Trunki

Trunki, prtljaga po meri malih ljudi. Svetovno priznana blagovna znamka iz Velike Britanije je specializirana na področju rešitev za potovanja otrok. Najbolj poznan je otroški kovček, ki je zaradi koles mobilen kot poganjalec, a je dovolj prostoren za vsa oblačila otrok. Otroški kovček je izvrstno sprejet tudi s strani otrok. Imajo jih tudi po knjižnicah za igro.

Kot nadgradnja prvega izdelka – kovčka na kolesih – pa je Trunki zasnoval še vrsto drugih odličnih in inovativnih izdelkov, ki jih uporabljajo otroci na poti.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Mima Trolley OVI Argento - potovalni kovček
  Mima Trolley OVI Argento - potovalni kovček Eleganten Mima OVI je idealen kovček za vašega otroka, ko gre le ta prespati k babici. Kovček je kompakten in lahek. Kovček je nevtralen in primeren tudi ko otrok postane malo starejši. Narejen iz EVA materiala in prevlečen z EKO usnjem. Primeren tud..
  Brez DDV: 114,67 € 139,90 €
 • Mima Trolley OVI Snow White - potovalni kovček
  Mima Trolley OVI Snow White - potovalni kovček Eleganten Mima OVI je idealen kovček za vašega otroka, ko gre le ta prespati k babici. Kovček je kompakten in lahek. Kovček je nevtralen in primeren tudi ko otrok postane malo starejši. Narejen iz EVA materiala in prevlečen z EKO usnjem. Primeren ..
  Brez DDV: 114,67 € 139,90 €
 • Mima Trolley OVI Camel - potovalni kovček
  Mima Trolley OVI Camel - potovalni kovček Eleganten Mima OVI je idealen kovček za vašega otroka, ko gre le ta prespati k babici. Kovček je kompakten in lahek. Kovček je nevtralen in primeren tudi ko otrok postane malo starejši. Narejen iz EVA materiala in prevlečen z EKO usnjem. Primeren tudi ..
  Brez DDV: 114,67 € 139,90 €
 • Mima Trolley OVI black - potovalni kovček
  Mima Trolley OVI black - potovalni kovček Eleganten Mima OVI je idealen kovček za vašega otroka, ko gre le ta prespati k babici. Kovček je kompakten in lahek. Kovček je nevtralen in primeren tudi ko otrok postane malo starejši. Narejen iz EVA materiala in prevlečen z EKO usnjem. Primeren tudi ..
  Brez DDV: 114,67 € 139,90 €
 • Potovalni kovček Trunki dirkalni avto ROCCO Trunki otroški potovalni kovček dirkalni avto ROCCO je izdelan posebej za dirkaške navdušence.. Trunki je sicer prvi kovček na svetu, ki ga otrok lahko zajaha in se vozi z njim in je po standardih opredeljen kot osebna-ročna prtljaga. ..
  Brez DDV: 38,03 € 46,40 € 49,90 €
 • Potovalni kovček Trunki Pirat PEDRO Trunki otroški potovalni kovček je izdelan posebej za vašega malega avanturista in pirata, ki išče zaklad in opreza za dragulji. Trunki je sicer prvi kovček na svetu, ki ga otrok lahko zajaha in se vozi z njim in je po standardih opredeljen kot osebna-r..
  Brez DDV: 38,03 € 46,40 € 49,90 €
 • Potovalni kovček Trunki SAMOROG UNA Trunki otroški potovalni kovček je izdelan po motivu tako popularnih samorogov iz risanke Mia in Jaz, ki bo vašemu malčku vsak dan prinašala srečo. Trunki je sicer prvi kovček na svetu, ki ga otrok lahko zajaha in se vozi z njim in je po standardih opre..
  Brez DDV: 38,03 € 46,40 € 49,90 €
 • Torbica - denarnica Trunki PaddlePak Clam Purse PaddlePak Clam Purse je idealna torbica za majhne dragocenosti vašega malčka, oz. priročna denarnica, ki jo otroci lahko pripnejo na nahrbtnik ali pa za pas. ..
