Menu
Košarica

PICCI STELLA Grey - previjalna miza - komoda z banjico

PICCI STELLA Grey - previjalna miza - komoda z banjico
PICCI STELLA Grey - previjalna miza - komoda z banjico
PICCI STELLA Grey - previjalna miza - komoda z banjico
PICCI STELLA Grey - previjalna miza - komoda z banjico
PICCI STELLA Grey - previjalna miza - komoda z banjico
  • Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
  • Šifra: PCST897122
Prodanih: 0
Ogledov: 27
259,90 €
Brez DDV: 213,03 €
Cena v nagradnih točkah: 99999

PICCI STELLA Grey - previjalna miza - komoda z banjico

Opozorilo pri uporabi banjice

Previjalna miza iz visoko kvalitetnih materialov, ki bo zelo dolgo služila svojim namenom. Izdelana iz melaminskih plošč, ki so odporne na vodo, obrabo in praske. Primerna za vsako otroško sobo.

Elegantna previjalna miza z banjico priznane blagovne znamke Picci s tremi predali ter banjico za kopanje otroka do 12 mesecev starosti. 

Komoda je opremljena s tremi predali, ki so vsi ves čas v funkciji. Priložena anatomska banjica. Previjalna miza je na 4 kolesih, od tega imata za stabilnost 2 zavoro.

Ostalo pohištvo in dodatki niso v ceni.
Previjalna mizica
UporabaProstostoječa
TipLesena
Kolekcija2020
BanjicaDa
Starost0+ mesecev
Primerna za težodo 15 kg
Število predalov3
Vodila predalovKovinska
Zgornji predalUporaben tudi, ko se uporablja banjica.
Kapaciteta banjiceNimamo podatka
Izpustni sifonDa
KolesaDa, 4x, 2 opremljena z zavoro
Previjalna blazinaNe, možnost uporabe univerzalne blazine
Varnostni mehanizmiProti samodejnemu zapiranju pri uporabi banjice.
Nosilec za brisačeNe
Homologirana zEN 12221
Dimenzije v cm (š*d*v)47,5 * 75 * 93h cm
Teža v kg38,70 kg

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Garancijski rok v katerem vam jamčimo brezhibno delovanje za zgornji izdelek je skladno z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji najmanj 12 mesecev. Za nekatere izdelke pa vam nudimo daljši garancijski rok, ki je naveden v opisu izdelka (v tem primeru velja daljši garancijski rok v trajanju, ki je naveden v opisu artikla). 

V času garancijskega roka za servisiranje izdelka poskrbimo mi. Vse kar morate ob morebitni okvari izdelka v garancijskem roku storiti vi je, da izpolnite naš reklamacijski zapisnik in počakate na nadaljnja navodila.

Več o garancijskih rokih, pogojih in poteku reševanja reklamacije lahko preberete v poglavju Dostava, vračila in garancija.

Opisi posameznih dobavnih rokov:

Če je artikel na zalogi je na strani nad ceno artikla pod "Dobavljivost" navedeno "Na zalogi". V nasprotnem primeru je objavljen predviden rok dobave in sicer eden od spodnjih opisanih dobavnih rokov. 

Splošni dobavni roki, kot so 2-5 delovnih dni, 4-8 delovnih dni (predvideni dobavni roki v delovnih dneh) ...

Artikli bodo predvidoma dobavljeni v roku, ki je naveden na strani artikla. Vsi dobavni roki so izraženi v delovnih dneh in so objavljeni na podlagi predhodnih izkušenj. Dobavni roki se večino gibljejo okoli minimalno navedene vrednosti. Žal gre pri dostavi redko tudi kaj narobe in takrat se lahko dobavni rok za kakšen dan tudi zamakne. 

V prihodu

Artikel prihaja z novo kolekcijo proizvajalca, a trenutno še ni na voljo in zato vam tudi še ne moremo potrditi točnega dobavnega roka.
Takoj, ko bo znan dobavni rok bomo le tega objavili tukaj.

Prosimo preverite
Artikel trenutno ni zalogi niti pri nas, niti pri dobavitelju. Pričakuje se, da bo artikel še dobavljiv, a žal roka dobave ne vemo. Lahko pa nas kontaktirate za več informacij

Dobavljivo do razprodaje zalog
Izdelek je še na voljo pri našem dobavitelju in bo na voljo do razprodaje zalog. Žal se lahko zgodi, da bo izdelek ob oddaji naročila že razprodan.

Razprodano
Artikel je razprodan pri nas in prav tako pri našem dobavitelju. Zato ga ne moremo več dobaviti.

Predvideni dobavni rok za artikel je objavljen zgoraj nad ceno artikla. Več o dobavi in dobavnih rokih pa si lahko preberete v našem poglavju Dostava, garancija

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.