V kopalnici

V kopalnici je predvsem potrebno poskrbeti za varnost. Otrok je v kopalnici na vsakem koraku podvržen nevarnostim, zato uporabljajte pripomočke, ki mu zagotavljajo varnost predvsem pri kopanju. Uporabite otroško banjico za varno kopanje in kahlico za navajanje na lulanje.

Izpostavili bi zložljive banjice, ki jih lahko uporabite tudi na jedilni mizi in jih po uporabi zložite in spravite v še tako majhen kot.  

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Banjica Brevi DOU DOU Fragola Banjica Dou Dou idealna banjica za uporabo od rojstva dalje. S svojimi 4 nedrsečimi gumijastimi nogami naredi banjico zabavno in igrivo. S svojim ergonomskih sedežem, ergonomskimi stranskimi ročaji in čepov za izpraznitev zadostuje vsem zahtevam staršem. Uporab..
  Brez DDV: 24,51 € 29,90 €
 • Banjica Brevi DOU DOU Salvia Banjica Dou Dou idealna banjica za uporabo od rojstva dalje. S svojimi 4 nedrsečimi gumijastimi nogami naredi banjico zabavno in igrivo. S svojim ergonomskih sedežem, ergonomskimi stranskimi ročaji in čepov za izpraznitev zadostuje vsem zahtevam staršem. Uporabn..
  Brez DDV: 24,51 € 29,90 €
 • Banjica Brevi DOU DOU Ottanio Banjica Dou Dou idealna banjica za uporabo od rojstva dalje. S svojimi 4 nedrsečimi gumijastimi nogami naredi banjico zabavno in igrivo. S svojim ergonomskih sedežem, ergonomskimi stranskimi ročaji in čepov za izpraznitev zadostuje vsem zahtevam staršem. Uporab..
  Brez DDV: 24,51 € 29,90 €
 • Banjica Brevi DOU DOU Latte Banjica Dou Dou idealna banjica za uporabo od rojstva dalje. S svojimi 4 nedrsečimi gumijastimi nogami naredi banjico zabavno in igrivo. S svojim ergonomskih sedežem, ergonomskimi stranskimi ročaji in čepov za izpraznitev zadostuje vsem zahtevam staršem. Uporabna..
  Brez DDV: 24,51 € 29,90 €
 • Jane glasbena kahlica Za večjo motivacijo otroka pri odvajanju od pleničke. Melodija se aktivira s pritiskom na gumb. Ima odstranljivo dno za enostavnejše praznjenje in čiščenje. ..
  Brez DDV: 18,11 € 22,10 € 24,90 €
 • Kahlica Summer Infant My Size Potty
  Kahlica Summer Infant My Size Potty Otroško stranišče z zvokom splakovanja, dvižnim sediščem, odstranljivo posodo za odlivanje vsebine, predalčkom za vlažilne robčke in vključenima baterijama. Motivira otroka pri navajanju na stranišče ter odvajanju od plenic. LASTNOSTI: dimenzije: ..
  Brez DDV: 32,70 € 39,90 €
 • Banjica BABY BAGNO Cam col U19
  Banjica BABY BAGNO Cam col U19 Široka in anatomska banjica, ki se idealno prilagaja otrokovi rasti. Opremljena je z dvema nedrsnima področjema in sicer za dojenčke med 0 in 6 meseci in za otroka med 6 in 12 meseci, ko lahko varno sedi na sedežu. Priročna odlagalna mesta za šampon, milo... Možn..
  Brez DDV: 24,51 € 29,90 €
 • Banjica BABY BAGNO Cam col U17
  Banjica BABY BAGNO Cam col U17 Široka in anatomska banjica, ki se idealno prilagaja otrokovi rasti. Opremljena je z dvema nedrsnima področjema in sicer za dojenčke med 0 in 6 meseci in za otroka med 6 in 12 meseci, ko lahko varno sedi na sedežu. Priročna odlagalna mesta za šampon, milo... Možn..
  Brez DDV: 24,51 € 29,90 €
 • Banjica BABY BAGNO Cam col U18