  Brez DDV: 6,14 € 7,49 € 7,90 €
 • Lila potovalni kovček Trunki LOTUS Otroški potovalni kovček Lotus je zagotovo eden najhitrejših na svetu. Zasnovan je bil posebej za hitrostne dirke v obliki bolida Formule 1. V notranjosti končka se nahajajo nalepke, s katerimi na kovček vpišete svoj dirkalni vzdevek. N..
  Brez DDV: 54,50 € 66,49 € 69,90 €
 • Lila potovalni kovček Trunki GRUFFALO Otroški potovalni kovček Zverjasec je bolj resničen od kosmatega lika, ki ga vaši otroci poznajo iz zgodbice iz knjige, gledališke predstave ali risane serije. Z velikimi čekani in in ogromnim nasmehom bo vsakič znova osrečil vašega malčka. Trunki je ..
  Brez DDV: 41,72 € 50,90 € 54,90 €
 • Potovalni kovček Trunki bus BORIS Trunki otroški potovalni kovček Boris je poslikan kot pravi angleški avtobus. V kovčku se nahajajo simpatične nalepke živalic, ki jih lahko polepite po oknih avtobusa. Braam, braaam, samo ne preveč hitro na ovinkih, da potovalni živalski vrt ne bo prehitro k..
  Brez DDV: 38,03 € 46,40 € 49,90 €
 • Potovalni kovček Trunki GERRY Podajte se na pot v spremstvu žirafe Gerry, ki vsako pot spremeni v zanimiv safari.. Trunki je sicer prvi kovček na svetu, ki ga otrok lahko zajaha in se vozi z njim in je po standardih opredeljen kot osebna-ročna prtljaga. Večnamenski pas omogoča otroku..
  Brez DDV: 38,03 € 46,40 € 49,90 €
 • Potovalni kovček Trunki ZEBRA ZIMBA Trunki otroški potovalni kovček zebra Zimba je prava izbira za vse ljubitelje safarija in divjih živali. Trunki je sicer prvi kovček na svetu, ki ga otrok lahko zajaha in se vozi z njim in je po standardih opredeljen kot osebna-ročna prtljaga. Večn..
  Brez DDV: 38,03 € 46,40 € 49,90 €
 • Potovalni kovček Trunki TIGER TIPU Trunki otroški potovalni kovček Tipu je brez izjeme kralj vseh Trunki kovčkov. Vaš malček ga bo težko pripravil do rjovenja, ga bo pa brez težav zajahal in ga ukrotil le v nekaj sekundah. Trunki je sicer prvi kovček na svetu, ki ga otrok lahko zajaha in ..
  Brez DDV: 38,03 € 46,40 € 49,90 €
 • Potovalni kovček Trunki pikapolonica HARLEY Trunki otroški potovalni kovček Harley je prikupen kot čisto ta prava pikapolonica, ki bo vašemu malčku vsak dan prinašala srečo. Trunki je sicer prvi kovček na svetu, ki ga otrok lahko zajaha in se vozi z njim in je po standardih opredelje..
  Brez DDV: 38,03 € 46,40 € 49,90 €
 • Potovalni kovček Trunki BENNY Trunki otroški potovalni kovček mucek Benny je simpatičen, nežen in prijazen Trunki je sicer prvi kovček na svetu, ki ga otrok lahko zajaha in se vozi z njim in je po standardih opredeljen kot osebna-ročna prtljaga. Večnamenski pas omogoča otroku lažjo v..
  Brez DDV: 38,03 € 46,40 € 49,90 €
 • Potovalni kovček Trunki Fireman FRANK Trunki otroški potovalni kovček Frank izgleda popolnoma enako kot čisto ta pravi gasilski avto. V njem se nahajata čelada in gasilska sekira iz pene. Če vaš malček obožuje gasilce, bo Freddie zanj zagotovo najboljša izbira. Trunki je sicer prvi kovček..
  Brez DDV: 38,03 € 46,40 € 49,90 €
 • Potovalni kovček Trunki REX Trunki otroški potovalni kovček T-Rex je najstrašnejši Trunki kovček. Z velikimi in špičastimi zobmi se ga bodo prestrašili tudi najbolj pogumni sedemletniki. Roooaaaarrrr! Trunki je sicer prvi kovček na svetu, ki ga otrok lahko zajaha in se vozi z njim in je p..
  Brez DDV: 38,03 € 46,40 € 49,90 €