Nakup na obroke

Pri nas lahko kupljeno blago kupite tudi na obroke, vse tja do 24 enakih obrokov. Ko se odločite izvesti nakup enostavno izberete plačilo s plačilnimi karticami in izvedete nakup.

Pri določenih bankah nakup na obroke izvedete tako, da boste po nakupu iz vaše banke prejeli SMS na katerega boste skladno z navodili odgovorili in že ste izvedli nakup na obroke.

Če pa ste lastnik plačilne kartice Diners ali plačilne kartice one od slovenskih bank, ki zahtevajo izbiro števila obrokov že na samem POS terminalu pa pri nakupu enostavno izberete željeno število obrokov.

Plačilo na obroke lahko zaenkrat izvedete z naslednjimi plačilnimi karticami:


 
 Diners  - do 24 obrokov   (več info)

  do 12 obrokov   (več info)

    do 12 obrokov   (več info)

   do 12 obrokov   (več info)

Addiko bank MasterCard

               – do 12 obrokov   (več info)

   Plačilo se izvede preko NLB sistema z izbiro 1 obroka (več info)

Maksimalno število obrokov za plačilo preko Dinersa ter in ostalih kartic, ki potrebujejo vnos obrokov na POS terminalu se vam samodejno prikaže na blagajni.

To enostavno preverite tako, da dodate artikel v košarico in greste na blagajno. Preden vnesete kakršnekoli podatke lahko izberete kot tip plačila plačilo na obroke in takoj vam bo prikazana izbira števila obrokov.

Če tudi vaša banka omogoča nakup na obroke s plačilnimi karticami se pozanimajte na vaši Banki. Ker se ponudba lahko spreminja obstaja možnost, da le ta ni navedena zgoraj.