Stajice

V stajici otrok spoznava svoje telo in se uči novih stvari skozi igro. Stajica mu pomaga prvič vstati, varno pasti in se po padcu ponovno pobrati. Vse to brez bušk in varno. Stajica je tudi prostor, kjer se bo otrok v prvih mesecih igral in odkrival svet. A ni stajica super? 

Imamo stajice vseh oblik in velikosti. S filtri na levi takoj najdete tako, ki paše v vaše stanovanje.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Stajica z igralno podlogo Brevi SOFT & PLAY Sweet Life Sweet Life je nov model stajice Brevi linije Soft & Play. Stajica se predstavi kot bogat igralni center z veliko zabave za otroka in razvoj vseh njegovih čutov. Igralni center omogoča 3 načine uporabe -z dvignjenimi in zaprtimi stra..
  Brez DDV: 147,46 € 179,90 €
 • Stajica Brevi ROYAL Koko Multicolore Primerna za obdobje od takrat, ko vaš otrok samostojno sedi do trenutka, ko začne plezati. Opremljena je s štirimi ročaji za lažje stanje otroka. Zapiranje na knjigo. Zložena zavzame malo prostora. Značilnosti: Skladna z EN 12227. Vrhnja prečka je ob..
  Brez DDV: 45,00 € 54,90 €
 • Stajica Brevi ROYAL Koko Rosa Primerna za obdobje od takrat, ko vaš otrok samostojno sedi do trenutka, ko začne plezati. Opremljena je s štirimi ročaji za lažje stanje otroka. Zapiranje na knjigo. Zložena zavzame malo prostora. Značilnosti: Skladna z EN 12227. Vrhnja prečka je oblazinje..
  Brez DDV: 45,00 € 54,90 €
 • Stajica Brevi ROYAL Red Magic Glasses Primerna za obdobje od takrat, ko vaš otrok samostojno sedi do trenutka, ko začne plezati. Opremljena je s štirimi ročaji za lažje stanje otroka. Zapiranje na knjigo. Zložena zavzame malo prostora. Značilnosti: Skladna z EN 12227. Vrhnja prečka je o..
  Brez DDV: 45,00 € 54,90 €
 • Stajica PRATICO Plebani modre barve Večja stajica dimenzije 80 x 112 x 79h cm in teže 11 kg. Izdatno podložen zgornji rob ter dno. Gosta mreža, ki nudi varnost otroku po vseh evropskih normativih. Varnostno zaklepanje je za večjo varnost na dnu. Vgrajena 2 prijamala za lažje..
  Brez DDV: 76,97 € 93,90 €
 • Stajica PRATICO Plebani oranžne barve Večja stajica dimenzije 80 x 112 x 79h cm in teže 11 kg. Izdatno podložen zgornji rob ter dno. Gosta mreža, ki nudi varnost otroku po vseh evropskih normativih. Varnostno zaklepanje je za večjo varnost na dnu. Vgrajena 2 prijamala za lažje st..
  Brez DDV: 76,97 € 93,90 €
 • Stajica PRATICO Plebani Zelena Večja stajica dimenzije 80 x 112 x 79h cm in teže 11 kg. Izdatno podložen zgornji rob ter dno. Gosta mreža, ki nudi varnost otroku po vseh evropskih normativih. Varnostno zaklepanje je za večjo varnost na dnu. Vgrajena 2 prijamala za lažje stanje va..
  Brez DDV: 76,97 € 93,90 €
 • Stajica PRATICO Plebani Lila Večja stajica dimenzije 80 x 112 x 79h cm in teže 11 kg. Izdatno podložen zgornji rob ter dno. Gosta mreža, ki nudi varnost otroku po vseh evropskih normativih. Varnostno zaklepanje je za večjo varnost na dnu. Vgrajena 2 prijamala za lažje stanje vaše..
  Brez DDV: 76,97 € 93,90 €
 • Stajica PRATICO Plebani Siva Večja stajica dimenzije 80 x 112 x 79h cm in teže 11 kg. Izdatno podložen zgornji rob ter dno. Gosta mreža, ki nudi varnost otroku po vseh evropskih normativih. Varnostno zaklepanje je za večjo varnost na dnu. Vgrajena 2 prijamala za lažje stanje vaše..
