Za hranjenje

Zdrava prehrana je ključna pri normalni rasti otroka. Želite hrano pripraviti sami iz domačih preverjenih virov. Pri tem vam lahko pomagajo sekljalniki, parni kuhalniki ali pa celotni aparati za pripravo hrane, ki so prilagojeni na pripravo hrane za otroke. Pripravljeno hrano lahko shranite v za otroke pripravljenih posodicah za shranjevanje hrane, servirajte pa jo na priboru z njegovim najljubšim junakom in hranjenje lahko postane prava avantura…

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Termo posoda za hrano 550ml Jane Holi Zaradi dvojne stene z vakuumom in dobrega tesnila, ohranja hrano tako toplo kot hladno do 10 ur. Volumen 550 ml. ..
  Brez DDV: 18,77 € 22,90 € 24,90 €
 • Sterilizator in grelnik stekleničk Jane STERILIZER
  Sterilizator in grelnik stekleničk Jane STERILIZER Sterilizer deluje kot sterilizator in kot grelnik stekleničk. Čiščenje stekleničk pravijo da je v prvih mesecih vašega dojenčka pomembna faza, zato je Jane pripravil sterilizator ki deluje na paro, tako da je njegova funkcija čimbolj naravna..
  Brez DDV: 40,90 € 49,90 €
 • Aparat za pripravo hrane Jane MINI GUOMI
  Aparat za pripravo hrane Jane MINI GUOMI Mini Guomi je aparat za kuhanje blagovne znamke JANE. Aparat je praktičen in funkcionalen in služi pripravi zdravih in okusnih jedi, ki ohranjajo vitamine in originalne okuse. Aparatu je priložena praktična knjiga z recepti za otroke. Enostaven za u..
  Brez DDV: 114,67 € 139,90 €
 • Jedilni set za hranjenje Chicco 12m+
  Jedilni set za hranjenje Chicco 12m+   Primeren za uporabo od 12 meseca dalje. Set vsebuje vse, kar potrebuje malček za popolne prve obroke.  Vsebuje:  -2 krožnika ( plitek in globok) -lonček Soft cup -jedilni pribor, žlico in vilico ..
  Brez DDV: 23,69 € 28,90 €
 • Jedilni set za hranjenje Chicco 6m+
  Jedilni set za hranjenje Chicco 6m+   Primeren za uporabo od 6 meseca dalje. Set vsebuje vse, kar potrebuje malček za popolne prve obroke.  Vsebuje:  -termo krožnik 2 v 1, z nedrsečo površino in primeren za uporabo tudi v mikrovalovni pečici. -lonček Soft cup -žlico z ergon..
  Brez DDV: 19,59 € 23,90 €
 • Sterilizator Chicco Natural 3 v 1
  Sterilizator Chicco Natural 3 v 1 Sterilizator Chicco je modularni parni sterilizator se prilagaja vašim potrebam, saj vsebuje 3 konfiguracije uporabe, hkrati pa je enostaven za uporabo. Glede na potrebe v danem trenutku lahko uporabljate -FULL SIZE, kjer lahko uporabite do 6 stekleničk in najv..
  Brez DDV: 49,10 € 59,90 €
 • Sterilizator Chicco Natural 2 in 1
  Parni sterilizator Chicco Natural 2 in 1 Sterilizatorji Chicco je modularni parni sterilizator se prilagaja vašim potrebam, saj vsebuje 2 konfiguraciji uporabe. Glede na potrebe v danem trenutku lahko uporabljate -FULL SIZE, kjer lahko uporabite do 6 stekleničk in največ steklenič 330ml -COMPA..
  Brez DDV: 32,70 € 39,90 €
 • ​​Termo posoda Inox Chicco Paddy Izolirna termo posoda Chicco vsebuje 2 x 250ml posodi za shranjevanje hrane, katera ostane topla do 5 ur. Pokrov izolirne posode opravlja tudi funkcijo posodice, kamor lahko nalijete mleko, kašico ali juhico za otroka. V sami izolrni posodi je tudi odlagalno mes..
  Brez DDV: 22,87 € 27,90 € 32,90 €
 • Grelnik stekleničk Chicco Step Up
  Grelnik stekleničk Chicco Step Up Grelnik tople vode je enostaven za uporabo, hiter in varen.Idealen za uporabo tako doma kot v avtomobilu V njem lahko hranite toplo mleko in / ali hrano do 1 ure.  V steklenici s toplo vodo lahko hranite poleg stekleničk tudi skodelice. Segrevanje se..
