Stolčki za hranjenje

Stolček za hranjenje mamici omogoči enostavno in udobno hranjenje otroka. Z uporabo stolčka za hranjenje je otrok lahko že od začetka prisoten pri mizi in se navaja na prehranjevalne navade vaše družine. Prenosni stolček za hranjenje pa je obvezen del vaše prtljage, ko greste na počitnice, ker boste z njim varno jedli praktično vsepovsod. V restavraciji ali pri stari mami.

Na levi lahko izbirate med različnimi tipi stolčkov za hranjenje, med materialom izdelave (lesenimi, ALU ...) ter drugimi lastnostmi stolčka za hranjenje, ki ga iščete.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Stolček za hranjenje Chicco POLLY MAGIC RELAX Antrachite Stolček za hranjenje Polly Magic je vsestranski in zato primeren že za novorojenčke in otroke vse do treh let starosti  0-6 mesecev se uporablja kot ležalnik za novorojenčka 6-12 mesecev se lahko spremeni v stolček, ki omogoča ..
  Brez DDV: 147,46 € 179,90 €
 • Stolček za hranjenje Chicco POLLY MAGIC RELAX Beige Stolček za hranjenje Polly Magic je vsestranski in zato primeren že za novorojenčke in otroke vse do treh let starosti  0-6 mesecev se uporablja kot ležalnik za novorojenčka 6-12 mesecev se lahko spremeni v stolček, ki omogoča otrok..
  Brez DDV: 147,46 € 179,90 €
 • Stolček za hranjenje Chicco POLLY MAGIC RELAX Red Stolček za hranjenje Polly Magic je vsestranski in zato primeren že za novorojenčke in otroke vse do treh let starosti  0-6 mesecev se uporablja kot ležalnik za novorojenčka 6-12 mesecev se lahko spremeni v stolček, ki omogoča otroku ..
  Brez DDV: 147,46 € 179,90 €
 • Stolček za hranjenje Chicco  POLLY PROGRESS 5 White Snow Stolček za hranjenje Chicco Polly Progress je nov inovativen stol, ki dobesedno raste z otrokom. Sam stolček ponuja 5 različnih konfiguracij ki spremljajo otroka od rojstva dalje. Ima 2 kolesi, ki omogoča lažji prenos med prostori. ..
  Brez DDV: 163,85 € 199,90 €
 • Stolček za hranjenje Chicco  POLLY PROGRESS 5 Antracite Stolček za hranjenje Chicco Polly Progress je nov inovativen stol, ki dobesedno raste z otrokom. Sam stolček ponuja 5 različnih konfiguracij ki spremljajo otroka od rojstva dalje. Ima 2 kolesi, ki omogoča lažji prenos med prostori. F..
  Brez DDV: 163,85 € 199,90 €
 • Chicco MODE Fancy Chicken Chicco Mode je stolček za hranjenje za k mizi. Idealna rešitev s katero vaš  otrok lahko sedi za isto mizo skupaj z vami. Homologiran za uporabo od 6 meseca dalje oziroma ko otrok lahko samostojno sedi Stolček je nastavljiv po višini na 3 različne višine, t..
  Brez DDV: 49,10 € 59,90 €
 • Chicco MODE Baby Elephant Chicco Mode je stolček za hranjenje za k mizi. Idealna rešitev s katero vaš  otrok lahko sedi za isto mizo skupaj z vami. Homologiran za uporabo od 6 meseca dalje oziroma ko otrok lahko samostojno sedi Stolček je nastavljiv po višini na 3 različne višine, t..
  Brez DDV: 49,10 € 59,90 €
 • Stolček za hranjenje Chicco 360 Stone Stolček za hranjenje Chicco 360 je edini stolček za hranjenje, ki se ga pritrdi na mizo ki se obrača za 360 stopinj, omogoča nastavitev na 6 različnih pozicij. Material je v celoti snemljiv in pralen. Tehnične karateristike: Omogočena nastavitev stol..
  Brez DDV: 72,87 € 88,90 €
 • Stolček za hranjenje Chicco Up To 5 Moonstone Chicco stolček za hranjenje Up to 5 je revolucionaren oblazinjen stol, ki ga lahko uporabljate dlje kot običajne stole, vse do 5 let! Otrok lahko sedi za jedilno mizo skupaj z vami in celotno družino. Karateristike: Primeren je za uporabo od ..
