Previjalne mize

Previjalna miza je eden tistih delov otroške opreme o kateri starši največ razmišljajo, saj je odločitev ali jo potrebujejo ali ne res težka. Otroka se da res oskrbeti brez nje, a povezanost mame in otroka bo bistveno boljša. Trenutki pri preoblačenju ter predvsem kopanju so najbolj intimni in z uporabo previjalne mize bo ta intimna vez močnejša.

Uporabite filtre na levi strani s katerimi enostavno izločite samo tiste previjalne mizice, ki vas zanimajo.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Pali FOUR bianco - previjalna mizica z banjico
  Pali FOUR bianco - previjalna mizica z banjico Izredno kvalitetna in trpežna previjalna mizica Pali Four Bianco vas bo navdušila z kvalitetno izdelavo, dovršenimi detajli, zelo lepimi dodatki ter predvsem z izredno kvaliteto materialov. Komoda je opremljena s štirimi predali, ki so vsi ves čas..
  Brez DDV: 211,39 € 257,90 €
 • Pali 4 GIGI e LELE - previjalna mizica z banjico
  Pali 4 GIGI e LELE  - previjalna mizica z banjico Izredno kvalitetna in trpežna previjalna mizica Pali GIGI e LELE vas bo navdušila z kvalitetno izdelavo, dovršenimi detajli, zelo lepimi dodatki ter predvsem z izredno kvaliteto materialov. Komoda je opremljena s štirimi predali, ki so vsi..
  Brez DDV: 303,20 € 369,90 €
 • Pali SMART MAISON BEBE Grigio - previjalna mizica z banjico
  Pali SMART MAISON BEBE Grigio - previjalna mizica z banjico Izredno kvalitetna in trpežna previjalna mizica Pali Smart Maison Bebe vas bo navdušila z kvalitetno izdelavo, dovršenimi detajli, zelo lepimi dodatki ter predvsem z izredno kvaliteto materialov. Komoda je opremljena s tremi predali, ..
  Brez DDV: 184,34 € 224,90 €
 • Previjalna miza z banjico Pali ZOOM Bianco Grigio
  Previjalna miza Pali ZOOM  Bianco Grigio Previjalna mizica - omarica je izdelana iz kvalitetnega bukovega vezanega lesa in je izredno trpežna. Kvalitetna previjalna mizica Pali ZOOM Bianco predstavlja sodobno in linearno obliko. Z njo boste lahko novorojenčka varno in nežno kopali do..
  Brez DDV: 229,43 € 279,90 €
 • Pali BONNIE - previjalna miza - komoda z banjico
  Pali BONNIE - previjalna miza z banjico Previjalna miza iz visoko kvalitetnih materialov, ki bo zelo dolgo služila svojim namenom. Izdelana iz melaminskih plošč, ki so odporne na vodo, obrabo in praske. Primerna za vsako otroško sobo. Elegantna previjalna miza z banjico priznane blagovne ..
  Brez DDV: 290,90 € 354,90 €
 • Pali CHIC - previjalna miza - komoda z banjico
  Pali CHIC - previjalna miza z banjico Previjalna miza iz visoko kvalitetnih materialov, ki bo zelo dolgo služila svojim namenom. Izdelana iz melaminskih plošč, ki so odporne na vodo, obrabo in praske. Primerna za vsako otroško sobo. Elegantna previjalna miza z banjico priznane blagovne zn..
  Brez DDV: 192,54 € 234,90 €
 • Pali BIRILLO Bianco - previjalna miza - komoda z banjico
  Pali BIRILLO Bianco - previjalna miza z banjico Previjalna miza iz visoko kvalitetnih materialov, ki bo zelo dolgo služila svojim namenom. Izdelana iz melaminskih plošč, ki so odporne na vodo, obrabo in praske. Primerna za vsako otroško sobo. Elegantna previjalna miza z banjico priznane blagov..
  Brez DDV: 172,05 € 209,90 €
 • Pali BIRILLO Tortora - previjalna miza - komoda z banjico
  Pali BIRILLO Tortora - previjalna miza z banjico Previjalna miza iz visoko kvalitetnih materialov, ki bo zelo dolgo služila svojim namenom. Izdelana iz melaminskih plošč, ki so odporne na vodo, obrabo in praske. Primerna za vsako otroško sobo. Elegantna previjalna miza z banjico priznane blago..
