Menu
Košarica

Peg Perego Memo Pad

Peg Perego Memo Pad
Peg Perego Memo Pad
-100 %
Peg Perego Memo Pad
Peg Perego Memo Pad
Peg Perego Memo Pad
  • Dobavljivost: V prihodu
  • Šifra: 6501761373104
Prodanih: 0
Ogledov: 629
0,00 €
Brez DDV: 0,00 €

Peg Perego Memo Pad

Varnostni sistem proti pozabi otroka v avtu

V današnjem hitrem tempu življenja se moramo vse čas prilagajati potrebam okoli nas in sprememba rutine je lahko tudi nevarna za naše otroke. Vse prevečkrat prebiramo novice kako so starši pozabili otroke v avtu, ki se nemalokrat konča s tragičnimi posledicami.

Naj se to ne zgodi vam. Enostavno preprečite take situacije z uporabo Memo Pad vložka za avtosedeže, ki zaznava prisotnost otroka in vas preko bluetooth povezave opozori, če se preveč oddaljite. Tako se bistveno izboljša varnost vašega otroka v primeru, da zapustite avto.

Aplikacijo za uporabo lahko brezplačno prenesete iz trgovine Google Play ali App Store.

Memo Pad je kompatibilen z avtosedeži in košarami Peg Perego: 
  • Košara Elite, 
  • Košara Primonido
  • Košara Futura
  • Avtosedež Primo Viaggio SL
  • Avtosedež Viaggio1 Duo-Fix K
  • Avtosedež Viaggio 1-2-3 Via
Dodatek za v avto
Tip dodatkaSistem proti pozabi otroka

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Opisi posameznih dobavnih rokov:

Če je artikel na zalogi je na strani nad ceno artikla pod "Dobavljivost" navedeno "Na zalogi". V nasprotnem primeru je objavljen predviden rok dobave in sicer eden od spodnjih opisanih dobavnih rokov. 

Splošni dobavni roki, kot so 2-5 delovnih dni, 4-8 delovnih dni (predvideni dobavni roki v delovnih dneh) ...

Artikli bodo predvidoma dobavljeni v roku, ki je naveden na strani artikla. Vsi dobavni roki so izraženi v delovnih dneh in so objavljeni na podlagi predhodnih izkušenj. Dobavni roki se večino gibljejo okoli minimalno navedene vrednosti. Žal gre pri dostavi redko tudi kaj narobe in takrat se lahko dobavni rok za kakšen dan tudi zamakne. 

V prihodu

Artikel prihaja z novo kolekcijo proizvajalca, a trenutno še ni na voljo in zato vam tudi še ne moremo potrditi točnega dobavnega roka.
Takoj, ko bo znan dobavni rok bomo le tega objavili tukaj.

Prosimo preverite
Artikel trenutno ni zalogi niti pri nas, niti pri dobavitelju. Pričakuje se, da bo artikel še dobavljiv, a žal roka dobave ne vemo. Lahko pa nas kontaktirate za več informacij

Dobavljivo do razprodaje zalog
Izdelek je še na voljo pri našem dobavitelju in bo na voljo do razprodaje zalog. Žal se lahko zgodi, da bo izdelek ob oddaji naročila že razprodan.

Razprodano
Artikel je razprodan pri nas in prav tako pri našem dobavitelju. Zato ga ne moremo več dobaviti.

Predvideni dobavni rok za artikel je objavljen zgoraj nad ceno artikla. Več o dobavi in dobavnih rokih pa si lahko preberete v našem poglavju Dostava, garancija

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.