Menu
Košarica

Prenosne posteljice in dodatki

Prenosna posteljica, da ali ne? Mi vam jo vsekakor priporočamo, saj lahko bistveno poenostavi vaše življenje. Prenosne posteljice so z leti toliko napredovale, da staršem in otrokom doprinesejo bistveno več kot samo prostor za spanje. Poleg spanja vam pomagajo še pri preoblačenju, navajanju k spanju ter tudi k daljšemu spanju otroka. Kako? Preberite naš članek, ki ga najdete tukaj in zvedeli boste več.

Brand: Inglesina Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Prenosna posteljica Inglesina LODGE Brick Barvita prenosna večnamenska postelja ki okrasi spalnico in vas popelje tudi na potovanje. Opremljena z mrežo proti komarjem, torbo za prenašanje, dvojno višino ležišča, odlagalno mesto in priročno stransko odprtino z zadrgo. Karateristike Prakti..
157,00 € 189,00 €
Brez DDV:128,69 €
Brand: Chicco Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Chicco EASY SLEEP Green Praktična in udobna prenosna posteljica, sistem zapiranja na dežnik, enostavno zlaganje s 4 gumbi ob straneh, dvojno varovanje proti nehotenemu zapiranju, priložena podložena "vzmetnica", debeline cca 2 cm tudi na krajših stranicah je mreža za zagotovitev popo..
91,90 €
Brez DDV:75,33 €
Brand: Chicco Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Chicco EASY SLEEP Mirage Praktična in udobna prenosna posteljica, sistem zapiranja na dežnik, enostavno zlaganje s 4 gumbi ob straneh, dvojno varovanje proti nehotenemu zapiranju, priložena podložena "vzmetnica", debeline cca 2 cm tudi na krajših stranicah je mreža za zagotovitev pop..
91,90 €
Brez DDV:75,33 €
Brand: Brevi Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Brevi TRAVEL B Rosso Idealna za drugo posteljico ali za potovanje ali da vas pričakuje pri starih starših. Posteljica v kompletu obsega: - posteljico, - vzmetnica debeline cca 2 cm - torbo za prenašanje. Značilnosti: - Skladna z EN 716, - primerna do 4 leta starosti otroka oz dokl..
64,90 €
Brez DDV:53,20 €
Brand: Hauck Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
Hauck SLEEPER Playpark Spanje je pomembno - predvsem za otroke. Tećko je nadomestiti posteljico, vendar ko je potrebno prenočiti drugje ali ko smo na dopustu je ležišče Sleeper lahko idealna izbira. Narejena je iz mehke pene, višine 6 cm in zložljiva. Skratka ležišče ki je vedno pri roki ko ..
39,00 €
Brez DDV:31,97 €
Komplet Plebani za spanje na posteljici
Uspešnica
Brand: Plebani Dobavljivost: Na zalogi
Komplet Plebani za spanje na posteljici Olajšajte si prve tedne in mesece s tem univerzalnim kompletom, ki omogoča, da vaš otrok spi na zgornjem delu prenosne posteljice ali stajice. S tem kompletom v trenutku prestavite nivo višje in ni se vam potrebno več sklanjati in dvigovati vašega otroka. ..
21,90 €
Brez DDV:17,95 €
Prikazujem 49 do 54 od 54 (3 strani)