Postelje, ležišča in dodatki

Otroške postelje, ki vam jih ponujamo pri nas so izbranih svetovno znanih blagovnih znamk. Izdelane so z ljubeznijo do otrok in imajo vse kar potrebujete in želite. Otroške postelje Pali, ki so na tržišču že več kot 90 let, postavljajo smernice ostalim proizvajalcem.

Mojzesova košara pa je odlično naravno okolje za novorojenčka. Košare, ki jih ravno tako izdeluje Pali so iz popolnoma naravnih materialov in se odlično podajo v otroško sobo.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Lesena posteljica Cam CONIGLIO rjave barve Lesena posteljica Cam  CONIGLIO je elegantna lesena posteljica izdelana iz masivnega bukovega lesa. Postelja je izdelana iz širokega osrednjega panela na katerem je motiv zajčka. Postelja je opremljena z dvema nastavljivima stranskima tirnicama..
  Brez DDV: 266,31 € 324,90 € 364,90 €
 • Lesena posteljica Cam CONIGLIO bele barve Lesena posteljica Cam  CONIGLIO je elegantna lesena posteljica izdelana iz masivnega bukovega lesa. Postelja je izdelana iz širokega osrednjega panela na katerem je motiv zajčka. Postelja je opremljena z dvema nastavljivima stranskima tirnicama,..
  Brez DDV: 266,31 € 324,90 € 364,90 €
 • Lesena posteljica Cam ORSO rjave barve Lesena posteljica Cam  ORSO je elegantna lesena posteljica izdelana iz masivnega bukovega lesa. Postelja je izdelana iz širokega osrednjega panela na katerem je motiv medveda. Postelja je opremljena z dvema nastavljivima stranskima tirnicama, ki om..
  Brez DDV: 266,31 € 324,90 € 364,90 €
 • Lesena posteljica Cam ORSO bele barve Lesena posteljica Cam  ORSO je elegantna lesena posteljica izdelana iz masivnega bukovega lesa. Postelja je izdelana iz širokega osrednjega panela na katerem je motiv medveda. Postelja je opremljena z dvema nastavljivima stranskima tirnicama, ki omo..
  Brez DDV: 266,31 € 324,90 € 364,90 €
 • Lesena posteljica Picci Dili Best Urban Smile MIX grey Lesena posteljica Picci Dili Best Urban Smile MIX grey je funkcionalna posteljica nevtralnih barv, primerna za postavitev v vsako sodobno spalnico. Njen dizajn je brezčasen.  Lesena postelja nas očara s svojim sodobnim in nordijskim..
  Brez DDV: 434,34 € 529,90 € 558,00 €
 • Lesena posteljica z vzmetnico Picci Dili Best Urban Smile Green
  Lesena posteljica Picci Dili Best Urban Smile Green Lesena posteljica Picci Dili Best Urban Smile je funkcionalna posteljica nevtralnih barv, primerna za postavitev v vsako sodobno spalnico. Njen dizajn je brezčasen.  Novost linije Urban Smile predstavlja videz spraskanega lesa. Kara..
  Brez DDV: 400,00 € 488,00 €
 • Lesena posteljica z vzmetnico Picci Dili Best Urban Smile Rose
  Lesena posteljica Picci Dili Best Urban Smile Rose Lesena posteljica Picci Dili Best Urban Smile je funkcionalna posteljica nevtralnih barv, primerna za postavitev v vsako sodobno spalnico. Njen dizajn je brezčasen.  Novost linije Urban Smile predstavlja videz spraskanega lesa. Karat..
  Brez DDV: 400,00 € 488,00 €
 • Lesena posteljica z vzmetnico Picci Dili Best Urban Smile Grey
  Lesena posteljica Picci Dili Best Urban Smile Grey Lesena posteljica Picci Dili Best Urban Smile je funkcionalna posteljica nevtralnih barv, primerna za postavitev v vsako sodobno spalnico. Njen dizajn je brezčasen.  Novost linije Urban Smile predstavlja videz spraskanega lesa. Karat..
