Za dojenje

Potrebujete shraniti materino mleko za kasnejši čas ali imate preveč mleka, ki ga želite shraniti v zamrzovalniku? V naši ponudbi imamo več prsnih črpalk, ročnih kot tudi električnih. Poleg njih pa tudi ostale pripomočke, katere potrebujete pri dojenju, kot so blazinice za prsi, blazina za dojenje in podobno. S strani mamic pa je potrjeno, da je med najboljšimi balzami za prsi po dojenju tisti od Mustele, ki ga ravno tako dobite pri nas.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • 3x pakiranje prsne blazinice Nuk Ultra Dry 24 kos
  Prsne blazinice Nuk Ultra Dry 24 kos - 3x Udobne in mehke prsne blazinice primerne za uporabo ponoči , nudijo zaščito do 8 ur. Prsne blazinice nudijo maksimalno vpojnost zaradi večplastne notranje obloge. V kompletu dobite 72 kos ..
  Brez DDV: 6,15 € 7,50 €
 • Avent ročna PRSNA ČRPALKA 0% BPA
  Avent ročna PRSNA ČRPALKA %BPA Oblika črpalke, ki posnema malčkov vzorec sesanja Prsna črpalka pomaga mamicam pri začetnih težavah dojenja V kompletu prsna črpalka s pokrovom podstavek za stekleničko nastavke za lijak mehak cucelj potovalni navojni obroč za cucelj zapiralna ploščica stek..
  Brez DDV: 32,70 € 39,89 €
 • Balzam za nego bradavic Mustela
  Balzam za nego bradavic Mustela  Balzam za nego bradavic v tubi 30 ml Pomaga pri obnovi poškodovane kože v času dojenja Preprečuje neugodje pri dojenju Ni lepljiv, ne pušča sledi Brez vonjav, hipoalergen Vsebina vlažilni kompleks s karite maslom, glicerinom, minerali iz mo..
  Brez DDV: 11,14 € 13,59 €
 • Blazina za dojenje Doomoo Softy
  Blazina za dojenje Doomoo Softy Multi funkcionalna blazina idealna za mamo in otroka. Ko jo mama nastavi okoli boka je v idealnem položaju za dojenje ali hranjenje s stekleničko. Otrok lahko na njej leži ali sedi, odvisno od starosti. Ta blazina omogoča mami in otroku da se sprostita in udobno po..
  Brez DDV: 35,98 € 43,90 €
 • Blazinice za prsi PHY Chicco - 120 kos
  Blazinice za prsi PHY Chicco  Izredno vpojne blazinice, ki zagotavljajo zračnost Mehke in prijetne na dotik z občutljivo kožo v času dojenja Za večjo stabilnost in oprijem, blazinice se lahko "nalepijo" na modrček. Vsaka blazinica je v svoji vrečki. Količina 120 kos ..
  Brez DDV: 12,21 € 14,90 €
 • Blazinice za prsi PHY Chicco - 60 kos
  Blazinice za prsi PHY Chicco - 60 kos Izredno vpojne blazinice, ki zagotavljajo zračnost Mehke in prijetne na dotik z občutljivo kožo v času dojenja Za večjo stabilnost in oprijem, blazinice se lahko "nalepijo" na modrček. Vsaka blazinica je v svoji vrečki. Količina 60 kos ..
  Brez DDV: 5,88 € 7,17 €
 • Črpalka Lansinoh - ročna prsna črpalka
  Ročna črpalka Lansinoh Predlagamo rešitev za najugodnejše črpanje- ročno črpalko Lansinoh. Črpalka omogoča direkten dotok v stekleničko.Po namestitvi Natural Wave cuclja na steklenico, je le ta takoj pripravljena za hranjenje ali če jo zaprete lahko mleko hranite do trenutka, k..
  Brez DDV: 32,70 € 39,90 €
 • Električna črpalka Chicco Natural Feeling
  Električna črpalka Chicco Natural Feeling Električna črpalka Chicco ima mehek silikonski nastavek, ki se prilagaja fiziologiji prsi. Omogoča nastavitev intenzitete in dolžine črpanja. Vgrajena spominska nastavitev, kar posledično pomeni da ni potrebno ob vsakokratni uporabi namestiti namestitve č..
