestižne kolekcije Italijanskega proizvajalca pali boste brez težav umestili v vsak prostor in v vsak ambient. Dovršeni detajli in kavalitetna izdelava previjalne mizice so samo še doda..
  Brez DDV: 319,59 € 389,90 €
 • Previjalna blazina PALI Gigi e Lele All Over
  Previjalna blazina PALI Gigi e Lele All Over Mehka previjalna miza Pali z različnimi motivi Stranski varnostni všitki Enostavno čiščenje Skladen z EU normativi EN 12221 Na zadnji strani odprtina za montažo na previjalno mizo  ..
  Brez DDV: 19,59 € 23,90 €
 • Previjalna blazina PALI Gigi e Lele
  Previjalna blazina PALI Gigi e Lele Mehka previjalna miza Pali z različnimi motivi Stranski varnostni všitki Enostavno čiščenje Skladen z EU normativi EN 12221 Na zadnji strani odprtina za montažo na previjalno mizo  ..
  Brez DDV: 19,59 € 23,90 €
 • Previjalna blazina PALI Bonnie
  Previjalna blazina PALI Bonnie Mehka previjalna miza Pali z različnimi motivi Stranski varnostni všitki Enostavno čiščenje Skladen z EU normativi EN 12221 Na zadnji strani odprtina za montažo na previjalno mizo  ..
  Brez DDV: 19,59 € 23,90 €
 • Previjalna blazina PALI Chic
  Previjalna blazina PALI Chic Mehka previjalna miza Pali z različnimi motivi Stranski varnostni všitki Enostavno čiščenje Skladen z EU normativi EN 12221 Na zadnji strani odprtina za montažo na previjalno mizo  ..
  Brez DDV: 19,59 € 23,90 €
 • Previjalna blazina PALI Birba
  Previjalna blazina PALI Birba Mehka previjalna miza Pali z različnimi motivi Stranski varnostni všitki Enostavno čiščenje Skladen z EU normativi EN 12221 Na zadnji strani odprtina za montažo na previjalno mizo  ..
  Brez DDV: 19,59 € 23,90 €
 • Brevi TABLET Multicolor 673 - prenosna previjalna miza
  Previjalna blazina Brevi TABLET Multicolor 673 Trdo dno! Previjalna miza je popolnoma varna za uporaboi, homologirana skladno z EU normativi EN 12221.Primerna je za uporabo od rojstva dalje in do 15 kg otrokove teže. Pri redni uporabi vam bodo zagotovo prav prišla tudi odlagalna mesta ob ..
  Brez DDV: 31,07 € 37,90 €
 • Previjalna miza Cam ORSO Cam ORSO je lesena previjalna miza z enostavnim in elegantnim dizajnom, ki jo lahko uporabljate od rojstva dalje do katerekoli starosti. Ko previjalne ne potrebujete več enostavno odstranite blazino, nosilec in banjico ter vam ostane eleganten predalnik s 4 pred..
  Brez DDV: 237,62 € 289,90 € 329,90 €
 • Previjalna miza Cam CASETTA Cam Casetta je lesena previjalna miza z enostavnim in elegantnim dizajnom, ki jo lahko uporabljate od rojstva dalje do katerekoli starosti. Ko previjalne ne potrebujete več enostavno odstranite blazino, nosilec in banjico ter vam ostane eleganten predalnik s 4 pre..
  Brez DDV: 237,62 € 289,90 € 329,90 €
 • Previjalna blazina Cam ORSO Elegantna mehka previjalna blazina je izdelana iz 100% bombažne tkanine. Primerna za uporabo na previjalni mizi Cam  kot mehka previjalna blazina. Na osrednjem delu blazine je ročno vezenje z motivom medveda in s stranskimi mehkimi poviški za varnost pri preobl..
  Brez DDV: 57,30 € 69,90 € 79,90 €
 • Previjalna blazina Cam CASETTA Elegantna mehka previjalna blazina je izdelana iz 100% bombažne tkanine. Primerna za uporabo na previjalni mizi Cam  kot mehka previjalna blazina. Na osrednjem delu blazine je ročno vezenje z motivom hiške in s stranskimi mehkimi poviški za varnost pri preob..
  Brez DDV: 57,30 € 69,90 € 79,90 €
 • Previjalna miza z banjico Cam AQUA SPA col 219
  ​​Previjalna miza z banjico Cam AQUA SPA col 219 AQUA SPA  lahko uporabljate kjerkoli tako za kopanje kot tudi samo previjanje otroka. Previjalna miza je opremljena tudi s priročno mizico (razširitveni dodatek), na katerega lahko položite previjalno podlogo. Pod samo banjico se nahaja o..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Previjalna miza z banjico Cam AQUA SPA col 226
  ​​Previjalna miza z banjico Cam AQUA SPA col 226 AQUA SPA  lahko uporabljate kjerkoli tako za kopanje kot tudi samo previjanje otroka. Previjalna miza je opremljena tudi s priročno mizico (razširitveni dodatek), na katerega lahko položite previjalno podlogo. Pod samo banjico se nahaja o..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Previjalna miza z banjico Cam CAMBIO col 235
  Previjalna miza z banjico Cam CAMBIO col 235 Previjalna mizica z banjico, primerna za dojenčke od rojstva do 12 mesecev. Made in Italy. Značilnosti: Idealna za manjše kopalnice, saj se lahko postavi nad WC školjko. Dobro podložena previjalna blazina z varnostnimi zavihki proti padce..
  Brez DDV: 84,34 € 102,90 €
 • Previjalna miza z banjico Cam VOLARE col 235
  Previjalna miza z banjico Cam VOLARE col 235 Zložljiva previjalna miza za otroke od 0 do 13 mesecev. Mehka previjalna blazina, varnostni zavihki proti prevrnitvi otroka, široka in anatomska banjica, dve smeri uporabe (od 0 do 6 in od 6 do 12 mesecev), priročen pladenj za šampon, ..
  Brez DDV: 65,49 € 79,90 €
 • Previjalna miza z banjico LINDO Brevi Caramel
  Previjalna miza z banjico LINDO Brevi Caramel Enostavna previjalna miza z banjico, ki vam ponuja vse kar nujno potrebujete pri kopanju in preoblačenju vašega dojenčka. Značilnosti: Banjica ter previjalna sta nameščena na zložljivem jeklenem ogrodju. Lahka ter stabilna zaradi širokega razmaka..
  Brez DDV: 57,30 € 69,90 €
 • Previjalna miza z banjico LINDO Brevi Roza
  Previjalna miza z banjico LINDO Brevi Roza Enostavna previjalna miza z banjico, ki vam ponuja vse kar nujno potrebujete pri kopanju in preoblačenju vašega dojenčka. Značilnosti: Banjica ter previjalna sta nameščena na zložljivem jeklenem ogrodju. Lahka ter stabilna zaradi širokega razmaka me..
  Brez DDV: 57,30 € 69,90 €
 • Previjalna miza z banjico LINDO Brevi Multicolor
  Previjalna miza z banjico LINDO Brevi Multicolor Enostavna previjalna miza z banjico, ki vam ponuja vse kar nujno potrebujete pri kopanju in preoblačenju vašega dojenčka. Značilnosti: Banjica ter previjalna sta nameščena na zložljivem jeklenem ogrodju. Lahka ter stabilna zaradi širokega razm..
  Brez DDV: 57,30 € 69,90 €