Za vas imamo tudi piškotke

Piškotki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani in vašega nemotenega brskanja po strani.

Več o uporabi piškotkov!

Sprejmi trenutne nastavitve
Menu
Košarica

Elektronske varuške

Elektronska varuška je odlična rešitev za popoln nadzor nad dogajanjem v otroški sobi. Če ste nezahtevni in želite samo nadzor nad tem kdaj otrok joka, imamo za vas enostavno klasično elektronsko varuško. Najbolj izpopolnjena elektronska varuška pa prenaša zvok, video, ima nočni nadzor, dvosmerno komunikacijo ter tudi nadzoruje dihanje vašega otroka. Z izbiro takega tipa imate vedno popoln nadzor kaj se dogaja v otroški sobi, podnevi in ponoči, še vem, od nepričakovanih dogodkih vas na to elektronska varuška še posebej opozarja.  

Proizvajalec: Motorola Zaloga: 2-5 delovnih dni
Otroška video varuška Motorola MBP88 ConnectDigitalna kamera z možnostjo connect, ki jo je mogoče priključiti na monitor varuške ali s pomočjo aplikacije Hubble na pametni telefon, tablični računalnik ali računalnik. S pomočjo aplikacije je mogoče nastavljati položaj kamere, povečavo slike, skla..
139,40 € 149,90 €
Brez DDV:114,26 €
Proizvajalec: Motorola Zaloga: 2-5 delovnih dni
Otroška video varuška Motorola MBP55Kombinacija kamere, ki lahko do tri ure deluje brez priključitve na elektriko in monitorja, na katerega je mogoče priključiti do 4 kamere hkrati za celovit nadzor in spremljanje aktivnosti otroka. Kompletu je dodano nedrseče stojalo za pritrditev na višini ali..
204,50 € 219,90 €
Brez DDV:167,62 €
Proizvajalec: Jane Zaloga: 2-5 delovnih dni
Elektronska otroška varuška Jane SINCRO BABY WI-FI CAMNova elektronska varuška vam omogoča video-audio nadzor nad otrokom na eni ali več mobilnih napravah priključenih na WI-FI 3G/4G. Namestitev je enostavna, potrebujete brezplačno aplikacijo Jane.Hkrati lahko otroka fotografirate ali snemat..
119,90 €
Brez DDV:98,28 €
Proizvajalec: Angelcare Zaloga: 4-8 delovnih dni
Otroška varuška ANGELCARE AC 403Kvalitetna digitalna otroška varuška AngelCare AC403, ki poleg prenosa zvoka zaznava  še premikanje in s tem nadzoruje dihanje vašega otroka ter temperaturo v otroški sobi.  Vaše noči bodo mirnejše saj boste primorani vstati le ko se bo kaj dogajalo in b..
136,90 €
Brez DDV:112,21 €
Proizvajalec: Chicco Zaloga: 4-8 delovnih dni
​​Baby monitor Chicco top digital videoVaruška Chicco omogoča stik z otrokom kjerkoli in kadarkoli zaradi dvosmerne komunikacije.  Video Monitor Chicco Digital je opremljen z brezžičnim sistemom, ki zagotavlja jasen in edinstven stik. Enostavni dostop do notranjega menija omogoča velik zaslon (..
194,90 €
Brez DDV:159,75 €
Proizvajalec: Angelcare Zaloga: 4-8 delovnih dni
Otroška varuška ANGELCARE AC 401Cenovno dostopna digitalna otroška varuška AngelCare združuje funkciji za prenos zvoka in kontrolo dihanja oziroma premikanja. Senzorski plošči ki jih postavimo pod vzmetnico zaznavajo dihanje oziroma premikanje. V primeru da se ..
139,90 €
Brez DDV:114,67 €
Proizvajalec: Avent Zaloga: 4-8 delovnih dni
Monitor-varuška Avent SCD 580 Izjemno dobro ocenjena varuška na testiranjihDomet do 330mPrikazuje temperaturo in vlagoPriključek MP3 preko katerega boste lahko predvajali melodijo po lastni izbiri otrokuFunkcija projektorja preko katerega se prikazujejo zve..
149,90 €
Brez DDV:122,87 €
Proizvajalec: Angelcare Zaloga: 4-8 delovnih dni
ANGELCARE AC1100 Angelcare AC1100 združuje tri funkcije v eni sami, in sicer video nadzor, sprejem in oddaja zvoka in nadzor dihanja. Angel careprenaša zelo kvalitetno sliko vašega otroka, vas opozori če dojenček ne diha več kot 15 sekund odlikuje odličen prenos zv..
249,90 €
Brez DDV:204,84 €
Proizvajalec: Chicco Zaloga: Prosimo preverite
Digitalna varuška Chicco audio  Domet 330 m LCD 1,6" Nočna lučka Samodejni vklop ko zasliši otroka 6 različnih melodij, ki Vam uspavajo in pomirjajo otroka Možna priključitev MP3 Omogoča 5 nastavljivih alarmov Starši lahko preverijo temperaturo v otrokovi sobi Deluje z z litije..
99,90 €
Brez DDV:81,89 €
Prikazujem 1 do 9 od 9 (1 strani)