V kopalnici

V kopalnici je predvsem potrebno poskrbeti za varnost. Otrok je v kopalnici na vsakem koraku podvržen nevarnostim, zato uporabljajte pripomočke, ki mu zagotavljajo varnost predvsem pri kopanju. Uporabite otroško banjico za varno kopanje in kahlico za navajanje na lulanje.

Izpostavili bi zložljive banjice, ki jih lahko uporabite tudi na jedilni mizi in jih po uporabi zložite in spravite v še tako majhen kot.  

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Froggy pisoarček oranžno-modre barve Naj tudi vaš deček postane velik s Froggy pisoarčkom! Otroški pisoar Froggy s privlačnim izgledom v obliki žabice je primeren za uporabo praktično povsod, saj ga lahko s pomočjo gumijastih držal, ki jih enostavno pritrdite na gladko površino postavite  i..
  Brez DDV: 16,31 € 19,90 € 24,90 €
 • Froggy pisoarček modre barve Naj tudi vaš deček postane velik s Froggy pisoarčkom! Otroški pisoar Froggy s privlačnim izgledom v obliki žabice je primeren za uporabo praktično povsod, saj ga lahko s pomočjo gumijastih držal, ki jih enostavno pritrdite na gladko površino postavite  in uporab..
  Brez DDV: 16,31 € 19,90 € 24,90 €
 • Banjica Chicco
  Banjica Chicco Banjica Chicco primerna za uporabo od rojstva dalje do 12 mesecev starosti Vgrajen čep za enostavno praznenje in 2 odlagalni mesti Opremljena je z dvema nedrsnima področjema in sicer za dojenčke med 0 in 6 meseci in za otroka med 6 in 12 meseci, ko lahko varno sedi na sedežu. Di..
  Brez DDV: 24,51 € 29,90 €
 • Termometer za kopanje Chicco
  Digitalni termometer za kopanje Chicco Vodotesen termometer za merjenje temparature vode ob kopanju oroka v obliki kita. Atrkativne oblike, zanimiv za otroka, lebdi na vodi ..
  Brez DDV: 14,67 € 17,90 €
 • Mehki nastavek za WC Chicco v modri barvi
  Mehki nastavek za WC Chicco v modri barvi Mehki nastavek za WC Chicco pomaga otroka navaditi na uporabo stranišča. Idealen za uporabo od +18 mesecev ..
  Brez DDV: 16,31 € 19,90 €
 • Mehki nastavek za WC Chicco v roza barvi
  Mehki nastavek za WC Chicco v roza barvi Mehki nastavek za WC Chicco pomaga otroka navaditi na uporabo stranišča. Idealen za uporabo od +18 mesecev ..
  Brez DDV: 16,31 € 19,90 €
 • Stojalo za banjico Cam
  Stojalo za banjico Cam  Podstavek za lažjo uporabo banjice Cam Baby Bagno in Cam Bollicina Dimenzije 39,5/62 x 91 x 75,5/88h cm Dimenzije zloženega stojala 20 x 91 x 97h cm Teža 2,8kg ..
  Brez DDV: 32,70 € 39,90 €
 • Banjica BABY BAGNO Cam
  Banjica BABY BAGNO Cam Široka in anatomska banjica, ki se idealno prilagaja otrokovi rasti. Opremljena je z dvema nedrsnima področjema in sicer za dojenčke med 0 in 6 meseci in za otroka med 6 in 12 meseci, ko lahko varno sedi na sedežu. Priročna odlagalna mesta za šampon, milo... Možna tudi u..
  Brez DDV: 26,97 € 32,90 €
 • Kahlica Nuk
  Kahlica Nuk   ..
  Brez DDV: 2,46 € 3,00 €
 • Nastavek za WC Nuk
  Nastavek za WC Nuk Nuk otroški nastavek za WC je v veliko pomoč otrokom, ki se učijo samostojne uporabe stranišča. Izdelan je iz trpežne plastike in opremljen s protizdrsnimi robovi, ki zagotavljajo popolno prileganje na vsako WC školjko. Odlika nastavk..
  Brez DDV: 4,02 € 4,90 €
 • Termometer za kopanje Nuk
  Termometer za kopanje Nuk Za prijetno kopanje in da to postane zabava, je Nuk oblikoval termometer, ki kontrolira da temperatura ne preseže 37 stopinj C. Brez alkohola in živega srebra. Kapilarna cevka vsebuje repičino olje, ki je zdravju popolnoma neškodljivo. Cena velja za 1 kos ..
  Brez DDV: 2,62 € 3,20 €
 • Plavajoča blazina za kopanje Delta Baby
  Plavajoča blazina za kopanje Delta Baby S plavajočo blazino za kopanje delta baby bo vaš malček sproščeno užival v kopanju, ko bo delno prekrit z vodo prosto in zadovoljno plaval v banji. Blazina olajša delo in omogoča, da ima oseba, ki kopa malčka proste roke. Zahvaljujoč pl..
  Brez DDV: 13,03 € 15,90 €
 • Blazina za kopanje Delta Baby
  Blazina za kopanje Delta Baby Nepogrešljiv pripomoček, ki olajša kopanje vašega malčka. Enostavno jo položite na dno kopalne kadi, kjer se vanjo vpije voda in otrok na njej udobno leži ali sedi. Na tak način ima oseba, ki otroka kopa obe roki prosti za umivanje ali igro..
  Brez DDV: 15,49 € 18,90 €
 • Termometer za kopanje Tigex
  Termometer za kopanje Tigex Za prijetno kopanje in da to postane zabava, je Tigex oblikoval termometer, ki kontrolira da temperatura ne preseže 37 stopinj C. Brez alkohola in živega srebra. Kapilarna cevka vsebuje repičino olje, ki je zdravju popolnoma neškodljivo. ..
  Brez DDV: 1,35 € 1,65 €
 • Banjica OK Baby ONDA SLIM
  Banjica OK Baby ONDA SLIM Prenosna zložljiva banjica primerna za uporabo od 0 – 12 mesecev Narejena iz trpežne plastike, ki nudo maksimalno udobje. Sloni na stojalih, ki se omogočajo stabilnost banjice Omogoča uporabo banjice 2 v fazah, 1 faza od 0-6 mesecev in nato 2 faza od 6-12 ..
  Brez DDV: 36,80 € 44,90 €
 • Kahlica Plebani OCTO v modri barvi Primerna za uporabo od 18 do 36 mesecev Kahlica s pokrovom, v katerega lahko skrijete tudi WC papir. Idealen za na pot ali dopust ali enostavno uporabo doma Teža 1,2 kh ..
  Brez DDV: 24,51 € 29,90 € 39,90 €
 • Kahlica Plebani OCTO v rdeči barvi Primerna za uporabo od 18 do 36 mesecev Kahlica s pokrovom, v katerega lahko skrijete tudi WC papir. Idealen za na pot ali dopust ali enostavno uporabo doma Teža 1,2 kh ..
  Brez DDV: 24,51 € 29,90 € 39,90 €
 • Banjica PUJ FLYTE
  PAM PUJ FLYTE Inovativna banjica za enostavno in hitro kopanje otroka iz mehke in protidrsne gume gume Mehko gumo lahko enostavno zložite in razstavite. Banjica se prilega otroku. Primerna banjica tudi za uporabo v umivalniku. Uporabna za otroke do 6 mesecev (cca 8 kg) ..
  Brez DDV: 32,70 € 39,90 €