  Brez DDV: 172,05 € 209,90 €
 • Pali BIRBA - previjalna miza - komoda z banjico
  Pali BIRBA - previjalna miza z banjico Previjalna miza iz visoko kvalitetnih materialov, ki bo zelo dolgo služila svojim namenom. Izdelana iz melaminskih plošč, ki so odporne na vodo, obrabo in praske. Primerna za vsako otroško sobo. Elegantna previjalna miza z banjico priznane blagovne z..
  Brez DDV: 184,34 € 224,90 €
 • Pali JOY - previjalna miza - komoda z banjico
  Pali JOY - previjalna miza z banjico Previjalna miza iz visoko kvalitetnih materialov, ki bo zelo dolgo služila svojim namenom. Izdelana iz melaminskih plošč, ki so odporne na vodo, obrabo in praske. Primerna za vsako otroško sobo. Elegantna previjalna miza z banjico priznane blagovne zna..
  Brez DDV: 192,54 € 234,90 €
 • Previjalna miza z banjico Brevi PRATICO col 591
  Previjalna miza z banjico Brevi PRATICO col 591 Previjalna mizica z banjico, primerna za dojenčke od rojstva do 12 mesecev. Made in Italy. Značilnosti: Idealna za manjše kopalnice, saj se lahko postavi nad WC školjko. Višina prve odlagalne police 43cm. Dobro pod..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €
 • Previjalna miza z banjico Brevi PRATICO col 594
  Previjalna miza z banjico Brevi PRATICO col 594 Previjalna mizica z banjico, primerna za dojenčke od rojstva do 12 mesecev. Made in Italy. Značilnosti: Idealna za manjše kopalnice, saj se lahko postavi nad WC školjko. Višina prve odlagalne police 43cm. Dobro pod..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €
 • Previjalna miza z banjico Brevi PRATICO col 596
  Previjalna miza z banjico Brevi PRATICO col 596 Previjalna mizica z banjico, primerna za dojenčke od rojstva do 12 mesecev. Made in Italy. Značilnosti: Idealna za manjše kopalnice, saj se lahko postavi nad WC školjko. Višina prve odlagalne police 43cm. Dobro pod..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €
 • Previjalna miza z banjico Brevi PRATICO col 595
  Previjalna miza z banjico Brevi PRATICO col 595 Previjalna mizica z banjico, primerna za dojenčke od rojstva do 12 mesecev. Made in Italy. Značilnosti: Idealna za manjše kopalnice, saj se lahko postavi nad WC školjko. Višina prve odlagalne police 43cm. Dobro pod..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €
 • Previjalna miza z banjico Brevi PRATICO col 501
  Previjalna miza z banjico Brevi PRATICO col 501 Previjalna mizica z banjico, primerna za dojenčke od rojstva do 12 mesecev. Made in Italy. Značilnosti: Idealna za manjše kopalnice, saj se lahko postavi nad WC školjko. Višina prve odlagalne police 43cm. Dobro pod..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €
 • Previjalna miza z banjico LINDO Brevi Rainbow
  Previjalna miza z banjico LINDO Brevi Rainbow Enostavna previjalna miza z banjico, ki vam ponuja vse kar nujno potrebujete pri kopanju in preoblačenju vašega dojenčka. Značilnosti: Banjica ter previjalna sta nameščena na zložljivem jeklenem ogrodju. Lahka ter stabilna zaradi širokega razmaka..
  Brez DDV: 57,30 € 69,90 €
 • Previjalna miza z banjico LINDO Brevi Plouf Pink
  Previjalna miza z banjico LINDO Brevi Plouf Pink Enostavna previjalna miza z banjico, ki vam ponuja vse kar nujno potrebujete pri kopanju in preoblačenju vašega dojenčka. Značilnosti: Banjica ter previjalna sta nameščena na zložljivem jeklenem ogrodju. Lahka ter stabilna zaradi širokega razm..
  Brez DDV: 57,30 € 69,90 €
 • Previjalna miza z banjico LINDO Brevi Plouf Light
  Previjalna miza z banjico LINDO Brevi Plouf Light Enostavna previjalna miza z banjico, ki vam ponuja vse kar nujno potrebujete pri kopanju in preoblačenju vašega dojenčka. Značilnosti: Banjica ter previjalna sta nameščena na zložljivem jeklenem ogrodju. Lahka ter stabilna zaradi širokega raz..
  Brez DDV: 57,30 € 69,90 €