Kategorije
Prenosna posteljica Hauck DREAMER Grey

Prenosna posteljica Hauck DREAMER Grey

ProizvajalecHauck
Šifra: 608951
Predviden dobavni rok: 4-8 delovnih dni
  • 129,90 €


Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: hauck, prenosna posteljica, zibelka, otroška posteljica

Prenosna posteljica Hauck DREAMER Grey

Otroška posteljica, zibelka, zložljiva posteljica ali prenosna posteljica---z eno besedo Hauck DREAMER. Omogoča zapiranje z eno samo roko. Vzmetnica se lahko zloži skupaj s posteljico. Hauck Dreamer omogoča tudi zibanje, funckija gugalnika, saj se lahko z namestitvijo spodnjih letev le ta se giblje naprej in nazaj. Stransko odlagalno mesto. Dodatna mrežasta odprtina omogova vpogled na otroka.

Dimenzije ležišča 90  x 50 cm

Dimenzije posteljice 94 x 57 x 70 cm

Dimenzije zložene posteljice 90 x 59 x 23 cm

Teža 8,2 kg

Prenosna posteljica
Vrsta Prenosna posteljica
Dodatne funkcije Zibelka
Okvirne dimenzije 50 x 90 cm
Starost 0+ mesecev
Priložena vzmetnica Da
Teža v kg 8,2 kg
Kolekcija 2020
Splošni podatki
Barva Siva

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha