Menu
Košarica

Vzmetnica Träumeland SUNSET 60 x 120 cm

Vzmetnica Träumeland SUNSET 60 x 120 cm
Vzmetnica Träumeland SUNSET 60 x 120 cm
  • Zaloga / Dobavljivost: 2-5 delovnih dni
  • Model: 9120018350476
Prodanih: 0
Ogledov: 128
119,90 €
Brez DDV: 98,28 €
Cena v nagradnih točkah: 2252
Vzmetnica Träumeland SUNSET 60 x 120 cm
Otroško ležišče mora biti dovolj čvrsto, da se lahko otrok med spanjem odrine od podlage, obrne in spremeni položaj in hkrati dovolj mehko, da se prilagaja obliki otrokovega telesa in zagotavlja udoben spanec. Kvalitetno ležišče zagotavlja kvaliteten spanec, ta pa je pomemben za zdrav razvoj otroka.
 
Lasnosti:
  • Prevleka iz tencela z eteričnim oljem sivke in melise in zaščito proti vlagi.
  • Stran za malčka: visokokakovostna hladna pena z gladko strukturo.
  • Stran za dojenčka: visokokakovostna hladna pena z zrnato strukturo.
  • Navpični zračni kanali za boljšo zračnost ležišča.
  • Okrepljeni robovi za lažje in varnejše vstajanje
  • Dimenzija: 120 x 60 cm
Postelje, ležišča in dodatki
Opcijski dodatkiVzmetnica
Starost0+ mesecev
Okvirne dim. ležišča60 x 120 cm
Skladna zBS 4578:1970 in EN 597-1:1997
Kolekcija2019

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Garancijski rok v katerem vam jamčimo brezhibno delovanje za zgornji izdelek je skladno z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji najmanj 12 mesecev. Za nekatere izdelke pa vam nudimo daljši garancijski rok, ki je naveden v opisu izdelka (v tem primeru velja daljši garancijski rok v trajanju, ki je naveden v opisu artikla). 

V času garancijskega roka za servisiranje izdelka poskrbimo mi. Vse kar morate ob morebitni okvari izdelka v garancijskem roku storiti vi je, da izpolnite naš reklamacijski zapisnik in počakate na nadaljnja navodila.

Več o garancijskih rokih, pogojih in poteku reševanja reklamacije lahko preberete v poglavju Dostava, vračila in garancija.

Opisi posameznih dobavnih rokov:

Artikel je na zalogi izključno, če je na strani nad ceno artikla pod "Zaloga / Dobavljivost" navedena zaloga. V nasprotnem primeru je objavljen predviden rok dobave in sicer eden od spodnjih opisanih dobavnih rokov. 

Splošni dobavni roki, kot so 2-5 delovnih dni, 4-8 delovnih dni (predvideni dobavni roki v delovnih dneh) ...

Artikli bodo predvidoma dobavljeni v roku, ki je naveden na strani artikla. Vsi dobavni roki so izraženi v delovnih dneh in so objavljeni na podlagi predhodnih izkušenj. Dobavni roki se večino gibljejo okoli minimalno navedene vrednosti. Žal gre pri dostavi redko tudi kaj narobe in takrat se lahko dobavni rok za kakšen dan tudi zamakne. 

V prihodu

Artikel prihaja z novo kolekcijo proizvajalca, a trenutno še ni na voljo in zato vam tudi še ne moremo potrditi točnega dobavnega roka.
Takoj, ko bo znan dobavni rok bomo le tega objavili tukaj.

Prosimo preverite
Artikel trenutno ni zalogi niti pri nas, niti pri dobavitelju. Pričakuje se, da bo artikel še dobavljiv, a žal roka dobave ne vemo. Lahko pa nas kontaktirate za več informacij

Dobavljivo do razprodaje zalog
Izdelek je še na voljo pri našem dobavitelju in bo na voljo do razprodaje zalog. Žal se lahko zgodi, da bo izdelek ob oddaji naročila že razprodan.

Razprodano
Artikel je razprodan pri nas in prav tako pri našem dobavitelju. Zato ga ne moremo več dobaviti.

Predvideni dobavni rok za artikel je objavljen zgoraj nad ceno artikla. Več o dobavi in dobavnih rokih pa si lahko preberete v našem poglavju Dostava, garancija