Za dojenje

Potrebujete shraniti materino mleko za kasnejši čas ali imate preveč mleka, ki ga želite shraniti v zamrzovalniku? V naši ponudbi imamo več prsnih črpalk, ročnih kot tudi električnih. Poleg njih pa tudi ostale pripomočke, katere potrebujete pri dojenju, kot so blazinice za prsi, blazina za dojenje in podobno. S strani mamic pa je potrjeno, da je med najboljšimi balzami za prsi po dojenju tisti od Mustele, ki ga ravno tako dobite pri nas.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
  • Mehka mini blazina za nosečnice Chicco Boppy
    Mehka mini blazina za nosečnice Chicco Boppy Mehka mini blazina za nosečnice Chicco nudi posebno podporo nosečniškemu trebuhu in hrbtu. Zaradi svoje majhnosti in kompaktnosti je idealna tudi za potovanja. Oblazinjenje popolnoma snemljivo in pralno. ..
    Brez DDV: 24,51 € 29,90 €
  • Lansinoh Lanonin proti bolečim bradavicam 40ml
    Lansinoh Lanonin proti bolečim bradavicam 40ml Uspešna pomoč bolečim bradavicam v času dojenja! Lansinoh Lanolin je najvarnejše, najčistejše mazilo za bradavice in edini lanolin, ki je prejel priznanje Britanskega zavoda za alergije. Lanolin je pridobljen iz ovčjega runa in se že od nekdaj upo..
    Brez DDV: 14,67 € 17,90 €
  • Lansinoh Lanonin proti bolečim bradavicam 10 ml
    Lansinoh Lanonin proti bolečin bradavicam 10ml Uspešna pomoč bolečim bradavicam v času dojenja! Lansinoh Lanolin je najvarnejše, najčistejše mazilo za bradavice in edini lanolin, ki je prejel priznanje Britanskega zavoda za alergije. Lanolin je pridobljen iz ovčjega runa i..
    Brez DDV: 7,30 € 8,90 €
  • Električna črpalka za prsi Lansinoh
    Električna črpalka Lansinoh Lansinoh enojna električna črpalka ima dve različni fazi kateri posnemata dojenčkovo sesanje. V prvi fazi je ritem črpanja hitrejši, da se mleko sprosti in začne teči, nato pa je v drugi fazi ritem črpanja počasnejši, temu obdobju rečemo tudi globlje..
    Brez DDV: 65,49 € 79,90 €
  • Črpalka Lansinoh - ročna prsna črpalka
    Ročna črpalka Lansinoh Predlagamo rešitev za najugodnejše črpanje- ročno črpalko Lansinoh. Črpalka omogoča direkten dotok v stekleničko.Po namestitvi Natural Wave cuclja na steklenico, je le ta takoj pripravljena za hranjenje ali če jo zaprete lahko mleko hranite do trenutka, k..
    Brez DDV: 32,70 € 39,90 €
  • Blazina za dojenje Doomoo Softy
    Blazina za dojenje Doomoo Softy Multi funkcionalna blazina idealna za mamo in otroka. Ko jo mama nastavi okoli boka je v idealnem položaju za dojenje ali hranjenje s stekleničko. Otrok lahko na njej leži ali sedi, odvisno od starosti. Ta blazina omogoča mami in otroku da se sprostita in udobno po..
    Brez DDV: 35,98 € 43,90 €
  • Lansinoh Therapearl 3v1 za toplo ali hladno terapijo dojk
    Lansinoh Therapearl 3v1 za toplo ali hladno terapijo dojk Lansinoh Therapearl 3v1 terapija za dojke je lahko v veliko pomoč pri blaženju težav, ki se pojavljajo med dojenjem. Therapearl blazinice je mogoče uporabljati tople ali hladne. Enkratna oblika: Therapearl blazinice ostajajo gibke tud..
    Brez DDV: 13,85 € 16,90 €
  • Prsne blazinice Lansinoh 60 kos
    Prsne blazinice Lansinoh 60 kos Prsne blazinice ponujajo diskretno in udobno zaščito s katero ostanete suhi ponoči in podnevi. Poseben vpijajoč polimer in satasta notranjost vpijata mleko v samo jedro blazinice, tako koža in obleka ostaneta suhi. Blazinice ohranjajo obliko in izgled tudi po v..
