Vsa ponudba
 
Peg Perego Veloce modular Lounge 500

Veloce modular Lounge 500 – modularni potovalni komplet Peg Perego

ProizvajalecPeg Perego
Šifra: 4027012
Zaloga / dostava:  8-15 delovnih dni 
  • 1.097,88 €

Brezplačna dostava

ali pa do obrokov (kalkulator obroka)
LeanPay na obroke Diners na obroke MasterCard na obroke Visa na obroke
Informativni izračun obroka
To je informativen izračun zneska obroka za ta izdelek. Izračun se izvede na osnovi naše najugodnejše različice plačila na obroke brez morebitnih stroškov pošiljanja. Vaš končni obrok lahko zato odstopa.

Prosimo izberite želeno število obrokov:
Leanpay plačilo na do 48 obrokov

LeanPay

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Obveznosti poravnavate preko direktne bremenitve SEPA (TRR). Kredit uredite preko spleta v le nekaj minutah. Več o LeanPay.

Preveri svoj limit

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Leanpay.

Plačilo na do 36 obrokov s Diners kartico

Diners na obroke 

S kartico Diners lahko vaše naročilo pri nas poravnate v do 36 obrokih. Minimalen posamezni obrok je 10 €. Na blagajni izberite nakup na obroke s kartico Diners, izberite obroke in potrdite plačilo. Tako enostavno!

V kolikor potrebujete več informacija ali bi želeli naročiti svojo Diners kartico obiščite spletno stran Diners.

Dodaj v košarico in zaključi nakup z Diners.

Plačilo na do 24 obrokov z MasterCard kartico

MasterCard na obroke

S kartico MasterCard imate možnost plačila na obroke na dva načina.

  1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

  2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.
Plačilo na do 12 obrokov z Visa kartico

Visa na obroke

S kartico Visa imate možnost plačila na obroke na dva načina.

  1. Če obroke določite preko SMS sporočila potem na blagajni izberite opcijo "Plačilne kartice", izvedite plačilo in določite število obrokov z odgovorom na SMS.

  2. Če pa morate obroke izbrati pri prodajalcu (NLB) izberite "Plačilo na obroke (kartice)", izberite število obrokov in izvedite plačilo.

Za artikle, ki so na zalogi pri nas ali pri partnerju lahko pričakujete dostavo v predvidoma v do 3 delovnih dneh. V ostalih primerih pa lahko pričakujete dostavo v roku, kot je objavljen zgoraj. Več lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju Reklamacije, vračila.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov

Odlična izbiraZ nakupom seta, ki vsebuje otroški voziček Peg Perego Veloce, trdo košaro Culla Grande ter odličen avtosedež z nastavljivim naklonom Primo Viaggio Lounge dobite praktično vse kar potrebujete na poti ali sprehodu z vašim otrokom. Za boljši videz in še večjo uporabnost pa lahko izbirate še med opcijsko previjalno torbo ali nahrbtnikom v enaki barvi kot bo vaš novi otroški voziček

Veloce modular Lounge 500 – otroški voziček 3v1

Voziček Veloce modular Lounge  postavlja udobje za starše in otroka na novo raven, saj razvaja otroka v vseh variantah prevoza, v košari, avtosedežu ali v vozičku.

Veloce Lounge modular je potovalni sistem, narejen v Italiji, ki se giblje v skladu z vašim življenjskim slogom, tako kot ples, z okretnimi in hitrimi gibi.

Pri izdelavi otroškega kompleta Peg Perego uporablja samo najboljše materiale, kateri zagotavljajo dolgo življenjsko dobo otroškega vozička in predvsem varnost pri uporabi, saj je otrok na prvem mestu.

Izjemno lahek in voznimi zmogljivostmi, kot jih Peg Perego še nikoli doslej ni imel.

Ob nakupu kompleta prejmete:
  • Otroški voziček Veloce
  • Trdo košaro Culla Grande
  • Avtosedež Lounge

Otroški voziček Veloce

Širok je le 51 cm

Opis lastnosti

in z lahkoto prestane preizkus dvigala. Voziček Veloce se izjemno kompaktno zlaga samo z eno roko in to sila enostavno. Odpre in zloži se s pritiskom gumba na ročaju. Niti enkrat se vam ne bo potrebno skloniti v ta namen. Zložen stoji samostojno tako, da se tkanina ne dotika dal in s tem voziček ostane čist.