  Banjica BABY BAGNO Cam col U18 Široka in anatomska banjica, ki se idealno prilagaja otrokovi rasti. Opremljena je z dvema nedrsnima področjema in sicer za dojenčke med 0 in 6 meseci in za otroka med 6 in 12 meseci, ko lahko varno sedi na sedežu. Priročna odlagalna mesta za šampon, milo... Možn..
  Brez DDV: 24,51 € 29,90 €
 • Banjica s stojalom Chicco Bubble Nest Dusty Green
  Banjica s stojalom Chicco Bubble Nest Dusty Green Bubble Nest je inovativna in praktična kad katera se lahko uporablja od rojstva dalje. Bubble Nest s stojalom je tudi prva ki jo je mogoče uporabljati v tuš kabini (uporabna je v vseh tuša kabinah dimenzij vsaj  70 x 55 cm )  Zaradi svoj..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Banjica s stojalom Chicco Bubble Nest Cool Grey
  Banjica s stojalom Chicco Bubble Nest Cool Grey Bubble Nest je inovativna in praktična kad katera se lahko uporablja od rojstva dalje. Bubble Nest s stojalom je tudi prva ki jo je mogoče uporabljati v tuš kabini (uporabna je v vseh tuša kabinah dimenzij vsaj  70 x 55 cm )  Zaradi s..
  Brez DDV: 81,89 € 99,90 €
 • Banjica Cam BOLLICINA col U02 Široka in anatomska banjica, ki se idealno prilagaja otrokovi rasti. Opremljena je z dvema nedrsnima področjema in sicer za dojenčke med 0 in 6 meseci in za otroka med 6 in 12 meseci, ko lahko varno sedi na sedežu. Protidrsno dno in čep za odtok vode. Made in Ital..
  Brez DDV: 12,21 € 14,90 € 19,90 €
 • Jane glasbena kahlica 3 v 1 V setu kahlice 3 v 1 dobite Glasbeno kahlico Reduktor – nastavek za WC školjko ( primeren tudi za dečke ) z oprijemom za roke Prička Vgrajen sensor ki sproži glasbo kot nagrada otroku. Dimenzije 30 x 30 x 21 cm ..
  Brez DDV: 39,26 € 47,90 € 54,90 €
 • ​​Banjica Jane SMART BATH Inovativna zložljiva multifunkcijska banjica Jane Smart Bath se zlahka prilega vseh površinam, tako v kadi kot v tuš kabini. Banjica ima 4 nogice, in protidrsni material, ki naredijo banjico še bolj stabilno in sigurno za otroka. Poskrbljeno je tudi za odlagalno mesto..
  Brez DDV: 53,20 € 64,90 € 74,90 €
 • Froogy pisoarček turquoise blue Naj tudi vaš deček postane velik s Froogy pisoarčkom! Otroški pisoar Froogy s privlačnim izgledom v obliki žabice je primeren za uporabo praktično povsod, saj ga lahko s pomočjo gumijastih držal, ki jih enostavno pritrdite na gladko površino postavite  in upo..
  Brez DDV: 17,95 € 21,90 € 24,90 €
 • Froogy pisoarček mint green Naj tudi vaš deček postane velik s Froogy pisoarčkom! Otroški pisoar Froogy s privlačnim izgledom v obliki žabice je primeren za uporabo praktično povsod, saj ga lahko s pomočjo gumijastih držal, ki jih enostavno pritrdite na gladko površino postavite  in uporabi..
  Brez DDV: 17,95 € 21,90 € 24,90 €
 • Froogy pisoarček coffee Naj tudi vaš deček postane velik s Froogy pisoarčkom! Otroški pisoar Froogy s privlačnim izgledom v obliki žabice je primeren za uporabo praktično povsod, saj ga lahko s pomočjo gumijastih držal, ki jih enostavno pritrdite na gladko površino postavite  in uporabite k..
  Brez DDV: 17,95 € 21,90 € 24,90 €
 • Froogy pisoarček green Naj tudi vaš deček postane velik s Froogy pisoarčkom! Otroški pisoar Froogy s privlačnim izgledom v obliki žabice je primeren za uporabo praktično povsod, saj ga lahko s pomočjo gumijastih držal, ki jih enostavno pritrdite na gladko površino postavite  in uporabite kj..
  Brez DDV: 17,95 € 21,90 € 24,90 €