Kategorije
Potovalni kovček LOL SURPRISE

Potovalni kovček LOL SURPRISE

ProizvajalecRazno
Šifra: BIX08021
Predviden dobavni rok: 2-5 delovnih dni
  • 69,90 €


Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: potovalni kovček, kovček, lol surprise

Potovalni kovček LOL SURPRISE

Potovalni kovček, ki ga otrok lahko zajaha in se vozi z njim. Priložen je večnamenski trak, ki otroku omogoča lažjo vleko. V notranjosti so elastični trakovi, ki vzdržujejo prtljago na mestu.Priporočena maksimalna nosilnost 30 kg. Motiv LOL SURPRISE

Kolesa omogočajo vožnjo v vse smeri.

Dimenzije 38 x 50 x 20 cm

Primerna za otroka od 3+

Splošni podatki
Teža v kg 1,7 kg
Dimenzije v cm (š*d*v) 38 x 45 x 20 cm
Barva Pink

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha