Postelje, ležišča in dodatki

Otroške postelje, ki vam jih ponujamo pri nas so izbranih svetovno znanih blagovnih znamk. Izdelane so z ljubeznijo do otrok in imajo vse kar potrebujete in želite. Otroške postelje Pali, ki so na tržišču že več kot 90 let, postavljajo smernice ostalim proizvajalcem.

Mojzesova košara pa je odlično naravno okolje za novorojenčka. Košare, ki jih ravno tako izdeluje Pali so iz popolnoma naravnih materialov in se odlično podajo v otroško sobo.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Set za preoblikovanje posteljice Pali LAB03
  Set za preoblikovanje posteljice Pali LAB03 Set za preoblikovanje posteljice Pali LAB03 v standardno velikost postelje je sestavljen iz Fiksne stranice 2x Ovalne vzmetnice Dodatna podlaga Dimenzije preoblikovanega ležišča 136 x 72 x 91h cm Da bo komplet popoln lahko dokupite 3 d..
  Brez DDV: 131,07 € 159,90 €
 • Lesena postelja Pali LAB07
  Lesena postelja Pali LAB07 Nov motiv otroških sob izdelanih z enako ljubeznijo kot že celo stoletje pred tem, vendar z novo filozofijo. To je Pali LAB, ki bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne starše. Ponaša se z izredno natančnostjo, čistimi linijami in eleganco. Dimenzije 132 x 75 x 101h cm ..
  Brez DDV: 286,80 € 349,90 €
 • Lesena postelja, ki raste z otrokom Pali EXPLORER Bianco
  Lesena postelja, ki raste z otrokom Pali EXPLORER Bianco Lesena postelja Pali iz kvalitetnega bukovega lesa, ki raste z otrokom. V začetku, ko potrebujete samo majhno otroško posteljico z vzmetnico, v kateri se bo otrok počutil varno se del pripadajočega pohištva (omarici, police...) namestijo n..
  Brez DDV: 881,07 € 1.074,90 €
 • Pali TULIP Avorio Anticato - lesena posteljica  Pali je eden izmed najboljših proizvajalcev pohištva za otroke na svetu  in otroška posteljica Tulip je vzorec visoke estetike in kvalitete s poslikavo že poznanega medvedka Letveno dno se za lažji dostop do otroka v začetnih mesecih la..
  Brez DDV: 549,10 € 669,90 €
 • Pali TULIP Noce - lesena posteljica  Pali je eden izmed najboljših proizvajalcev pohištva za otroke na svetu  in otroška posteljica Tulip je vzorec visoke estetike in kvalitete s poslikavo že poznanega medvedka Letveno dno se za lažji dostop do otroka v začetnih mesecih lahko na..
  Brez DDV: 520,41 € 634,90 €
 • Lesena posteljica z vzmetnico PALI BONNIE Otroška posteljica Pali Bonnie iz bukovega lesa, ki je sestavljena iz osrednjega panela s poslikavo medvedka. Vsaka otroška posteljica blagovne znamke PALI je zasnovana tako da je praktična in funkcionalna v uporabi. Zaradi skrbi za varnost otr..
  Brez DDV: 196,64 € 239,90 € 299,90 €
 • Lesena posteljica z vzmetnico PALI CHIC
  Lesena posteljica z vzmetnico PALI CHIC Otroška posteljica Pali Chic iz bukovega lesa, ki je sestavljena iz osrednjega panela s poslikavo medvedka. Vsaka otroška posteljica blagovne znamke PALI je zasnovana tako da je praktična in funkcionalna v uporabi. Zaradi skrbi za varnost ot..
  Brez DDV: 278,61 € 339,90 €
 • Lesena posteljica z vzmetnico PALI BIRILLO Bianco Otroška posteljica Pali Birillo Bianco iz bukovega lesa, ki je sestavljena iz osrednjega panela s poslikavo medvedka. Vsaka otroška posteljica blagovne znamke PALI je zasnovana tako da je praktična in funkcionalna v uporabi. Zaradi skrb..
