Za vas imamo tudi piškotke

Piškotki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani in vašega nemotenega brskanja po strani.

Več o uporabi piškotkov!

Sprejmi trenutne nastavitve
Menu
Košarica

Za hranjenje

Zdrava prehrana je ključna pri normalni rasti otroka. Želite hrano pripraviti sami iz domačih preverjenih virov. Pri tem vam lahko pomagajo sekljalniki, parni kuhalniki ali pa celotni aparati za pripravo hrane, ki so prilagojeni na pripravo hrane za otroke. Pripravljeno hrano lahko shranite v za otroke pripravljenih posodicah za shranjevanje hrane, servirajte pa jo na priboru z njegovim najljubšim junakom in hranjenje lahko postane prava avantura…

Brand: Jane Stock: 2-5 delovnih dni
Termo posoda za hrano 550ml Jane HoliZaradi dvojne stene z vakuumom in dobrega tesnila, ohranja hrano tako toplo kot hladno do 10 ur. Volumen 550 ml...
22,90 € 24,90 €
Brez DDV:18,77 €
Brand: Jane Stock: 2-5 delovnih dni
Sterilizator in grelnik stekleničk Jane STERILIZERSterilizer deluje kot sterilizator in kot grelnik stekleničk.Čiščenje stekleničk pravijo da je v prvih mesecih vašega dojenčka pomembna faza, zato je Jane pripravil sterilizator ki deluje na paro, tako da je njegova funkcija čimbolj naravna..
49,90 €
Brez DDV:40,90 €
Brand: Jane Stock: 2-5 delovnih dni
Aparat za pripravo hrane Jane MINI GUOMIMini Guomi je aparat za kuhanje blagovne znamke JANE. Aparat je praktičen in funkcionalen in služi pripravi zdravih in okusnih jedi, ki ohranjajo vitamine in originalne okuse. Aparatu je priložena praktična knjiga z recepti za otroke.Enostaven za upora..
139,90 €
Brez DDV:114,67 €
Brand: Chicco Stock: 4-8 delovnih dni
Jedilni set za hranjenje Chicco 12m+ Primeren za uporabo od 12 meseca dalje. Set vsebuje vse, kar potrebuje malček za popolne prve obroke.  Vsebuje:  -2 krožnika ( plitek in globok) -lonček Soft cup -jedilni pribor, žlico in vilico..
28,90 €
Brez DDV:23,69 €
Brand: Chicco Stock: Razprodano
Jedilni set za hranjenje Chicco 6m+ Primeren za uporabo od 6 meseca dalje. Set vsebuje vse, kar potrebuje malček za popolne prve obroke.  Vsebuje:  -termo krožnik 2 v 1, z nedrsečo površino in primeren za uporabo tudi v mikrovalovni pečici. -lonček Soft cup -žlico z ergon..
23,90 €
Brez DDV:19,59 €
Brand: Chicco Stock: 4-8 delovnih dni
Sterilizator Chicco Natural 3 v 1Sterilizator Chicco je modularni parni sterilizator se prilagaja vašim potrebam, saj vsebuje 3 konfiguracije uporabe, hkrati pa je enostaven za uporabo. Glede na potrebe v danem trenutku lahko uporabljate -FULL SIZE, kjer lahko uporabite do 6 stekleničk in najv..
59,90 €
Brez DDV:49,10 €
Brand: Chicco Stock: 4-8 delovnih dni
Parni sterilizator Chicco Natural 2 in 1Sterilizatorji Chicco je modularni parni sterilizator se prilagaja vašim potrebam, saj vsebuje 2 konfiguraciji uporabe. Glede na potrebe v danem trenutku lahko uporabljate -FULL SIZE, kjer lahko uporabite do 6 stekleničk in največ steklenič 330ml -COMPA..
39,90 €
Brez DDV:32,70 €
Brand: Chicco Stock: 4-8 delovnih dni
​​Termo posoda Inox Chicco PaddyIzolirna termo posoda Chicco vsebuje 2 x 250ml posodi za shranjevanje hrane, katera ostane topla do 5 ur. Pokrov izolirne posode opravlja tudi funkcijo posodice, kamor lahko nalijete mleko, kašico ali juhico za otroka. V sami izolrni posodi je tudi odlagalno mes..
27,90 € 32,90 €
Brez DDV:22,87 €
Brand: Chicco Stock: 4-8 delovnih dni
Grelnik stekleničk Chicco Step UpGrelnik tople vode je enostaven za uporabo, hiter in varen.Idealen za uporabo tako doma kot v avtomobilu V njem lahko hranite toplo mleko in / ali hrano do 1 ure.  V steklenici s toplo vodo lahko hranite poleg stekleničk tudi skodelice. Segrevanje se izvaja po..
37,90 €
Brez DDV:31,07 €
Brand: Chicco Stock: 4-8 delovnih dni
Grelnik stekleničk ChiccoGrelnik tople vode je enostaven za uporabo, hiter in varen. V njem lahko hranite toplo mleko in / ali hrano do 1 ure.  V steklenici s toplo vodo lahko hranite poleg stekleničk tudi skodelice. Segrevanje se izvaja postopoma, tako da se ohranijo hranilne snovi. Po 1 ur..
28,90 €
Brez DDV:23,69 €
Stock: 4-8 delovnih dni
​Suavinex Baby darilni set modre barveDarilni set Baby Suavinex modre barve je idealno darilo ob rojstvu otroka. Set vsebuje: - 270ml steklenička na 3 prehode - 2x - 150ml steklenička s počasnim pretokom - 2x - duda za otroke  do 4 mesecev - verižica-trak za dudo - lončki za shranjevanje m..
44,90 €
Brez DDV:36,80 €
Stock: 4-8 delovnih dni
​Suavinex Baby darilni set roza barveDarilni set Baby Suavinex roza barve je idealno darilo ob rojstvu otroka. Set vsebuje: - 270ml steklenička na 3 prehode - 2x - 150ml steklenička s počasnim pretokom - 2x - duda za otroke  do 4 mesecev - verižica-trak za dudo - lončki za shranjevanje mle..
44,90 €
Brez DDV:36,80 €
Prikazujem 1 do 12 od 32 (3 strani)