Za hranjenje

Zdrava prehrana je ključna pri normalni rasti otroka. Želite hrano pripraviti sami iz domačih preverjenih virov. Pri tem vam lahko pomagajo sekljalniki, parni kuhalniki ali pa celotni aparati za pripravo hrane, ki so prilagojeni na pripravo hrane za otroke. Pripravljeno hrano lahko shranite v za otroke pripravljenih posodicah za shranjevanje hrane, servirajte pa jo na priboru z njegovim najljubšim junakom in hranjenje lahko postane prava avantura…

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Aparat za pripravo hrane Chicco-De Longhi BABY MEAL
  Aparat za pripravo hrane Chicco-De Longhi BABY MEAL Aparat za pripravo hrane Baby Meal je enostaven za uporabo, saj je zasnovan tako da vam pomaga lažje pripraviti zdravo hrano za vašega otroka, ki se začne z uporabo naravnih sestavin. Prav tako s pomočjo Baby Meal lahko naredite slastne in o..
  Brez DDV: 213,03 € 259,90 €
 • Kuhalnik Chicco Cuocipappa EASY MEAL
   Kuhalnik Chicco Cuocipappa EASY MEAL Aparat Chicco Easy Meal je idealen za pripravo dobrih in zdravih obrokov za otroka. Easy Meal omogoča pripravo obrokov na parni osnovi, tako kot tudi njihovo predelavo po samem kuhanju. Priprava hrane na parni osnovi omogoča, da se ohranijo vse hrani..
  Brez DDV: 90,08 € 109,90 €
 • Nuk verižica za dudo NUK
  Nuk verižica za dudo Baby NUK verižica za dudo preprečuje da bi duda padla na tla, se umazala ali celo izgubila. Priročen sistem s sponko omogoča, da dudo pritrdite na oblačila. ..
  Brez DDV: 2,12 € 2,59 €
 • Utrjevalec dlesni ključi Nuk - grizalo
  Utrjevalec dlesni – trdi ključi Nuk - grizalo Posebej izdelani za prve prijeme z nežnimi otroškimi rokami. Zvok, žive barve in različne teksture materiala pomagajo pri razvoju čutne zaznave in nadzor motorike. Primerno za otroke od prvega meseca dalje. Narejeni iz na udarce odpornih mater..
  Brez DDV: 2,29 € 2,79 €
 • Silikonska žlica Easy Learning NUK - 2 kosa
  Silikonska Žlica Easy Learning NUK - 2 kosa Vzporedno z dejavnostjo otroka, ki raste, se spreminjajo prehranjevalne navade. Prvi obrok goste hrane se uvede med petim in sedmim mesecem. NUK EASY LEARNING žlica je zasnovana za lažji prehod otroka iz dojenja ali stekleničke na gosto hrano. Priporo..
  Brez DDV: 3,11 € 3,79 €
 • Plastična žlica Easy Learning NUK - 2 kosa
  Žlica Easy Learning NUK - 2 kosa Vzporedno z dejavnostjo otroka, ki raste, se spreminjajo prehranjevalne navade. Prvi obrok goste hrane se uvede med petim in sedmim mesecem. NUK EASY LEARNING žlica je zasnovana za lažji prehod otroka iz dojenja ali stekleničke na gosto hrano. Priporočljiva je z..
  Brez DDV: 2,38 € 2,90 €
 • Pokrovček za stekleničko Open-Close NUK
  Pokrovček za stekleničko Open-Close NUK Praktičen dodatek - pokrovček za vse stekleničke NUK First choice s katerim lahko z enostavnim obračanjem zaprete ali odprete stekleničko. Tako bo konec kapljanja iz stekleničke.   ..
  Brez DDV: 1,56 € 1,90 €
 • Plastični jedilni pribor Nuk
  Plastični jedilni pribor Nuk Jedilni pribor je sestavljen iz žlice in vilice, ki sta prilagojeni tako za uporabo desničarjev kot levičarjev.   ..
  Brez DDV: 1,89 € 2,30 €
 • Lonček Nuk Maxi Cup 2 v 1 300 ml
  Steklenička - Lonček Nuk Maxi Cup 2 v 1 300 ml Kozarček za aktivne otroke z mehkim, izvlečnim ustnikom, ki ne kaplja. Izjemno lahek in odporen kozarček iz vzdržljivega polipropilena. Zaradi majhnih sestavnih delov ni primeren za malčke, mlajše od 3 let.     ..
  Brez DDV: 3,44 € 4,20 €
 • Lonček Nuk Junior Cup Cars 300 ml
  Steklenička - Lonček Nuk Junior Cup Cars 300 ml Kozarček za aktivne otroke z mehkim, izvlečnim ustnikom, ki ne kaplja. Izjemno lahek in odporen kozarček iz vzdržljivega polipropilena. Zaradi majhnih sestavnih delov ni primeren za malčke, mlajše od 3 let.     ..
  Brez DDV: 4,51 € 5,50 €
 • Lonček Nuk Junior Cup 300 ml + darilo dodaten nastavek
  Steklenička - Lonček Nuk Junior Cup 300 ml Kozarček za aktivne otroke z mehkim, izvlečnim ustnikom, ki ne kaplja. Izjemno lahek in odporen kozarček iz vzdržljivega polipropilena. Zaradi majhnih sestavnih delov ni primeren za malčke, mlajše od 3 let.     ..
  Brez DDV: 5,66 € 6,90 €
 • Lonček s slamico Nuk Flexy Cup 300 ml
  Steklenička - Lonček s slamico Nuk Flexy Cup 300 ml Lonček s slamico 300 ml je primeren za otroke od 18. meseca dalje. Ne vsebuje BPA.     ..
  Brez DDV: 4,51 € 5,50 €
 • Lonček z ustnikom Nuk Easy Learning 2, 275ml
  Steklenička - Lonček z ustnikom Nuk Easy Learning 2, 275ml       ..
  Brez DDV: 6,31 € 7,70 €
 • Lonček z ustnikom Nuk Easy Learning 1, 210ml + dodaten nastavek
  Steklenička - Lonček z ustnikom Nuk Easy Learning 1, 210ml       ..
  Brez DDV: 5,57 € 6,80 €
 • Lonček Nuk Baby Cup 220 ml
  Steklenička - Lonček Nuk Baby Cup 220 ml       ..
  Brez DDV: 3,85 € 4,70 €
 • Izolirni lonček Nuk Disney Active Cup 300ml
  Steklenička - Lonček Nuk Disney Active Cup 300ml​ Izolirni lonček primere za uporabo od 1+     ..
  Brez DDV: 4,84 € 5,90 €
 • Steklenička za učenje Nuk 150ml
  Steklenička za učenje Nuk 150ml     ..
  Brez DDV: 4,91 € 5,99 €
 • Steklenička za učenje Nuk knjiga o džungli 150ml
  Steklenička za učenje Nuk knjiga o džungli 150ml     ..
  Brez DDV: 5,90 € 7,20 €