    Brez DDV: 7,30 € 8,90 €
  • 3x pakiranje prsne blazinice Nuk Ultra Dry 24 kos
    Prsne blazinice Nuk Ultra Dry 24 kos - 3x Udobne in mehke prsne blazinice primerne za uporabo ponoči , nudijo zaščito do 8 ur. Prsne blazinice nudijo maksimalno vpojnost zaradi večplastne notranje obloge. V kompletu dobite 72 kos ..
    Brez DDV: 6,15 € 7,50 €
  • Prsne blazinice Nuk Ultra Dry 24 kos
    Prsne blazinice Nuk Ultra Dry 24 kos Udobne in mehke prsne blazinice primerne za uporabo ponoči , nudijo zaščito do 8 ur. Prsne blazinice nudijo maksimalno vpojnost zaradi večplastne notranje obloge. V kompletu dobite 24 kos ..
    Brez DDV: 2,09 € 2,55 €
  • Električna črpalka Chicco Natural Feeling
    Električna črpalka Chicco Natural Feeling Električna črpalka Chicco ima mehek silikonski nastavek, ki se prilagaja fiziologiji prsi. Omogoča nastavitev intenzitete in dolžine črpanja. Vgrajena spominska nastavitev, kar posledično pomeni da ni potrebno ob vsakokratni uporabi namestiti namestitve č..
    Brez DDV: 102,38 € 124,90 €
  • Ročna črpalka Chicco Natural Feeling
    Ročna črpalka Chicco Natural Feeling Odličen pripomoček za podaljšanje dojenja.  Naravni občutek mehkega silikona, ki ustreza vsem velikosti prsiii in ergonomski ročaj so prijazni do mame Od mame je odvisna intenziteta in hitrost črpanja. ..
    Brez DDV: 26,15 € 31,90 €
  • Ročna črpalka Nuby
    Ročna črpalka Nuby Ročna črpalka, primerna za potovanja ..
    Brez DDV: 25,56 € 31,18 €
  • Pralne blazince za dojenje Avent
    Pralne blazince za dojenje Avent    Pralne blazinice Avent za večkratno uporabo Preprečujejo nastanek madežev na oblačilih Prevlekaiz mehkega bombaža z vpojnim jedrom Pakiranje 6 blazinic in pralna vrečka ..
    Brez DDV: 7,79 € 9,50 €
  • Krema za bradavice Avent
    Krema za bradavice Avent 30 ml krema Avent za občutljive bradavice Vsebuje lanolin in aloe vero, hipoalergenska Primerna za vlaženje izsušenih bradavic Pred dojenjem ni potrebno odstranjevati kreme ..
    Brez DDV: 9,19 € 11,21 €
  • Kit ročna črpalka z dodatki Nuby
    Kit ročna črpalka z dodatki Nuby  V kompletu dobite - ročno črpalko iz silikona - stekleničko 150ml - stekleničko 240 ml - pokrov - 12 kos blazinic za dojenje ..
    Brez DDV: 50,54 € 61,66 €
  • Električna črpalka Nuk E-MOTION 2
    Električna črpalka Nuk E-MOTION 2  Izredno učinkovita črpalka z 2-faznim sistemom črpanja. Mehke silikonske blazinice. Ergonomska oblika omogoča prijem z eno roko. Črpalka je kompatibilna s stekleničkami Nuk First Choice ..
    Brez DDV: 73,90 € 90,16 €
  • Blazinice za prsi PHY Chicco - 60 kos
    Blazinice za prsi PHY Chicco - 60 kos Izredno vpojne blazinice, ki zagotavljajo zračnost Mehke in prijetne na dotik z občutljivo kožo v času dojenja Za večjo stabilnost in oprijem, blazinice se lahko "nalepijo" na modrček. Vsaka blazinica je v svoji vrečki. Količina 60 kos ..
    Brez DDV: 5,88 € 7,17 €