  Brez DDV: 49,92 € 60,90 €
 • Stolček za hranjenje Chicco Up To 5 Blue Chicco stolček za hranjenje Up to 5 je revolucionaren oblazinjen stol, ki ga lahko uporabljate dlje kot običajne stole, vse do 5 let! Otrok lahko sedi za jedilno mizo skupaj z vami in celotno družino. Karateristike: Primeren je za uporabo od 6 mes..
  Brez DDV: 49,92 € 60,90 €
 • Stolček za hranjenje Chicco Up To 5 Cherry Chicco stolček za hranjenje Up to 5 je revolucionaren oblazinjen stol, ki ga lahko uporabljate dlje kot običajne stole, vse do 5 let! Otrok lahko sedi za jedilno mizo skupaj z vami in celotno družino. Karateristike: Primeren je za uporabo od 6 m..
  Brez DDV: 49,92 € 60,90 €
 • Stolček Chicco Pocket Snack Dark Grey Chicco Pocket Snack je kompakten stolček , ki omogoča otroku hranjenje skupaj s straši, bodisi na dopustu, na izletu, doma ali kjerkoli drugje. Stolček je primeren za uporabo od 6 meseca dalje. Zlahka se prilagodi višini mize oziroma stola ter posledično v..
  Brez DDV: 28,61 € 34,90 €
 • Stolček Chicco Pocket Snack Deep Blue Chicco Pocket Snack je kompakten stolček , ki omogoča otroku hranjenje skupaj s straši, bodisi na dopustu, na izletu, doma ali kjerkoli drugje. Stolček je primeren za uporabo od 6 meseca dalje. Zlahka se prilagodi višini mize oziroma stola ter posledično v..
  Brez DDV: 28,61 € 34,90 €
 • Peg Perego SIESTA Ginger Grey Siesta je popolnoma zložljiv večfunkcijski stolček za hranjenje, ki raste z vašim otrokom. Že od rojstva dalje je uporaben kot počivalnik, stolček za hranjenje ali igranje. Zaradi nastavljivega hrbtišča v ležeč položaj in anatomsko oblikovanega varovala je popoln sto..
  Brez DDV: 160,57 € 195,90 € 225,00 €
 • Peg Perego SIESTA Wood Bianco Siesta je popolnoma zložljiv večfunkcijski stolček za hranjenje, ki raste z vašim otrokom. Že od rojstva dalje je uporaben kot počivalnik, stolček za hranjenje ali igranje. Zaradi nastavljivega hrbtišča v ležeč položaj in anatomsko oblikovanega varovala je popoln sto..
  Brez DDV: 282,70 € 344,90 € 406,00 €
 • Peg Perego ZERO 3 PRIMA PAPPA Food Truck Kljub temu da je Prima Pappa Zero3 najmlajši in najnovejši stolček za hranjenje v družini Peg Perego, lahko ponudi vse funkcije in kvalitete svojih starejših bratov. Lahek in večnamenski stolček za hranjenje Primeren za uporabo od rojstva dalje V p..
  Brez DDV: 93,36 € 113,90 € 129,00 €
 • Peg Perego ZERO 3 PRIMA PAPPA Fox & Friends Kljub temu da je Prima Pappa Zero3 najmlajši in najnovejši stolček za hranjenje v družini Peg Perego, lahko ponudi vse funkcije in kvalitete svojih starejših bratov. Lahek in večnamenski stolček za hranjenje Primeren za uporabo od rojstva dal..
  Brez DDV: 93,36 € 113,90 € 129,00 €
 • Peg Perego ZERO 3 PRIMA PAPPA Mon Amour Kljub temu da je Prima Pappa Zero3 najmlajši in najnovejši stolček za hranjenje v družini Peg Perego, lahko ponudi vse funkcije in kvalitete svojih starejših bratov. Lahek in večnamenski stolček za hranjenje Primeren za uporabo od rojstva dalje V pr..
  Brez DDV: 104,84 € 127,90 € 145,00 €