Voziček ima odlično vzmetenje na prednjih in zadnjih kolesih, ki mehko vozijo otroka na vseh podlagah, kot se za italijansko blagovno znamo spodobi. Za večje neutrjene površine pa lahko vrtenje prednjih koles zaklenete. Tako ste pripravljeni prav na vsako podlago, ki vas čaka na poti.

Vsa kolesa so iz posebne gume, ki jo Peg Perego imenuje Soft-ride in imajo odlično zmožnost absorpcije udarcev (kot napihljiva kolesa), a so zelo trpežna in jih ne morete predreti.  Vsa kolesa so seveda tudi opremljena s krogličnimi ležaji, kar pomeni vrhunsko manevriranje. Kolesa so opremljena tudi z refleksnimi odsevniki za varnejšo vožnjo ponoči.

Sedežni del je obrnljiv v obe strani, tako proti mami kot v svet. Med vožnjo pa otroka ščiti velika strehica z visoko UPF 50+ zaščito tudi med spanjem. Sedežni del se ne glede na stran vožnje spusti do ležečega položaja za udobno spanje med potepi. Med vožnjo je otrok zavarovan z mehko oblazinjenimi 5-točkovnimi pasovi. Ko je otrok večji se bo z veseljem oprijel prednje, v usnje odete, prednje prečke, ki je sestavni del kompleta.

Za lažjo vožnjo staršev različnih višin se potisna ročka, ki je seveda oblečena v usnje, prilagaja po višini.

Voziček je primeren za prevoz otroka od rojstva dalje pa vse tja do teže 22 kg.

Trda košara Culla Grande

Veliko prostora

Mehka, velikaPočitek vašega otroka je bistvenega pomena za njegovo dobro počutje. To je še posebej pomembno na njegovih prvih potepanjih. Velika trda košara Peg Perego Culla Grande z veliko prostora omogoča ogromno udobja v sem času uporabe košare. Poleg trde košare je priložena udobna žimnica. Hrbtno naslonjalo in naslonjalo za noge lahko neodvisno nastavite tako, da ohranite optimalni ergonomski položaj otroka, ne glede na to ali je buden ali spi.

Uživajte v udobnih sprehodih v vsakem letnem času s strehico z zaščito UPF 50+, ki ščiti vašega otroka pred soncem. Prevroče? Zadrga skriva mrežasti vložek, ki omogoča večje zračenje za vroče dni. Priročna prevleka za noge z elegantnimi detajli ščiti vašega otroka v najhladnejših dneh v letu.

Trda košara Culla Grande je tudi odobrena za uporabo v avtomobilu z uporabo Kit Auto (dodatna oprema).

Avtosedež Primo Viaggio Lounge

Voziček s košaro

Novost iz kolekcije 2020 je bil inovativen in varen avtosedež z imenom Lounge, ki ga odlikuje nastavljivo hrbtišče. Nikoli več ne boste imeli občutka, da je vašemu otroku neudobno zaradi položaja v avtosedežu. Namenjen je otrokom velikosti od 40-87 cm (do največ 13 kg) in je izdelan po standardu i-Size oz. R129/2.

Avtosedež Lounge je zasnovan tako, da se naslonjalo istočasno z naslonom nogic nastavlja oz. spušča do ležečega položaja. Zato dojenček v avtu leži udobnejše v ergonomskem položaju. Odlika avtosedeža Lounge je tudi odobritev uporabe v letalskem prometu. 

Lounge se lahko uporablja skupaj z podstavkom i-Size (opcijski nakup) ali pa tudi samostojno s pritrditvijo samo z varnostnimi pasovi avtomobila.

Previjalna torba - ni v ceni kompleta

Lahko izbirate ali klasično previjalno torbo ali modni nahrbtnik. Ne glede na izbiro pa je le ta odlična dopolnitev vašega kompleta, Obe lahko pripnete na voziček. Zasnovana je tako, da je uporabna tako kot previjalna torba kakor tudi kot modna torba, ki jo lahko uporabljate tudi ko ni v bližini vozička. Vsebuje mehko previjalno podlogo, ki vam bo prav prišla na poti ali sprehodu.