  Brez DDV: 184,34 € 224,90 € 279,90 €
 • Lesena posteljica z vzmetnico PALI BIRILLO Tortora Otroška posteljica Pali BIRILLO iz bukovega lesa, ki je sestavljena iz osrednjega panela s poslikavo medvedka. Vsaka otroška posteljica blagovne znamke PALI je zasnovana tako da je praktična in funkcionalna v uporabi. Zaradi skrbi za v..
  Brez DDV: 184,34 € 224,90 € 279,90 €
 • Lesena posteljica z vzmetnico PALI BIRBA Otroška posteljica Pali BIRBA iz bukovega lesa, ki je sestavljena iz osrednjega panela s poslikavo medvedka. Vsaka otroška posteljica blagovne znamke PALI je zasnovana tako da je praktična in funkcionalna v uporabi. Zaradi skrbi za varnost otrok..
  Brez DDV: 190,08 € 231,90 € 289,90 €
 • Lesena posteljica z vzmetnico PALI JOY
  Lesena posteljica z vzmetnico PALI JOY Otroška posteljica Pali JOY  iz bukovega lesa, ki je sestavljena iz osrednjega panela s poslikavo zajčka in medvedka. Vsaka otroška posteljica blagovne znamke PALI je zasnovana tako da je praktična in funkcionalna v uporabi. Zaradi skrbi za varnos..
  Brez DDV: 241,72 € 294,90 €
 • Lesena posteljica z vzmetnico PALI DADO Bianco Classico
  Lesena posteljica z vzmetnico PALI DADO Bianco Classico Otroška posteljica Pali DADO iz bukovega lesa. Vsaka otroška posteljica blagovne znamke PALI je zasnovana tako da je praktična in funkcionalna v uporabi. Zaradi skrbi za varnost otrok, ki se že zelo zgodaj začnejo premikati po pos..
  Brez DDV: 172,05 € 209,90 €
 • Lesena posteljica z vzmetnico PALI DADO Bianco
  Lesena posteljica z vzmetnico PALI DADO Bianco Otroška posteljica Pali DADO iz bukovega lesa. Vsaka otroška posteljica blagovne znamke PALI je zasnovana tako da je praktična in funkcionalna v uporabi. Zaradi skrbi za varnost otrok, ki se že zelo zgodaj začnejo premikati po postelji je razma..
  Brez DDV: 172,05 € 209,90 €
 • Lesena posteljica in zibelka Pali Gaia Moderna barvna kombinacija svetleče bela / sivi hrast Modernih linij, varna in zanesljiva, to je posteljica Gaia. Gaia ustreza vsem varnostnim zahtevam, istočasno pa je zelo udobna za otroka. Posteljica je izdelana iz kvalitetne bukve obarvane z nestru..
  Brez DDV: 270,41 € 329,90 €
 • Lesena posteljica in zibelka Pali Celine Baby Kvalitetna in stilsko dovršena lesena posteljica Pali, ki ustreza vsem varnostnim zahtevam, obenem pa nudi ogromno udobja za otroka. Posteljica je izdelana iz kvalitetne bukve obarvane z nestrupenimi in kvalitetnimi barvami. Posteljica zelo enostavno ..
  Brez DDV: 360,57 € 439,90 €
 • Lesena posteljica Pali Celine Bianco Zelo lepa in elegantna lesena posteljica Pali Celline s katero bo vaša otroška soba resnično čarobna. posteljica je izdelana iz kvalitetne bukve obarvane z nestrupenimi in kvalitetnimi barvami. Posteljica Pali Celine ima po višini nastavljivi stranici s čim..
  Brez DDV: 532,70 € 649,90 €
 • Pali TULIP Bianco  - lesena posteljica  Pali je eden izmed najboljših proizvajalcev pohištva za otroke na svetu  in otroška posteljica Tulip je vzorec visoke estetike in kvalitete s poslikavo že poznanega medvedka Letveno dno se za lažji dostop do otroka v začetnih mesecih ..
  Brez DDV: 520,41 € 634,90 €
 • Pali GEORGIA TORTORA  - lesena posteljica  Pali je eden izmed najboljših proizvajalcev pohištva za otroke na svetu  in otroška posteljica Georgia je vzorec visoke estetike in kvalitete.  Letveno dno se za lažji dostop do otroka v začetnih mesecih lahko namesti v dve višini...
  Brez DDV: 286,80 € 349,90 €