Otroška posteljica Pali MAYA Sabbia

Blagovna znamka: Pali Pali
Koda: 024600SA
Dobava:
4-8 delovnih dni
tip
Predviden dobavni rok za artikel je cca 4-8 delovnih dni
Priporočena prodajna cena: 189,90 € Vaša cena:  169,90 € brez DDV: 139,26 €
Opis
Ob-posteljna posteljica Pali MAYA Sabbia

Čudovita posteljica za prve mesece po porodu. Otrok spi ob mamici in je tako bolj pomirjen. Mamica pa lahko brezskrbno spi na svoji postelji. Otrok je v posteljici Maya popolnoma varen. Maya bistveno poveča čustveno vez med mamico in otrokom.

Pri tej ob-posteljni posteljici se stranico enostavno odpre ter prilagodi višino na isti nivo, kot ga ima mamica (možnost nastavitve na 6 različnih višin). Za varnost in stabilnost ob postelji poskrbi sistem, ki omogoča pritrditev na vse postelje.  Posteljica je primerna za uporabo do starosti nekje 6 mesecev. V tem času se izven trebuščka mamica in otrok čustveno ponovno zelo povežeta. Maya pa k temu veliko pripomore.

Elegantno ogrodje je iz kvalitetnega masivnega lesa, obarvano z nestrupenimi barvami. Naravni materiali oblazinjenja pa ustvarijo idealen prostor za spanje. Ob nakupu dobite vse kar potrebujete za najslajše spanje vašega otroka v prvih, najnežnejših mesecih njihovega življenja. Naravno, izredno nastavljivo posteljico, oblazinjenje z dvema mrežama za zračenje ter vzmetnico. Priporočamo pa še dokup posteljnine Maya.

Za lažje premikanje po stanovanju je posteljica na kolesih, dva od njih pa sta opremljena z zavoro. V posteljici lahko nežno premikate otroka po stanovanju tudi, ko spi v njej.

Oblazinjenje je odstranljivo in pralno.

Lastnosti
Prenosne posteljice
Tip Prenosna posteljica
Starost 0+ mesecev
Na kolesih Da, 4x, od tega 2x zavora
Stranski vhod Ne
Oblazinjenje Snemljive ter pralno
Ogrodje Leseno
Skladna z EN 716
Prilož. vzmetnica Da
Dimenzije v cm (š*d*v) 100 x 60 x 76-90 cm
Teža v kg 10 kg
Kolekcija 2019
Splošni podatki
Barva Beige
Ključne besede:
Ključne besede: otroška posteljica, pali, maya, sabbia
Priporočamo še ogled