Za hranjenje

Zdrava prehrana je ključna pri normalni rasti otroka. Želite hrano pripraviti sami iz domačih preverjenih virov. Pri tem vam lahko pomagajo sekljalniki, parni kuhalniki ali pa celotni aparati za pripravo hrane, ki so prilagojeni na pripravo hrane za otroke. Pripravljeno hrano lahko shranite v za otroke pripravljenih posodicah za shranjevanje hrane, servirajte pa jo na priboru z njegovim najljubšim junakom in hranjenje lahko postane prava avantura…

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Sterilizator in grelnik stekleničk Jane STERILIZER
  Sterilizator in grelnik stekleničk Jane STERILIZER Sterilizer deluje kot sterilizator in kot grelnik stekleničk. Čiščenje stekleničk pravijo da je v prvih mesecih vašega dojenčka pomembna faza, zato je Jane pripravil sterilizator ki deluje na paro, tako da je njegova funkcija čimbolj naravna..
  Brez DDV: 40,90 € 49,90 €
 • Aparat za pripravo hrane Jane MINI GUOMI
  Aparat za pripravo hrane Jane MINI GUOMI Mini Guomi je aparat za kuhanje blagovne znamke JANE. Aparat je praktičen in funkcionalen in služi pripravi zdravih in okusnih jedi, ki ohranjajo vitamine in originalne okuse. Aparatu je priložena praktična knjiga z recepti za otroke. Enostaven za u..
  Brez DDV: 114,67 € 139,90 €
 • Jedilni set za hranjenje Chicco 12m+
  Jedilni set za hranjenje Chicco 12m+   Primeren za uporabo od 12 meseca dalje. Set vsebuje vse, kar potrebuje malček za popolne prve obroke.  Vsebuje:  -2 krožnika ( plitek in globok) -lonček Soft cup -jedilni pribor, žlico in vilico ..
  Brez DDV: 23,69 € 28,90 €
 • Jedilni set za hranjenje Chicco 6m+
  Jedilni set za hranjenje Chicco 6m+   Primeren za uporabo od 6 meseca dalje. Set vsebuje vse, kar potrebuje malček za popolne prve obroke.  Vsebuje:  -termo krožnik 2 v 1, z nedrsečo površino in primeren za uporabo tudi v mikrovalovni pečici. -lonček Soft cup -žlico z ergon..
  Brez DDV: 19,59 € 23,90 €
 • Sterilizator Chicco Natural 3 v 1
  Sterilizator Chicco Natural 3 v 1 Sterilizator Chicco je modularni parni sterilizator se prilagaja vašim potrebam, saj vsebuje 3 konfiguracije uporabe, hkrati pa je enostaven za uporabo. Glede na potrebe v danem trenutku lahko uporabljate -FULL SIZE, kjer lahko uporabite do 6 stekleničk in najv..
  Brez DDV: 49,10 € 59,90 €
 • Sterilizator Chicco Natural 2 in 1
  Parni sterilizator Chicco Natural 2 in 1 Sterilizatorji Chicco je modularni parni sterilizator se prilagaja vašim potrebam, saj vsebuje 2 konfiguraciji uporabe. Glede na potrebe v danem trenutku lahko uporabljate -FULL SIZE, kjer lahko uporabite do 6 stekleničk in največ steklenič 330ml -COMPA..
  Brez DDV: 32,70 € 39,90 €
 • Termo posoda Inox Chicco Paddy
  ​​Termo posoda Inox Chicco Paddy Izolirna termo posoda Chicco vsebuje 2 x 250ml posodi za shranjevanje hrane, katera ostane topla do 5 ur. Pokrov izolirne posode opravlja tudi funkcijo posodice, kamor lahko nalijete mleko, kašico ali juhico za otroka. V sami izolrni posodi je tudi odlagalno mes..
  Brez DDV: 26,97 € 32,90 €
 • Grelnik stekleničk Chicco Step Up
  Grelnik stekleničk Chicco Step Up Grelnik tople vode je enostaven za uporabo, hiter in varen.Idealen za uporabo tako doma kot v avtomobilu V njem lahko hranite toplo mleko in / ali hrano do 1 ure.  V steklenici s toplo vodo lahko hranite poleg stekleničk tudi skodelice. Segrevanje se..
