Previjalne mize

Previjalna miza je eden tistih delov otroške opreme o kateri starši največ razmišljajo, saj je odločitev ali jo potrebujejo ali ne res težka. Otroka se da res oskrbeti brez nje, a povezanost mame in otroka bo bistveno boljša. Trenutki pri preoblačenju ter predvsem kopanju so najbolj intimni in z uporabo previjalne mize bo ta intimna vez močnejša.

Uporabite filtre na levi strani s katerimi enostavno izločite samo tiste previjalne mizice, ki vas zanimajo.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Previjalna miza Chicco CUDDLE & BUBBLE Ocean
  Previjalna miza Chicco CUDDLE & BUBBLE Ocean Previjalna miza z banjico Chicco CUDDLE je novost v prodajnem asortimanu Chicco. V nekaj sekundah iz previjalne mize dobite banjico, kjer lahko otroka nemoteno kopate. Idealna rešitev za tiste starše ki iščejo udobje. Previjalna miza ima tudi mehek..
  Brez DDV: 106,48 € 129,90 €
 • Previjalna miza Chicco CUDDLE & BUBBLE Cool Grey
  Previjalna miza Chicco CUDDLE & BUBBLE Cool Grey Previjalna miza z banjico Chicco CUDDLE je novost v prodajnem asortimanu Chicco. V nekaj sekundah iz previjalne mize dobite banjico, kjer lahko otroka nemoteno kopate. Idealna rešitev za tiste starše ki iščejo udobje. Previjalna miza ima tudi m..
  Brez DDV: 106,48 € 129,90 €
 • Previjalna miza Picci URBAN SMILE Rose + previjalna blazina Picci URBAN SMILE je lesena previjalna miza z enostavnim in elegantnim dizajnom, ki jo lahko uporabljate od rojstva dalje do katerekoli starosti. Ko previjalne ne potrebujete več enostavno odstranite blazino, nosilec in ba..
  Brez DDV: 405,66 € 494,90 € 519,90 €
 • Previjalna miza Picci URBAN SMILE Grey + previjalna blazina Picci URBAN SMILE je lesena previjalna miza z enostavnim in elegantnim dizajnom, ki jo lahko uporabljate od rojstva dalje do katerekoli starosti. Ko previjalne ne potrebujete več enostavno odstranite blazino, nosilec in banjico..
  Brez DDV: 405,66 € 494,90 € 519,90 €
 • Previjalna miza Picci URBAN SMILE Green  + previjalna blazina Picci URBAN SMILE je lesena previjalna miza z enostavnim in elegantnim dizajnom, ki jo lahko uporabljate od rojstva dalje do katerekoli starosti. Ko previjalne ne potrebujete več enostavno odstranite blazino, nosilec in ..
  Brez DDV: 405,66 € 494,90 € 519,90 €
 • Previjalna blazina PALI classic rumena
  Previjalna blazina PALI classic rumena Mehka previjalna miza Pali z različnimi motivi Stranski varnostni všitki Enostavno čiščenje Skladen z EU normativi EN 12221 Na zadnji strani odprtina za montažo na previjalno mizo  ..
  Brez DDV: 19,59 € 23,90 €
 • Pali Prestige Principe bianco - previjalna mizica z banjico
  Pali Prestige Principe bianco - previjalna mizica z banjico Previjalna mizica Pali Prestige Principe Bianco iz prestižne kolekcije Italijanskega proizvajalca pali boste brez težav umestili v vsak prostor in v vsak ambient. Dovršeni detajli in kavalitetna izdelava previjalne mizice so samo še doda..
  Brez DDV: 319,59 € 389,90 €
 • Previjalna blazina PALI Gigi e Lele All Over
  Previjalna blazina PALI Gigi e Lele All Over Mehka previjalna miza Pali z različnimi motivi Stranski varnostni všitki Enostavno čiščenje Skladen z EU normativi EN 12221 Na zadnji strani odprtina za montažo na previjalno mizo  ..