  Brez DDV: 31,07 € 37,90 €
 • Grelnik stekleničk Chicco
  Grelnik stekleničk Chicco Grelnik tople vode je enostaven za uporabo, hiter in varen. V njem lahko hranite toplo mleko in / ali hrano do 1 ure.  V steklenici s toplo vodo lahko hranite poleg stekleničk tudi skodelice. Segrevanje se izvaja postopoma, tako da se ohranijo hranilne snovi. Po..
  Brez DDV: 23,69 € 28,90 €
 • Suavinex Baby darilni set modre barve
  ​Suavinex Baby darilni set modre barve Darilni set Baby Suavinex modre barve je idealno darilo ob rojstvu otroka. Set vsebuje: - 270ml steklenička na 3 prehode - 2x - 150ml steklenička s počasnim pretokom - 2x - duda za otroke  do 4 mesecev - verižica-trak za dudo - lončki za shra..
  Brez DDV: 36,80 € 44,90 €
 • Suavinex Baby darilni set roza barve
  ​Suavinex Baby darilni set roza barve Darilni set Baby Suavinex roza barve je idealno darilo ob rojstvu otroka. Set vsebuje: - 270ml steklenička na 3 prehode - 2x - 150ml steklenička s počasnim pretokom - 2x - duda za otroke  do 4 mesecev - verižica-trak za dudo - lončki za shranjevanj..
  Brez DDV: 36,80 € 44,90 €
 • Aparat za pripravo hrane Chicco-De Longhi BABY MEAL
  Aparat za pripravo hrane Chicco-De Longhi BABY MEAL Aparat za pripravo hrane Baby Meal je enostaven za uporabo, saj je zasnovan tako da vam pomaga lažje pripraviti zdravo hrano za vašega otroka, ki se začne z uporabo naravnih sestavin. Prav tako s pomočjo Baby Meal lahko naredite slastne in o..
  Brez DDV: 213,03 € 259,90 €
 • Kuhalnik Chicco Cuocipappa EASY MEAL
   Kuhalnik Chicco Cuocipappa EASY MEAL Aparat Chicco Easy Meal je idealen za pripravo dobrih in zdravih obrokov za otroka. Easy Meal omogoča pripravo obrokov na parni osnovi, tako kot tudi njihovo predelavo po samem kuhanju. Priprava hrane na parni osnovi omogoča, da se ohranijo vse hrani..
  Brez DDV: 85,98 € 104,90 €
 • Plastični jedilni pribor Nuk
  Plastični jedilni pribor Nuk Jedilni pribor je sestavljen iz žlice in vilice, ki sta prilagojeni tako za uporabo desničarjev kot levičarjev.   ..
  Brez DDV: 1,89 € 2,30 €
 • Lonček Nuk Maxi Cup 2 v 1 300 ml
  Steklenička - Lonček Nuk Maxi Cup 2 v 1 300 ml Kozarček za aktivne otroke z mehkim, izvlečnim ustnikom, ki ne kaplja. Izjemno lahek in odporen kozarček iz vzdržljivega polipropilena. Zaradi majhnih sestavnih delov ni primeren za malčke, mlajše od 3 let.     ..
  Brez DDV: 3,44 € 4,20 €
 • Lonček Nuk Junior Cup Cars 300 ml
  Steklenička - Lonček Nuk Junior Cup Cars 300 ml Kozarček za aktivne otroke z mehkim, izvlečnim ustnikom, ki ne kaplja. Izjemno lahek in odporen kozarček iz vzdržljivega polipropilena. Zaradi majhnih sestavnih delov ni primeren za malčke, mlajše od 3 let.     ..
  Brez DDV: 4,51 € 5,50 €
 • Lonček Nuk Junior Cup 300 ml + darilo dodaten nastavek
  Steklenička - Lonček Nuk Junior Cup 300 ml Kozarček za aktivne otroke z mehkim, izvlečnim ustnikom, ki ne kaplja. Izjemno lahek in odporen kozarček iz vzdržljivega polipropilena. Zaradi majhnih sestavnih delov ni primeren za malčke, mlajše od 3 let.     ..
  Brez DDV: 5,66 € 6,90 €