Za dojenje

Potrebujete shraniti materino mleko za kasnejši čas ali imate preveč mleka, ki ga želite shraniti v zamrzovalniku? V naši ponudbi imamo več prsnih črpalk, ročnih kot tudi električnih. Poleg njih pa tudi ostale pripomočke, katere potrebujete pri dojenju, kot so blazinice za prsi, blazina za dojenje in podobno. S strani mamic pa je potrjeno, da je med najboljšimi balzami za prsi po dojenju tisti od Mustele, ki ga ravno tako dobite pri nas.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Blazina za dojenje Bubaba džungla
  Blazina za dojenje Bubaba džungla Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi. Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek domačno..
  Brez DDV: 24,51 € 29,90 €
 • Blazina za dojenje Bubaba Jersej
  Blazina za dojenje Bubaba Jersej Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi. Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek domačnos..
  Brez DDV: 30,25 € 36,90 €
 • Blazina za dojenje Jane E.Bowl 2 v 1
  Blazina za dojenje Jane E.Bowl 2 v 1 Blazina 2 v 1 je napolnjena z mikrokroglicami iz polipropilena, ki zagotavljajo funkcionalnost, vsestranskost in lahkotnost. Dimenzije 150 x 100 cm Blazina je primerna za sledeče funkcije Blazina za mamice-počitek Blazina za dojenje Naslonjač-leža..
  Brez DDV: 53,20 € 64,90 €
 • Blazina za dojenje Jane Star 2 v 1
  Blazina za dojenje Jane Star 2 v 1 Blazina 2 v 1 je napolnjena z mikrokroglicami iz polipropilena, ki zagotavljajo funkcionalnost, vsestranskost in lahkotnost. Dimenzije 150 x 100 cm Blazina je primerna za sledeče funkcije Blazina za mamice-počitek Blazina za dojenje Naslonjač-ležaln..
  Brez DDV: 53,20 € 64,90 €
 • Mehka mini blazina za nosečnice Chicco Boppy
  Mehka mini blazina za nosečnice Chicco Boppy Mehka mini blazina za nosečnice Chicco nudi posebno podporo nosečniškemu trebuhu in hrbtu. Zaradi svoje majhnosti in kompaktnosti je idealna tudi za potovanja. Oblazinjenje popolnoma snemljivo in pralno. ..
  Brez DDV: 24,51 € 29,90 €
 • Lansinoh Lanonin proti bolečim bradavicam 40ml
  Lansinoh Lanonin proti bolečim bradavicam 40ml Uspešna pomoč bolečim bradavicam v času dojenja! Lansinoh Lanolin je najvarnejše, najčistejše mazilo za bradavice in edini lanolin, ki je prejel priznanje Britanskega zavoda za alergije. Lanolin je pridobljen iz ovčjega runa in se že od nekdaj upo..
  Brez DDV: 14,67 € 17,90 €
 • Lansinoh Lanonin proti bolečim bradavicam 10 ml
  Lansinoh Lanonin proti bolečin bradavicam 10ml Uspešna pomoč bolečim bradavicam v času dojenja! Lansinoh Lanolin je najvarnejše, najčistejše mazilo za bradavice in edini lanolin, ki je prejel priznanje Britanskega zavoda za alergije. Lanolin je pridobljen iz ovčjega runa i..
  Brez DDV: 7,30 € 8,90 €
 • Električna črpalka za prsi Lansinoh
  Električna črpalka Lansinoh Lansinoh enojna električna črpalka ima dve različni fazi kateri posnemata dojenčkovo sesanje. V prvi fazi je ritem črpanja hitrejši, da se mleko sprosti in začne teči, nato pa je v drugi fazi ritem črpanja počasnejši, temu obdobju rečemo tudi globlje..
  Brez DDV: 65,49 € 79,90 €
 • Črpalka Lansinoh - ročna prsna črpalka
  Ročna črpalka Lansinoh Predlagamo rešitev za najugodnejše črpanje- ročno črpalko Lansinoh. Črpalka omogoča direkten dotok v stekleničko.Po namestitvi Natural Wave cuclja na steklenico, je le ta takoj pripravljena za hranjenje ali če jo zaprete lahko mleko hranite do trenutka, k..
  Brez DDV: 32,70 € 39,90 €
 • Prsne blazinice Lansinoh 60 kos
  Prsne blazinice Lansinoh 60 kos Prsne blazinice ponujajo diskretno in udobno zaščito s katero ostanete suhi ponoči in podnevi. Poseben vpijajoč polimer in satasta notranjost vpijata mleko v samo jedro blazinice, tako koža in obleka ostaneta suhi. Blazinice ohranjajo obliko in izgled tudi po v..
  Brez DDV: 7,30 € 8,90 €
 • 3x pakiranje prsne blazinice Nuk Ultra Dry 24 kos
  Prsne blazinice Nuk Ultra Dry 24 kos - 3x Udobne in mehke prsne blazinice primerne za uporabo ponoči , nudijo zaščito do 8 ur. Prsne blazinice nudijo maksimalno vpojnost zaradi večplastne notranje obloge. V kompletu dobite 72 kos ..
  Brez DDV: 6,15 € 7,50 €
 • Prsne blazinice Nuk Ultra Dry 24 kos
  Prsne blazinice Nuk Ultra Dry 24 kos Udobne in mehke prsne blazinice primerne za uporabo ponoči , nudijo zaščito do 8 ur. Prsne blazinice nudijo maksimalno vpojnost zaradi večplastne notranje obloge. V kompletu dobite 24 kos ..
  Brez DDV: 2,09 € 2,55 €
 • Električna črpalka Chicco Natural Feeling
  Električna črpalka Chicco Natural Feeling Električna črpalka Chicco ima mehek silikonski nastavek, ki se prilagaja fiziologiji prsi. Omogoča nastavitev intenzitete in dolžine črpanja. Vgrajena spominska nastavitev, kar posledično pomeni da ni potrebno ob vsakokratni uporabi namestiti namestitve č..
  Brez DDV: 102,38 € 124,90 €
 • Ročna črpalka Chicco Natural Feeling
  Ročna črpalka Chicco Natural Feeling Odličen pripomoček za podaljšanje dojenja.  Naravni občutek mehkega silikona, ki ustreza vsem velikosti prsiii in ergonomski ročaj so prijazni do mame Od mame je odvisna intenziteta in hitrost črpanja. ..
  Brez DDV: 26,15 € 31,90 €
 • Ročna črpalka Nuby
  Ročna črpalka Nuby Ročna črpalka, primerna za potovanja ..
  Brez DDV: 25,56 € 31,18 €
 • Pralne blazince za dojenje Avent
  Pralne blazince za dojenje Avent    Pralne blazinice Avent za večkratno uporabo Preprečujejo nastanek madežev na oblačilih Prevlekaiz mehkega bombaža z vpojnim jedrom Pakiranje 6 blazinic in pralna vrečka ..
  Brez DDV: 7,79 € 9,50 €
 • Krema za bradavice Avent
  Krema za bradavice Avent 30 ml krema Avent za občutljive bradavice Vsebuje lanolin in aloe vero, hipoalergenska Primerna za vlaženje izsušenih bradavic Pred dojenjem ni potrebno odstranjevati kreme ..
  Brez DDV: 9,19 € 11,21 €
 • Kit ročna črpalka z dodatki Nuby
  Kit ročna črpalka z dodatki Nuby  V kompletu dobite - ročno črpalko iz silikona - stekleničko 150ml - stekleničko 240 ml - pokrov - 12 kos blazinic za dojenje ..
  Brez DDV: 50,54 € 61,66 €