Za vas imamo tudi piškotke

Piškotki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani in vašega nemotenega brskanja po strani.

Več o uporabi piškotkov!

Sprejmi trenutne nastavitve
Menu
Košarica

V kopalnici

V kopalnici je predvsem potrebno poskrbeti za varnost. Otrok je v kopalnici na vsakem koraku podvržen nevarnostim, zato uporabljajte pripomočke, ki mu zagotavljajo varnost predvsem pri kopanju. Uporabite otroško banjico za varno kopanje in kahlico za navajanje na lulanje.

Izpostavili bi zložljive banjice, ki jih lahko uporabite tudi na jedilni mizi in jih po uporabi zložite in spravite v še tako majhen kot.  

Brand: Brevi Stock: 4-8 delovnih dni
Banjica Brevi DOU DOU FragolaBanjica Dou Dou idealna banjica za uporabo od rojstva dalje. S svojimi 4 nedrsečimi gumijastimi nogami naredi banjico zabavno in igrivo. S svojim ergonomskih sedežem, ergonomskimi stranskimi ročaji in čepov za izpraznitev zadostuje vsem zahtevam staršem. Uporab..
29,90 €
Brez DDV:24,51 €
Brand: Brevi Stock: 4-8 delovnih dni
Banjica Brevi DOU DOU SalviaBanjica Dou Dou idealna banjica za uporabo od rojstva dalje. S svojimi 4 nedrsečimi gumijastimi nogami naredi banjico zabavno in igrivo. S svojim ergonomskih sedežem, ergonomskimi stranskimi ročaji in čepov za izpraznitev zadostuje vsem zahtevam staršem. Uporabn..
29,90 €
Brez DDV:24,51 €
Brand: Brevi Stock: 4-8 delovnih dni
Banjica Brevi DOU DOU OttanioBanjica Dou Dou idealna banjica za uporabo od rojstva dalje. S svojimi 4 nedrsečimi gumijastimi nogami naredi banjico zabavno in igrivo. S svojim ergonomskih sedežem, ergonomskimi stranskimi ročaji in čepov za izpraznitev zadostuje vsem zahtevam staršem. Uporab..
29,90 €
Brez DDV:24,51 €
Brand: Brevi Stock: 4-8 delovnih dni
Banjica Brevi DOU DOU LatteBanjica Dou Dou idealna banjica za uporabo od rojstva dalje. S svojimi 4 nedrsečimi gumijastimi nogami naredi banjico zabavno in igrivo. S svojim ergonomskih sedežem, ergonomskimi stranskimi ročaji in čepov za izpraznitev zadostuje vsem zahtevam staršem. Uporabna..
29,90 €
Brez DDV:24,51 €
Brand: Jane Stock: 2-5 delovnih dni
Jane glasbena kahlicaZa večjo motivacijo otroka pri odvajanju od pleničke. Melodija se aktivira s pritiskom na gumb. Ima odstranljivo dno za enostavnejše praznjenje in čiščenje...
22,10 € 24,90 €
Brez DDV:18,11 €
Brand: Summer Infant Stock: 2-5 delovnih dni
Kahlica Summer Infant My Size PottyOtroško stranišče z zvokom splakovanja, dvižnim sediščem, odstranljivo posodo za odlivanje vsebine, predalčkom za vlažilne robčke in vključenima baterijama. Motivira otroka pri navajanju na stranišče ter odvajanju od plenic.LASTNOSTI:dimenzije: ..
39,90 €
Brez DDV:32,70 €
Brand: Cam Stock: 6-12 delovnih dni
Banjica BABY BAGNO Cam col U19Široka in anatomska banjica, ki se idealno prilagaja otrokovi rasti. Opremljena je z dvema nedrsnima področjema in sicer za dojenčke med 0 in 6 meseci in za otroka med 6 in 12 meseci, ko lahko varno sedi na sedežu. Priročna odlagalna mesta za šampon, milo... Možn..
29,90 €
Brez DDV:24,51 €
Brand: Cam Stock: 6-12 delovnih dni
Banjica BABY BAGNO Cam col U17Široka in anatomska banjica, ki se idealno prilagaja otrokovi rasti. Opremljena je z dvema nedrsnima področjema in sicer za dojenčke med 0 in 6 meseci in za otroka med 6 in 12 meseci, ko lahko varno sedi na sedežu. Priročna odlagalna mesta za šampon, milo... Možn..
29,90 €
Brez DDV:24,51 €
Brand: Cam Stock: 6-12 delovnih dni
Banjica BABY BAGNO Cam col U18Široka in anatomska banjica, ki se idealno prilagaja otrokovi rasti. Opremljena je z dvema nedrsnima področjema in sicer za dojenčke med 0 in 6 meseci in za otroka med 6 in 12 meseci, ko lahko varno sedi na sedežu. Priročna odlagalna mesta za šampon, milo... Možn..
29,90 €
Brez DDV:24,51 €
Brand: Chicco Stock: 4-8 delovnih dni
Banjica s stojalom Chicco Bubble Nest Dusty GreenBubble Nest je inovativna in praktična kad katera se lahko uporablja od rojstva dalje. Bubble Nest s stojalom je tudi prva ki jo je mogoče uporabljati v tuš kabini (uporabna je v vseh tuša kabinah dimenzij vsaj  70 x 55 cm )  Zaradi svoj..
99,90 €
Brez DDV:81,89 €
Brand: Chicco Stock: 4-8 delovnih dni
Banjica s stojalom Chicco Bubble Nest Cool GreyBubble Nest je inovativna in praktična kad katera se lahko uporablja od rojstva dalje. Bubble Nest s stojalom je tudi prva ki jo je mogoče uporabljati v tuš kabini (uporabna je v vseh tuša kabinah dimenzij vsaj  70 x 55 cm )  Zaradi s..
99,90 €
Brez DDV:81,89 €
Brand: Cam Stock: In Stock
Banjica Cam BOLLICINA col U02Široka in anatomska banjica, ki se idealno prilagaja otrokovi rasti. Opremljena je z dvema nedrsnima področjema in sicer za dojenčke med 0 in 6 meseci in za otroka med 6 in 12 meseci, ko lahko varno sedi na sedežu. Protidrsno dno in čep za odtok vode. Made in Ital..
14,90 € 19,90 €
Brez DDV:12,21 €
Prikazujem 1 do 12 od 31 (3 strani)