  Brez DDV: 19,59 € 23,90 €
 • Previjalna blazina PALI Gigi e Lele
  Previjalna blazina PALI Gigi e Lele Mehka previjalna miza Pali z različnimi motivi Stranski varnostni všitki Enostavno čiščenje Skladen z EU normativi EN 12221 Na zadnji strani odprtina za montažo na previjalno mizo  ..
  Brez DDV: 19,59 € 23,90 €
 • Previjalna blazina PALI Bonnie
  Previjalna blazina PALI Bonnie Mehka previjalna miza Pali z različnimi motivi Stranski varnostni všitki Enostavno čiščenje Skladen z EU normativi EN 12221 Na zadnji strani odprtina za montažo na previjalno mizo  ..
  Brez DDV: 19,59 € 23,90 €
 • Previjalna blazina PALI Chic
  Previjalna blazina PALI Chic Mehka previjalna miza Pali z različnimi motivi Stranski varnostni všitki Enostavno čiščenje Skladen z EU normativi EN 12221 Na zadnji strani odprtina za montažo na previjalno mizo  ..
  Brez DDV: 19,59 € 23,90 €
 • Previjalna blazina PALI Birba
  Previjalna blazina PALI Birba Mehka previjalna miza Pali z različnimi motivi Stranski varnostni všitki Enostavno čiščenje Skladen z EU normativi EN 12221 Na zadnji strani odprtina za montažo na previjalno mizo  ..
  Brez DDV: 19,59 € 23,90 €
 • Brevi TABLET Multicolor 673 - prenosna previjalna miza
  Previjalna blazina Brevi TABLET Multicolor 673 Trdo dno! Previjalna miza je popolnoma varna za uporaboi, homologirana skladno z EU normativi EN 12221.Primerna je za uporabo od rojstva dalje in do 15 kg otrokove teže. Pri redni uporabi vam bodo zagotovo prav prišla tudi odlagalna mesta ob ..
  Brez DDV: 31,07 € 37,90 €
 • Previjalna miza Cam ORSO Cam ORSO je lesena previjalna miza z enostavnim in elegantnim dizajnom, ki jo lahko uporabljate od rojstva dalje do katerekoli starosti. Ko previjalne ne potrebujete več enostavno odstranite blazino, nosilec in banjico ter vam ostane eleganten predalnik s 4 pred..
  Brez DDV: 237,62 € 289,90 € 329,90 €
 • Previjalna miza Cam CASETTA Cam Casetta je lesena previjalna miza z enostavnim in elegantnim dizajnom, ki jo lahko uporabljate od rojstva dalje do katerekoli starosti. Ko previjalne ne potrebujete več enostavno odstranite blazino, nosilec in banjico ter vam ostane eleganten predalnik s 4 pre..
  Brez DDV: 237,62 € 289,90 € 329,90 €
 • Previjalna blazina Cam ORSO Elegantna mehka previjalna blazina je izdelana iz 100% bombažne tkanine. Primerna za uporabo na previjalni mizi Cam  kot mehka previjalna blazina. Na osrednjem delu blazine je ročno vezenje z motivom medveda in s stranskimi mehkimi poviški za varnost pri preobl..
  Brez DDV: 57,30 € 69,90 € 79,90 €
 • Previjalna blazina Cam CASETTA Elegantna mehka previjalna blazina je izdelana iz 100% bombažne tkanine. Primerna za uporabo na previjalni mizi Cam  kot mehka previjalna blazina. Na osrednjem delu blazine je ročno vezenje z motivom hiške in s stranskimi mehkimi poviški za varnost pri preob..
  Brez DDV: 57,30 € 69,90 € 79,90 €
 • Previjalna miza z banjico Cam AQUA SPA col 219
  ​​Previjalna miza z banjico Cam AQUA SPA col 219 AQUA SPA  lahko uporabljate kjerkoli tako za kopanje kot tudi samo previjanje otroka. Previjalna miza je opremljena tudi s priročno mizico (razširitveni dodatek), na katerega lahko položite previjalno podlogo. Pod samo banjico se nahaja o..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €