Kategorije
PLAYMOBIL SPECIAL PLUS deklica s ponijem 70060

PLAYMOBIL SPECIAL PLUS deklica s ponijem 70060

ProizvajalecPlaymobil
Šifra: 4008789700605
Predviden dobavni rok: Prosimo preverite
  • 4,30 €

    4,99 €   (- 14%)

Žal izdelek trenutno ni dobavljiv. Za več informacij nas kontaktirajte.


Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: PLAYMOBIL SPECIAL PLUS deklica s ponijem 70060

deklica s ponijem 70060

Poskrbite za čudovitega ponija! Set vsebuje figurico s čelado, ponija, metuljčka ter pripomočke za nego ponija: košaro, hrano, krtačo, povodec, bič in konjske okraske.NI primerno za otroke do 3 let OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let


Kocke
Kocke namenjene Deklici
Zvrst Kmečko življenje
Playmobil serija Special Plus
Starost 4+ let
Število kosov 22
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 9 x 12 x 4 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen