Menu
Košarica

Prevleka za stolček Inglesina ZUMA blue

Prevleka za stolček Inglesina ZUMA blue
-30 %
Prevleka za stolček Inglesina ZUMA blue
  • Dobavljivost: Na zalogi
  • Šifra: 8029448057669-AZ00F0LBL
Prodanih: 0
Ogledov: 118
22,90 €
32,90 €
Brez DDV: 18,77 €

Prevleka za stolček Inglesina ZUMA blue

 Prevleka v modri barvi se namesti na stolček Zuma. Prevleka bo povečala udobje in počivanje v stolčku ter je prijetna na otip, pralna in se enostavno sname.

Stolček za hranjenje
Dodatki k stolčkomBlazina
Splošni podatki
BarvaModra

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha

Garancijski rok v katerem vam jamčimo brezhibno delovanje za zgornji izdelek je skladno z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji najmanj 12 mesecev. Za nekatere izdelke pa vam nudimo daljši garancijski rok, ki je naveden v opisu izdelka (v tem primeru velja daljši garancijski rok v trajanju, ki je naveden v opisu artikla). 

V času garancijskega roka za servisiranje izdelka poskrbimo mi. Vse kar morate ob morebitni okvari izdelka v garancijskem roku storiti vi je, da izpolnite naš reklamacijski zapisnik in počakate na nadaljnja navodila.

Več o garancijskih rokih, pogojih in poteku reševanja reklamacije lahko preberete v poglavju Dostava, vračila in garancija.

Iz našega bloga

V naših člankih vas obveščamo o novostih na področju otroške opreme, predvsem o tistih, ki bi lahko pomenile nove smernice na tem področju. Prav tako vas obveščamo tudi o vseh naših akcijah in nenazadnje med našimi članki lahko najdete tudi veliko nasvetov za starše.