Kategorije
Plezalna stena STEP 2

Plezalna stena STEP 2

ProizvajalecStep 2
Šifra: BI4794
Predviden dobavni rok: 2-5 delovnih dni
  • 930,00€


Naročene artikle lahko, v primeru da so le ti na zalogi, na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa jih lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: step2, na vrtu, igra, igra na vrtu

Plezalna stena STEP 2

Plezalna stena/kamen v obliki gore iz trdnega plastičnega materiala z dvojno steno. primernega za zunanjo uporabo. Plezalna stena ima različne stopnje težavnosti, je zelo realistična, saj ima ročaje, luknje za premikanje, vrvni lestvi. 

Primerna za otroke od 4+. Skladna z  EU normativi EN 71 1-3.

V sami notranjosti stene se nahaja skrivališče in vmesna raven z mrežastimi tlemi.

Dimenzije 132 x 203 x 203h cm

Na vrtu
Igralo Šport
Kolekcija 2020
Primerno za starost 4+ let
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 132 x 203 x 203h cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha