Kategorije
Peg Perego Portenfant Indigo - mehka košara

Peg Perego Portenfant Indigo - mehka košara

ProizvajalecPeg Perego
Šifra: 3080950
Predviden dobavni rok: 8-15 delovnih dni
  • 115,70 €

    130,00 €   (- 11%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Oznake: mehka košara, peg perego, booklet, book for two

Portenfant Indigo

Praktična košara za vozičke Peg Perego pri katerih ni možno namestiti klasičnih košar. Košara Portenfant Indigo je namenjena naslednjim vozičko:

  • Booklet 50s
  • Book for two

Košaro je možno enostavno zložiti in je kompaktnih dimenzij, ko je zložena. Prevleka z zadrgo se enostavno odpre. Ima tudi zaščitno strehico s UV faktorjem 50+, zložljive ročaje ter stranske žepe za drobnarije.


Košare, ogrodja in sedežni deli
Vrsta Mehka košara
Kit za prevoz v avtu NI na voljo
Oblazinjenje Iz koži prijaznih materialov, snemljivo ter pralno
Kolekcija 2021

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen