V kopalnici

V kopalnici je predvsem potrebno poskrbeti za varnost. Otrok je v kopalnici na vsakem koraku podvržen nevarnostim, zato uporabljajte pripomočke, ki mu zagotavljajo varnost predvsem pri kopanju. Uporabite otroško banjico za varno kopanje in kahlico za navajanje na lulanje.

Izpostavili bi zložljive banjice, ki jih lahko uporabite tudi na jedilni mizi in jih po uporabi zložite in spravite v še tako majhen kot.  

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Froogy pisoarček turquoise blue Naj tudi vaš deček postane velik s Froogy pisoarčkom! Otroški pisoar Froogy s privlačnim izgledom v obliki žabice je primeren za uporabo praktično povsod, saj ga lahko s pomočjo gumijastih držal, ki jih enostavno pritrdite na gladko površino postavite  in upo..
  Brez DDV: 17,95 € 21,90 € 24,90 €
 • Froogy pisoarček mint green Naj tudi vaš deček postane velik s Froogy pisoarčkom! Otroški pisoar Froogy s privlačnim izgledom v obliki žabice je primeren za uporabo praktično povsod, saj ga lahko s pomočjo gumijastih držal, ki jih enostavno pritrdite na gladko površino postavite  in uporabi..
  Brez DDV: 17,95 € 21,90 € 24,90 €
 • Froogy pisoarček coffee Naj tudi vaš deček postane velik s Froogy pisoarčkom! Otroški pisoar Froogy s privlačnim izgledom v obliki žabice je primeren za uporabo praktično povsod, saj ga lahko s pomočjo gumijastih držal, ki jih enostavno pritrdite na gladko površino postavite  in uporabite k..
  Brez DDV: 17,95 € 21,90 € 24,90 €
 • Froogy pisoarček green Naj tudi vaš deček postane velik s Froogy pisoarčkom! Otroški pisoar Froogy s privlačnim izgledom v obliki žabice je primeren za uporabo praktično povsod, saj ga lahko s pomočjo gumijastih držal, ki jih enostavno pritrdite na gladko površino postavite  in uporabite kj..
  Brez DDV: 17,95 € 21,90 € 24,90 €
 • Banjica BABY BAGNO Cam col U48 Široka in anatomska banjica, ki se idealno prilagaja otrokovi rasti. Opremljena je z dvema nedrsnima področjema in sicer za dojenčke med 0 in 6 meseci in za otroka med 6 in 12 meseci, ko lahko varno sedi na sedežu. Priročna odlagalna mesta za šampon, milo... ..
  Brez DDV: 25,33 € 30,90 €
 • Banjica BABY BAGNO Cam col U47 Široka in anatomska banjica, ki se idealno prilagaja otrokovi rasti. Opremljena je z dvema nedrsnima področjema in sicer za dojenčke med 0 in 6 meseci in za otroka med 6 in 12 meseci, ko lahko varno sedi na sedežu. Priročna odlagalna mesta za šampon, milo... ..
  Brez DDV: 25,33 € 30,90 €
 • Banjica BABY BAGNO Cam col U46 Široka in anatomska banjica, ki se idealno prilagaja otrokovi rasti. Opremljena je z dvema nedrsnima področjema in sicer za dojenčke med 0 in 6 meseci in za otroka med 6 in 12 meseci, ko lahko varno sedi na sedežu. Priročna odlagalna mesta za šampon, milo... ..
  Brez DDV: 25,33 € 30,90 €
 • Banjica BABY BAGNO Cam col U45 Široka in anatomska banjica, ki se idealno prilagaja otrokovi rasti. Opremljena je z dvema nedrsnima področjema in sicer za dojenčke med 0 in 6 meseci in za otroka med 6 in 12 meseci, ko lahko varno sedi na sedežu. Priročna odlagalna mesta za šampon, milo... ..
  Brez DDV: 25,33 € 30,90 €
 • Banjica Brevi DOU DOU Verde
  Banjica Brevi DOU DOU Verde Banjica Dou Dou idealna banjica za uporabo od rojstva dalje. S svojimi 4 nedrsečimi gumijastimi nogami naredi banjico zabavno in igrivo. S svojim ergonomskih sedežem, ergonomskimi stranskimi ročaji in čepov za izpraznitev zadostuje vsem zahtevam staršem. Uporabna..
  Brez DDV: 24,51 € 29,90 €
 • Banjica Brevi DOU DOU Turchese
  Banjica Brevi DOU DOU Turchese Banjica Dou Dou idealna banjica za uporabo od rojstva dalje. S svojimi 4 nedrsečimi gumijastimi nogami naredi banjico zabavno in igrivo. S svojim ergonomskih sedežem, ergonomskimi stranskimi ročaji in čepov za izpraznitev zadostuje vsem zahtevam staršem. Upora..
  Brez DDV: 24,51 € 29,90 €
 • Banjica Brevi DOU DOU Arancio
  Banjica Brevi DOU DOU Arancio Banjica Dou Dou idealna banjica za uporabo od rojstva dalje. S svojimi 4 nedrsečimi gumijastimi nogami naredi banjico zabavno in igrivo. S svojim ergonomskih sedežem, ergonomskimi stranskimi ročaji in čepov za izpraznitev zadostuje vsem zahtevam staršem. Uporab..
  Brez DDV: 24,51 € 29,90 €
 • Froogy pisoarček orange-blue Naj tudi vaš deček postane velik s Froogy pisoarčkom! Otroški pisoar Froogy s privlačnim izgledom v obliki žabice je primeren za uporabo praktično povsod, saj ga lahko s pomočjo gumijastih držal, ki jih enostavno pritrdite na gladko površino postavite  in uporab..
  Brez DDV: 17,95 € 21,90 € 24,90 €
 • Froogy pisoarček blue Naj tudi vaš deček postane velik s Froogy pisoarčkom! Otroški pisoar Froogy s privlačnim izgledom v obliki žabice je primeren za uporabo praktično povsod, saj ga lahko s pomočjo gumijastih držal, ki jih enostavno pritrdite na gladko površino postavite  in uporabite kje..
  Brez DDV: 17,95 € 21,90 € 24,90 €
 • Banjica Chicco
  Banjica Chicco Banjica Chicco primerna za uporabo od rojstva dalje do 12 mesecev starosti Vgrajen čep za enostavno praznenje in 2 odlagalni mesti Opremljena je z dvema nedrsnima področjema in sicer za dojenčke med 0 in 6 meseci in za otroka med 6 in 12 meseci, ko lahko varno sedi na sedežu. Di..
  Brez DDV: 24,51 € 29,90 €
 • Termometer za kopanje Chicco
  Digitalni termometer za kopanje Chicco Vodotesen termometer za merjenje temparature vode ob kopanju oroka v obliki kita. Atrkativne oblike, zanimiv za otroka, lebdi na vodi ..
  Brez DDV: 14,67 € 17,90 €
 • Mehki nastavek za WC Chicco v modri barvi
  Mehki nastavek za WC Chicco v modri barvi Mehki nastavek za WC Chicco pomaga otroka navaditi na uporabo stranišča. Idealen za uporabo od +18 mesecev ..
  Brez DDV: 16,31 € 19,90 €
 • Mehki nastavek za WC Chicco v roza barvi
  Mehki nastavek za WC Chicco v roza barvi Mehki nastavek za WC Chicco pomaga otroka navaditi na uporabo stranišča. Idealen za uporabo od +18 mesecev ..
  Brez DDV: 16,31 € 19,90 €
 • Stojalo za banjico Cam
  Stojalo za banjico Cam  Podstavek za lažjo uporabo banjice Cam Baby Bagno in Cam Bollicina Dimenzije 39,5/62 x 91 x 75,5/88h cm Dimenzije zloženega stojala 20 x 91 x 97h cm Teža 2,8kg ..
  Brez DDV: 32,70 € 39,90 €