  Brez DDV: 76,97 € 93,90 €
 • Stajica CARINO zelena Manjša izvedba identične stajice Comodo za vse, če vam primanjkuje prostora. Izdatno podložen zgornji rob ter dno. Gosta mreža, ki nudi varnost otroku po vseh evropskih normativih. Varnostno zaklepanje je za večjo varnost na dnu. Vgrajena 4 prijamala za lažje sta..
  Brez DDV: 46,64 € 56,90 €
 • Stajica CARINO modra Manjša izvedba identične stajice Comodo za vse, če vam primanjkuje prostora. Izdatno podložen zgornji rob ter dno. Gosta mreža, ki nudi varnost otroku po vseh evropskih normativih. Varnostno zaklepanje je za večjo varnost na dnu. Vgrajena 4 prijamala za lažje stan..
  Brez DDV: 46,64 € 56,90 €
 • Stajica CARINO oranžna Manjša izvedba identične stajice Comodo za vse, če vam primanjkuje prostora. Izdatno podložen zgornji rob ter dno. Gosta mreža, ki nudi varnost otroku po vseh evropskih normativih. Varnostno zaklepanje je za večjo varnost na dnu. Vgrajena 4 prijamala za lažje st..
  Brez DDV: 46,64 € 56,90 €
 • Stajica CARINO Siva Manjša izvedba identične stajice Comodo za vse, če vam primanjkuje prostora. Izdatno podložen zgornji rob ter dno. Gosta mreža, ki nudi varnost otroku po vseh evropskih normativih. Varnostno zaklepanje je za večjo varnost na dnu. Vgrajena 4 prijamala za lažje stanj..
  Brez DDV: 46,64 € 56,90 €
 • Stajica RECINTO Plebani v svetli barvi Stabilna in hitro zložljiva stajica iz plastike z živobarvno ograjo, - dno je lahko zložljivo in pralno, - primerna je za uporabo tako v stanovanju kot na prostem, - možna je uporaba stajice tudi brez dna, - ustreza evropskim varnostnim normativom E..
  Brez DDV: 75,33 € 91,90 €
 • Stajica Chicco OPEN Fruit Salad
  Stajica Chicco OPEN Fruit Salad Stajica je primerna za otroka od prvih mesecev dalje, tako v trenutkih igre kot počitka. Kvadratna oblika V notranjosti stajice je mehka blazina, ki jo snamete in odnesete s seboj Na sami igralni blazini so zvočni efekti na dotik določenih območij ali risb Vise..
  Brez DDV: 102,38 € 124,90 €
 • Stajica z igralno podlogo Brevi SOFT & PLAY My Little Bear
  Brevi SOFT AND PLAY My Little Bear Brevi stajica My Little Bear se bo zaradi nežne bež barve obnesla v vsakem stanovanju. Tudi otrok pa se bo v njej počutil odlično, saj ima priloženo mehko igralno podlogo, ki je pralna pri 30 stopinjah. Stajica je primerna za uporaba nekje od 6 meseca dalje in d..
  Brez DDV: 122,87 € 149,90 €
 • Stajica Brevi ROYAL Plouf Caramel
  Stajica Brevi ROYAL Plouf Caramel Primerna za obdobje od takrat, ko vaš otrok samostojno sedi do trenutka, ko začne plezati. Opremljena je s štirimi ročaji za lažje stanje otroka. Zapiranje na knjigo. Zložena zavzame malo prostora. Značilnosti: Skladna z EN 12227. Vrhnja prečka je oblaz..
  Brez DDV: 45,00 € 54,90 €
 • Stajica Brevi ROYAL Plouf Cielo
  Stajica Brevi ROYAL Plouf Cielo Primerna za obdobje od takrat, ko vaš otrok samostojno sedi do trenutka, ko začne plezati. Opremljena je s štirimi ročaji za lažje stanje otroka. Zapiranje na knjigo. Zložena zavzame malo prostora. Značilnosti: Skladna z EN 12227. Vrhnja prečka je oblazin..
  Brez DDV: 45,82 € 55,90 €