  Brez DDV: 31,07 € 37,90 €
 • Grelnik stekleničk Chicco
  Grelnik stekleničk Chicco Grelnik tople vode je enostaven za uporabo, hiter in varen. V njem lahko hranite toplo mleko in / ali hrano do 1 ure.  V steklenici s toplo vodo lahko hranite poleg stekleničk tudi skodelice. Segrevanje se izvaja postopoma, tako da se ohranijo hranilne snovi. Po..
  Brez DDV: 23,69 € 28,90 €
 • Suavinex Baby darilni set modre barve
  ​Suavinex Baby darilni set modre barve Darilni set Baby Suavinex modre barve je idealno darilo ob rojstvu otroka. Set vsebuje: - 270ml steklenička na 3 prehode - 2x - 150ml steklenička s počasnim pretokom - 2x - duda za otroke  do 4 mesecev - verižica-trak za dudo - lončki za shra..
  Brez DDV: 36,80 € 44,90 €
 • Suavinex Baby darilni set roza barve
  ​Suavinex Baby darilni set roza barve Darilni set Baby Suavinex roza barve je idealno darilo ob rojstvu otroka. Set vsebuje: - 270ml steklenička na 3 prehode - 2x - 150ml steklenička s počasnim pretokom - 2x - duda za otroke  do 4 mesecev - verižica-trak za dudo - lončki za shranjevanj..
  Brez DDV: 36,80 € 44,90 €
 • Aparat za pripravo hrane Chicco-De Longhi BABY MEAL
  Aparat za pripravo hrane Chicco-De Longhi BABY MEAL Aparat za pripravo hrane Baby Meal je enostaven za uporabo, saj je zasnovan tako da vam pomaga lažje pripraviti zdravo hrano za vašega otroka, ki se začne z uporabo naravnih sestavin. Prav tako s pomočjo Baby Meal lahko naredite slastne in o..
  Brez DDV: 213,03 € 259,90 €
 • Kuhalnik Chicco Cuocipappa EASY MEAL
   Kuhalnik Chicco Cuocipappa EASY MEAL Aparat Chicco Easy Meal je idealen za pripravo dobrih in zdravih obrokov za otroka. Easy Meal omogoča pripravo obrokov na parni osnovi, tako kot tudi njihovo predelavo po samem kuhanju. Priprava hrane na parni osnovi omogoča, da se ohranijo vse hrani..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Nuk verižica za dudo NUK
  Nuk verižica za dudo Baby NUK verižica za dudo preprečuje da bi duda padla na tla, se umazala ali celo izgubila. Priročen sistem s sponko omogoča, da dudo pritrdite na oblačila. ..
  Brez DDV: 2,12 € 2,59 €
 • Utrjevalec dlesni ključi Nuk - grizalo
  Utrjevalec dlesni – trdi ključi Nuk - grizalo Posebej izdelani za prve prijeme z nežnimi otroškimi rokami. Zvok, žive barve in različne teksture materiala pomagajo pri razvoju čutne zaznave in nadzor motorike. Primerno za otroke od prvega meseca dalje. Narejeni iz na udarce odpornih mater..
  Brez DDV: 2,29 € 2,79 €
 • Silikonska žlica Easy Learning NUK - 2 kosa
  Silikonska Žlica Easy Learning NUK - 2 kosa Vzporedno z dejavnostjo otroka, ki raste, se spreminjajo prehranjevalne navade. Prvi obrok goste hrane se uvede med petim in sedmim mesecem. NUK EASY LEARNING žlica je zasnovana za lažji prehod otroka iz dojenja ali stekleničke na gosto hrano. Priporo..
  Brez DDV: 3,11 € 3,79 €
 • Plastična žlica Easy Learning NUK - 2 kosa
  Žlica Easy Learning NUK - 2 kosa Vzporedno z dejavnostjo otroka, ki raste, se spreminjajo prehranjevalne navade. Prvi obrok goste hrane se uvede med petim in sedmim mesecem. NUK EASY LEARNING žlica je zasnovana za lažji prehod otroka iz dojenja ali stekleničke na gosto hrano. Priporočljiva je z..
  Brez DDV: 2,38 € 2,90 €
 • Pokrovček za stekleničko Open-Close NUK
  Pokrovček za stekleničko Open-Close NUK Praktičen dodatek - pokrovček za vse stekleničke NUK First choice s katerim lahko z enostavnim obračanjem zaprete ali odprete stekleničko. Tako bo konec kapljanja iz stekleničke.   ..
  Brez DDV: 1,56 € 1,90 €