Menu
Košarica

Obveščamo vas, da lahko zaradi trenutnih ukrepov za omejitev širjenja koronavirusa v Italiji in pri nas žal prihaja do motenj pri dobavi določenih blagovnih znamk. Za več informacij nas prosimo kontaktirajte!

Previjalna miza Timkid KAWAFORM 10cm Natur

Previjalna miza Timkid KAWAFORM 10cm Natur
Previjalna miza Timkid KAWAFORM 10cm Natur
Previjalna miza Timkid KAWAFORM 10cm Natur
Brezplačna dostava -5 %
Previjalna miza Timkid KAWAFORM 10cm Natur
Previjalna miza Timkid KAWAFORM 10cm Natur
Previjalna miza Timkid KAWAFORM 10cm Natur
Previjalna miza Timkid KAWAFORM 10cm Natur
  • Dobavljivost: 4-8 delovnih dni
  • Šifra: BIT100122
Prodanih: 0
Ogledov: 845
422,90 €
444,90 €
Brez DDV: 346,64 €
Cena v nagradnih točkah: 6453

Previjalna miza Timkid KAWAFORM 10cm Natur

Previjalna miza Kawaform  s stransko višino 10 cm je izdelana iz kvalitetnega les primerna za uporabo v hotelih, restavracijah, ordinacija, kot tudi za zasebno uporabo doma.

Izredno moderno oblikovana in je izdelana iz extra močnega zaobljenega lesa. Previjalna miza ima veliko previjalno površino, nastavljiva na poljubno višino. Zapiranje in odpiranje se vrši z enim samim klikom. Zaradi pregibne plošče je izredno kompaktna, kar pomeni da je idealna tudi za tesne sanitarije.
Previjalna blazina je iz PU in je odporna na olja, masti ... 
Vse funkcije in materiali so trajno izdelani in 
TÜV in GS testirani.

Omarici brezplačno priložimo nalepke za označevanje.​

Vzdrževanje previjalne mize ni potrebno. 
Stranici sta povišani in sta skladni z evropskimi varnostnimi standardi.
V omari sta dve akrilni polici. Površina blazine 80 x 64 cm.
Maksimalna obremenitev 50 kg.

Previjalna mizica
UporabaNa steni
TipLesena
Kolekcija2020
Starost0+ mesecev
Primerna za težodo 50 kg
Število polic2
Previjalna blazinaDa
Varnostni mehanizmiProti samodejnemu odpiranju

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Garancijski rok v katerem vam jamčimo brezhibno delovanje za zgornji izdelek je skladno z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji najmanj 12 mesecev. Za nekatere izdelke pa vam nudimo daljši garancijski rok, ki je naveden v opisu izdelka (v tem primeru velja daljši garancijski rok v trajanju, ki je naveden v opisu artikla). 

V času garancijskega roka za servisiranje izdelka poskrbimo mi. Vse kar morate ob morebitni okvari izdelka v garancijskem roku storiti vi je, da izpolnite naš reklamacijski zapisnik in počakate na nadaljnja navodila.

Več o garancijskih rokih, pogojih in poteku reševanja reklamacije lahko preberete v poglavju Dostava, vračila in garancija.

Opisi posameznih dobavnih rokov:

Če je artikel na zalogi je na strani nad ceno artikla pod "Dobavljivost" navedeno "Na zalogi". V nasprotnem primeru je objavljen predviden rok dobave in sicer eden od spodnjih opisanih dobavnih rokov. 

Splošni dobavni roki, kot so 2-5 delovnih dni, 4-8 delovnih dni (predvideni dobavni roki v delovnih dneh) ...

Artikli bodo predvidoma dobavljeni v roku, ki je naveden na strani artikla. Vsi dobavni roki so izraženi v delovnih dneh in so objavljeni na podlagi predhodnih izkušenj. Dobavni roki se večino gibljejo okoli minimalno navedene vrednosti. Žal gre pri dostavi redko tudi kaj narobe in takrat se lahko dobavni rok za kakšen dan tudi zamakne. 

V prihodu

Artikel prihaja z novo kolekcijo proizvajalca, a trenutno še ni na voljo in zato vam tudi še ne moremo potrditi točnega dobavnega roka.
Takoj, ko bo znan dobavni rok bomo le tega objavili tukaj.

Prosimo preverite
Artikel trenutno ni zalogi niti pri nas, niti pri dobavitelju. Pričakuje se, da bo artikel še dobavljiv, a žal roka dobave ne vemo. Lahko pa nas kontaktirate za več informacij

Dobavljivo do razprodaje zalog
Izdelek je še na voljo pri našem dobavitelju in bo na voljo do razprodaje zalog. Žal se lahko zgodi, da bo izdelek ob oddaji naročila že razprodan.

Razprodano
Artikel je razprodan pri nas in prav tako pri našem dobavitelju. Zato ga ne moremo več dobaviti.

Predvideni dobavni rok za artikel je objavljen zgoraj nad ceno artikla. Več o dobavi in dobavnih rokih pa si lahko preberete v našem poglavju Dostava, garancija

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.