Kozmetika

Dojenčkova koža ni še enako razvita kot naša, zato je je potrebno še posebej skrbno varovati in negovati. Naša izbrana kozmetika poskrbi za nežno dojenčkovo kožo vse od rojstva dalje. Vsa kozmetika je dermatološko testirana in je izdelana na osnovi naravnih sestavin.

Izdelki Trudi so italijanski proizvod zelo priznane blagovne znamke, ki svojo skrb posveča predvsem negi otroški otroške kože. Pomen posameznih simbolov na kozmetiki pa si lahko prenesete tukaj.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • ​​Komplet za osvežitev Frozen Komplet za osvežitev Frozen - Ledeno kraljestvo je sestavljen iz - gela za tuširanje 330ml - parfumske vode 200ml Sestavine - Ingredients: AQUA (WATER), COCAMIDOPROPYL BETAINE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYN PALMATE, GLYCER..
  Brez DDV: 4,84 € 5,90 € 9,90 €
 • Hranilno olje Trudi
  Hranilno olje Trudi  Hranilno olje ima hranilni in emulgacijski učinek. Primeren je za: -za odstranitev mlečne skorjice -temenc -za zaščito pred razpokami, srbenjem in rdečico kože. Hitro se vpije Brez konzervansov Brez alergenov Dermatološko testirano. ..
  Brez DDV: 4,91 € 5,99 €
 • Balzamični gel Trudi
  Balzamični gel Trudi Balzamični gel z naravnimi izvlečki brina, kamilice in medu evkaliptusa Ohranja čiste dihalne poti in omogoča otroku miren spanec Dermatološko testiran Sestavine - Ingredients: Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Melaleuca Viridiflora Oil, Mentha Piperi..
  Brez DDV: 5,06 € 6,17 €
 • Tekoče milo s cvetnim medom Trudi FLUIDOLATTE 500ml
  Tekoče milo s cvetnim medom Trudi FLUIDOLATTE 500ml Primerno za vsakodnevno uporabo umivanja rok in ostalih delov telesa Temelji na medu iz alpskega cvetja, ki blaži in pomirja otrokovo kožo Dermatološko testirano Količina 500 ml Sestavine - Ingredients: Aqua, Cocamidoprop..
  Brez DDV: 6,62 € 8,08 €
 • Tekoče milo Trudi FLUIDOLATTE 250ml
  Tekoče milo Trudi FLUIDOLATTE 250ml Primerno za vsakodnevno uporabo umivanja rok in ostalih delov telesa Temelji na medu iz alpskega cvetja, ki blaži in pomirja otrokovo kožo Dermatološko testirano Količina 250 ml Sestavine - Ingredients: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Diso..
  Brez DDV: 3,66 € 4,47 €
 • Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 500 ml
  Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 500 ml Šampon, ki ne draži oči. Temelji na cvetnem prahu in nastaja s predelavo kokosove palme Deluje tudi kot balsam-generator na otrokove lase Dermatološko testirano Sestavine - Ingredients: Aqua, Disodium Coc..
  Brez DDV: 6,62 € 8,08 €
 • Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 250 ml
  Šampon s cvetnim prahom Trudi SHAMPOOLATTE 250 ml Šampon, ki ne draži oči. Temelji na cvetnem prahu in nastaja s predelavo kokosove palme Deluje tudi kot balsam-generator na otrokove lase Dermatološko testirano Sestavine - Ingredients: Aqua, Disodium Coc..
  Brez DDV: 3,66 € 4,47 €
 • Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 500 ml
  Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 500 ml Primerno za občutljivo kožo otroka Vsebuje blage detergente pridobljene s predelavo kokosove palme Dermatološko testirano Pomarančni med deluje pomirjajoče in sproščujoče na otroka med kopanjem. Količina 500ml ..
  Brez DDV: 6,62 € 8,08 €
 • Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 250 ml
  Kopalno mleko s pomarančnim medom Trudi BAGNOLATTE 250 ml Primerno za občutljivo kožo otroka Vsebuje blage detergente pridobljene s predelavo kokosove palme Dermatološko testirano Pomarančni med deluje pomirjajoče in sproščujoče na otroka med kopanjem. Količina 250ml ..
  Brez DDV: 3,66 € 4,47 €
 • Zaščitna krema s cinkovim oksidom in čebeljim voskom Trudi
  Zaščitna krema s cinkovim oksidom in čebeljim voskom Trudi Idealna za uporabo pri menjavi plenic.  Preprečuje razpoke, draženje in rdečico kože.  Se hitro vpije Brez konzervansov in alergenov.  Vsebuje 10% cinkovega oksida, ki deluje kot zaščita, v kolik..
  Brez DDV: 3,50 € 4,27 €