  Brez DDV: 102,38 € 124,90 €
 • Električna črpalka Nuk E-MOTION 2
  Električna črpalka Nuk E-MOTION 2  Izredno učinkovita črpalka z 2-faznim sistemom črpanja. Mehke silikonske blazinice. Ergonomska oblika omogoča prijem z eno roko. Črpalka je kompatibilna s stekleničkami Nuk First Choice ..
  Brez DDV: 73,90 € 90,16 €
 • Električna črpalka za prsi Lansinoh
  Električna črpalka Lansinoh Lansinoh enojna električna črpalka ima dve različni fazi kateri posnemata dojenčkovo sesanje. V prvi fazi je ritem črpanja hitrejši, da se mleko sprosti in začne teči, nato pa je v drugi fazi ritem črpanja počasnejši, temu obdobju rečemo tudi globlje..
  Brez DDV: 65,49 € 79,90 €
 • Kit ročna črpalka z dodatki Nuby
  Kit ročna črpalka z dodatki Nuby  V kompletu dobite - ročno črpalko iz silikona - stekleničko 150ml - stekleničko 240 ml - pokrov - 12 kos blazinic za dojenje ..
  Brez DDV: 50,54 € 61,66 €
 • Krema za bradavice Avent
  Krema za bradavice Avent 30 ml krema Avent za občutljive bradavice Vsebuje lanolin in aloe vero, hipoalergenska Primerna za vlaženje izsušenih bradavic Pred dojenjem ni potrebno odstranjevati kreme ..
  Brez DDV: 9,19 € 11,21 €
 • Lansinoh Lanonin proti bolečim bradavicam 10 ml
  Lansinoh Lanonin proti bolečin bradavicam 10ml Uspešna pomoč bolečim bradavicam v času dojenja! Lansinoh Lanolin je najvarnejše, najčistejše mazilo za bradavice in edini lanolin, ki je prejel priznanje Britanskega zavoda za alergije. Lanolin je pridobljen iz ovčjega runa i..
  Brez DDV: 7,30 € 8,90 €
 • Lansinoh Lanonin proti bolečim bradavicam 40ml
  Lansinoh Lanonin proti bolečim bradavicam 40ml Uspešna pomoč bolečim bradavicam v času dojenja! Lansinoh Lanolin je najvarnejše, najčistejše mazilo za bradavice in edini lanolin, ki je prejel priznanje Britanskega zavoda za alergije. Lanolin je pridobljen iz ovčjega runa in se že od nekdaj upo..
  Brez DDV: 14,67 € 17,90 €
 • Lansinoh Therapearl 3v1 za toplo ali hladno terapijo dojk
  Lansinoh Therapearl 3v1 za toplo ali hladno terapijo dojk Lansinoh Therapearl 3v1 terapija za dojke je lahko v veliko pomoč pri blaženju težav, ki se pojavljajo med dojenjem. Therapearl blazinice je mogoče uporabljati tople ali hladne. Enkratna oblika: Therapearl blazinice ostajajo gibke tud..
  Brez DDV: 13,85 € 16,90 €
 • Mehka mini blazina za nosečnice Chicco Boppy
  Mehka mini blazina za nosečnice Chicco Boppy Mehka mini blazina za nosečnice Chicco nudi posebno podporo nosečniškemu trebuhu in hrbtu. Zaradi svoje majhnosti in kompaktnosti je idealna tudi za potovanja. Oblazinjenje popolnoma snemljivo in pralno. ..
  Brez DDV: 24,51 € 29,90 €
 • Pralne blazince za dojenje Avent
  Pralne blazince za dojenje Avent    Pralne blazinice Avent za večkratno uporabo Preprečujejo nastanek madežev na oblačilih Prevlekaiz mehkega bombaža z vpojnim jedrom Pakiranje 6 blazinic in pralna vrečka ..
  Brez DDV: 7,79 € 9,50 €
 • Prsne blazinice Lansinoh 60 kos
  Prsne blazinice Lansinoh 60 kos Prsne blazinice ponujajo diskretno in udobno zaščito s katero ostanete suhi ponoči in podnevi. Poseben vpijajoč polimer in satasta notranjost vpijata mleko v samo jedro blazinice, tako koža in obleka ostaneta suhi. Blazinice ohranjajo obliko in izgled tudi po v..
  Brez DDV: 7,30 € 8,90 €