  Brez DDV: 400,00 € 488,00 €
 • Lesena postelja z vzmetnico Picci Dili Best ASTRID
  Lesena postelja Picci Dili Best ASTRID Picci je predstavil novo znamko Dili Best, kjer sama osnova spominja na sodoben dizjan. Vsi kosi pohištva so izdelani iz bukovega lesa. Lesena otroška postelja DIli Best je zasnovana tako da omogoča namestitev na 2 različnih višinah glede na starost ..
  Brez DDV: 381,97 € 466,00 €
 • Set za preoblikovanje posteljice Pali LAB03
  Set za preoblikovanje posteljice Pali LAB03 Set za preoblikovanje posteljice Pali LAB03 v standardno velikost postelje je sestavljen iz Fiksne stranice 2x Ovalne vzmetnice Dodatna podlaga Dimenzije preoblikovanega ležišča 136 x 72 x 91h cm Da bo komplet popoln lahko dokupite 3 d..
  Brez DDV: 131,07 € 159,90 €
 • Lesena postelja Pali LAB07
  Lesena postelja Pali LAB07 Nov motiv otroških sob izdelanih z enako ljubeznijo kot že celo stoletje pred tem, vendar z novo filozofijo. To je Pali LAB, ki bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne starše. Ponaša se z izredno natančnostjo, čistimi linijami in eleganco. Dimenzije 132 x 75 x 101h cm ..
  Brez DDV: 286,80 € 349,90 €
 • Lesena postelja, ki raste z otrokom Pali EXPLORER Bianco
  Lesena postelja, ki raste z otrokom Pali EXPLORER Bianco Lesena postelja Pali iz kvalitetnega bukovega lesa, ki raste z otrokom. V začetku, ko potrebujete samo majhno otroško posteljico z vzmetnico, v kateri se bo otrok počutil varno se del pripadajočega pohištva (omarici, police...) namestijo n..
  Brez DDV: 881,07 € 1.074,90 €
 • Pali TULIP Avorio Anticato - lesena posteljica  Pali je eden izmed najboljših proizvajalcev pohištva za otroke na svetu  in otroška posteljica Tulip je vzorec visoke estetike in kvalitete s poslikavo že poznanega medvedka Letveno dno se za lažji dostop do otroka v začetnih mesecih la..
  Brez DDV: 549,10 € 669,90 €
 • Pali TULIP Noce - lesena posteljica  Pali je eden izmed najboljših proizvajalcev pohištva za otroke na svetu  in otroška posteljica Tulip je vzorec visoke estetike in kvalitete s poslikavo že poznanega medvedka Letveno dno se za lažji dostop do otroka v začetnih mesecih lahko na..
  Brez DDV: 520,41 € 634,90 €
 • Lesena posteljica z vzmetnico PALI BONNIE Otroška posteljica Pali Bonnie iz bukovega lesa, ki je sestavljena iz osrednjega panela s poslikavo medvedka. Vsaka otroška posteljica blagovne znamke PALI je zasnovana tako da je praktična in funkcionalna v uporabi. Zaradi skrbi za varnost otr..
  Brez DDV: 196,64 € 239,90 € 299,90 €
 • Lesena posteljica z vzmetnico PALI CHIC
  Lesena posteljica z vzmetnico PALI CHIC Otroška posteljica Pali Chic iz bukovega lesa, ki je sestavljena iz osrednjega panela s poslikavo medvedka. Vsaka otroška posteljica blagovne znamke PALI je zasnovana tako da je praktična in funkcionalna v uporabi. Zaradi skrbi za varnost ot..
  Brez DDV: 278,61 € 339,90 €
 • Lesena posteljica z vzmetnico PALI BIRILLO Bianco Otroška posteljica Pali Birillo Bianco iz bukovega lesa, ki je sestavljena iz osrednjega panela s poslikavo medvedka. Vsaka otroška posteljica blagovne znamke PALI je zasnovana tako da je praktična in funkcionalna v uporabi. Zaradi skrb..
  Brez DDV: 184,34 € 224,90 € 279,90 €
 • Lesena posteljica z vzmetnico PALI BIRILLO Tortora Otroška posteljica Pali BIRILLO iz bukovega lesa, ki je sestavljena iz osrednjega panela s poslikavo medvedka. Vsaka otroška posteljica blagovne znamke PALI je zasnovana tako da je praktična in funkcionalna v uporabi. Zaradi skrbi za v..
  Brez DDV: 184,34 € 224,90 € 279,90 €