Izdelano v Italiji
     Izdelano v Italiji

Otroški vozički sami po sebi pri uporabi ne nudijo popolne varnosti otroku. Zato je pri njihovi uporabi in uporabi morebitnih dodatnih elementov, kateri se namestijo na otroški voziček potrebno upoštevati opozorila pri uporabi teh izdelkov.


Voziček
Vrsta vozička Modularni sistem
Zlaganje vozička Na knjigo
Primeren za prevoz 1 otroka
Oblika vozička 4 kolesnik
Reverzibilen Da
Tip koles Klasična (polna)
Velikost koles Zadaj ... ø 25 cm
Spredaj ... ø 18 cm
Ležaji na kolesih vozička Da, kroglični ležaji
Primeren za starost od Rojstva dalje
Ogrodje vozička ALU
Vzmetenje vozička DA, na vseh kolesih
Parkirna zavora vozička Da, centralna na zadnji osi
Zavora za vožnjo v dolino Ne
Tip pasov pri vozičku 5 točkovni
Naklon hrbtišča sedežnega dela vozička Hrbtni del je nastavljiv vse do ležečega položaja
Naslon za nogice pri vozičku Nastavljiv
Ročka / ročki za potiskanje vozička Nastavljiva po višini, oblečena v eko usnje
Vrtljivo prednje kolo (kolesa) pri vozičku DA, z možnostjo zapore vrtenja za neravne površine
Oblazinjenje vozička Iz koži prijaznih materialov, snemljivo ter pralno
Strehica pri vozičku Da, velika, nastavljiva
Primeren do teže do 22 kg
Dimenzije vozička v cm (š*d*v) 51 x 96,5 x 107 cm
Teža 107 kg
Košara ob vozičku
Tip košare Trda košara
Košara je homologirana Za prevoz otroka v avtu
Kit za prevoz otroka v avtu Na voljo opcijsko
Oblazinjenje košare Iz koži prijaznih materialov. Snemljivo ter pralno.
Nastavljiv naklon košare Da
Košara je primerna do starosti Do približno 8 mesecev
Prezračevanje košare Da
Dimenzije košare v cm (š*d*v) zunanje dimenzije: 44 x 84 x 63 cm,
notranje dimenzije: 39 x 78 cm
Teža košare v kg 5,3 kg
Avtosedež ob vozičku
Skupina avtosedeža 0+
Avtosedež je primeren za težo 0 - 13 kg
Tip namestitve avtosedeža Varnostni pasovi avtomobila, navaden podstavek ali Isofix podstavek (obvezen dokup podstavka, ki ni vključen v ceni )
Avtosedež je homologiran po ECE R44/04
Tip pasov 3 točkovni
Strehica avtosedeža Da, nastavljiva
Dovoljena namestitev avtosedeža Na zadnje sedeže ter prednji sedež (obvezen izklop varnostne blazine)
Oblazinjenje avtosedeža Mehko, udobno, zelo kvalitetno
Ročka za prenašanje Da, ergonomska, nastavljiva
Notranji vložek Da, za prve mesece življenja
Nastavitev naklona Da
Nastavitev pasov avtosedeža Po višini
Smer namestitve avtosedeža V nasprotni smeri vožnje
Funkcija gugalnika Da
Podstavek avtosedeža Opcijsko na voljo IsoFix in klasičen podstavek
Dimenzije avtosedeža v cm 43 x 65 x 60 cm
Teža avtosedeža v kg 3,8 kg
Ob nakupu
Prejmete voziček Da
Prejmete avtosedež Da
Prejmete košaro Da
Prejmete previjalno torbo Ne
Prejmete dežno prevleko Ne
Prejmete prevleko za noge Da
Prejmete zaščito za komarje Ne
Prejmete senčnik Ne
Splošni podatki
Barva Črna

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           A+
Ta obrazec varuje reCAPTCHA ter Google.
Politika zasebnosti in pogoji storitve.

Oznake: peg perego, modularni voziček, 3v1, veloce, 500