Stolčki za hranjenje

Stolček za hranjenje mamici omogoči enostavno in udobno hranjenje otroka. Z uporabo stolčka za hranjenje je otrok lahko že od začetka prisoten pri mizi in se navaja na prehranjevalne navade vaše družine. Prenosni stolček za hranjenje pa je obvezen del vaše prtljage, ko greste na počitnice, ker boste z njim varno jedli praktično vsepovsod. V restavraciji ali pri stari mami.

Na levi lahko izbirate med različnimi tipi stolčkov za hranjenje, med materialom izdelave (lesenimi, ALU ...) ter drugimi lastnostmi stolčka za hranjenje, ki ga iščete.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Lesen stolček za hranjenje Hauck ALPHA Grey
  Hauck ALPHA Grey Varni leseni stol ki raste z otrokom s privlačno obliko in funkcionalnostjo. Primeren za uporabo od 6 meseca dalje Nastavitev sedeža po višini in globini Nastavitev nožne plošče po višini Varovalo priloženo za zaščito otroka Možna obremenitev do 90kg Ustreza EU varno..
  Brez DDV: 67,13 € 81,90 €
 • Lesen stolček za hranjenje Hauck ALPHA White
  Hauck ALPHA White Varni leseni stol ki raste z otrokom s privlačno obliko in funkcionalnostjo. Primeren za uporabo od 6 meseca dalje Nastavitev sedeža po višini in globini Nastavitev nožne plošče po višini Varovalo priloženo za zaščito otroka Možna obremenitev do 90kg Ustreza EU varn..
  Brez DDV: 67,13 € 81,90 €
 • Želite stol, ki ga kupite samo enkrat in zadosti vsem potrebam od otrokovega  6 meseca dalje ( z opcijskim dokupom Froc Baby Seta)  pa vse do 10/12 let. Potem je vaša izbira FROC. Otroški stol FROC vijola Froc je nastavljiv lesen otroški stol ki ga odlikuje izredna stabilnost, s..
  Brez DDV: 145,82 € 177,90 € 199,90 €
 • Želite stol, ki ga kupite samo enkrat in zadosti vsem potrebam od otrokovega  6 meseca dalje ( z opcijskim dokupom Froc Baby Seta)  pa vse do 10/12 let. Potem je vaša izbira FROC. Otroški stol FROC zelen Froc je nastavljiv lesen otroški stol ki ga odlikuje izredna stabilnost, sa..
  Brez DDV: 145,82 € 177,90 € 199,90 €
 • Želite stol, ki ga kupite samo enkrat in zadosti vsem potrebam od otrokovega  6 meseca dalje ( z opcijskim dokupom Froc Baby Seta)  pa vse do 10/12 let. Potem je vaša izbira FROC. Otroški stol FROC moder Froc je nastavljiv lesen otroški stol ki ga odlikuje izredna stabilnost, sa..
  Brez DDV: 145,82 € 177,90 € 199,90 €
 • Želite stol, ki ga kupite samo enkrat in zadosti vsem potrebam od otrokovega  6 meseca dalje ( z opcijskim dokupom Froc Baby Seta)  pa vse do 10/12 let. Potem je vaša izbira FROC. Otroški stol FROC oranžen Froc je nastavljiv lesen otroški stol ki ga odlikuje izredna stabilnost, ..
  Brez DDV: 145,82 € 177,90 € 199,90 €
 • Želite stol, ki ga kupite samo enkrat in zadosti vsem potrebam od otrokovega  6 meseca dalje ( z opcijskim dokupom Froc Baby Seta)  pa vse do 10/12 let. Potem je vaša izbira FROC. Otroški stol FROC Bel Froc je nastavljiv lesen otroški stol ki ga odlikuje izredna stabilnost, saj ..
  Brez DDV: 145,82 € 177,90 € 199,90 €
 • Stolček za hranjenje Pali PAPPY White
  Stolček za hranjenje Pali PAPPY White Pappy je eden prvih sedežev ki je namenjen spremljanju vašega otroka v vsaki fazi njegove rasti. Priročen in kompakten stol. Karateristike: Bukove vezane plošče Opora za noge nastavljiva na 2 višini Ergonomsko naslonjalo, ki zagotavlja praviln..
  Brez DDV: 120,41 € 146,90 €
 • Stolček za hranjenje Pali PAPPY Natural
  Stolček za hranjenje Pali PAPPY Natural Pappy je eden prvih sedežev ki je namenjen spremljanju vašega otroka v vsaki fazi njegove rasti. Priročen in kompakten stol. Karateristike: Bukove vezane plošče Opora za noge nastavljiva na 2 višini Ergonomsko naslonjalo, ki zagotavlja pravi..
  Brez DDV: 120,41 € 146,90 €
 • Lesen stolček za hranjenje Hauck BETA Plus Whitewashed
  Lesen stolček za hranjenje Hauck BETA Plus  Whitewashed Primeren za uporabo od 6 meseca dalje Varni leseni stol ki raste z otrokom s privlačno obliko in funkcionalnostjo. Nastavitev sedeža po višini in globini Varovalo priloženo za zaščito otroka Pladenj velikosti 43 x 20 cm Možna ..
  Brez DDV: 96,64 € 117,90 €
 • Lesen stolček za hranjenje Hauck ALPHA Natur
  Hauck ALPHA Natur Varni leseni stol ki raste z otrokom s privlačno obliko in funkcionalnostjo. Primeren za uporabo od 6 meseca dalje Nastavitev sedeža po višini in globini Nastavitev nožne plošče po višini Varovalo priloženo za zaščito otroka Možna obremenitev do 90kg Ustreza EU varn..
  Brez DDV: 64,67 € 78,90 €
 • Lesen stolček za hranjenje Hauck ALPHA Walnut
  Hauck ALPHA Walnut Varni leseni stol ki raste z otrokom s privlačno obliko in funkcionalnostjo. Primeren za uporabo od 6 meseca dalje Nastavitev sedeža po višini in globini Nastavitev nožne plošče po višini Varovalo priloženo za zaščito otroka Možna obremenitev do 90kg Ustreza EU var..
  Brez DDV: 67,13 € 81,90 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Whitewashed - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP – izprano bela barva Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavi..
  Brez DDV: 167,95 € 204,90 €
 • Stokke TRIPP TRAPP White - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP – bela barva Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev..
  Brez DDV: 167,95 € 204,90 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Yellow - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP – rumen Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev po v..
  Brez DDV: 167,95 € 204,90 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Brown - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP Brown Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev po viš..
  Brez DDV: 167,95 € 204,90 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Storm Grey - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP Storm Grey Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev p..
  Brez DDV: 167,95 € 204,90 €
 • Stokke TRIPP TRAPP Soft Pink - lesen stolček za hranjenje
  Stokke TRIPP TRAPP Soft Pink Večkrat nagrajen stolček Tripp Trapp je iznajdljiv in se prilagaja mizi, tako omogoča neposreden stik z otrokom tudi v času kosila, kar je zelo pomembno za privajanje otroka na redne skupne obroke. Stolček raste z otrokom, saj omogoča nastavitev po..
  Brez DDV: 167,95 € 204,90 €