Za previjanje

Otroci potrebujejo plenice in ko jih odstranimo je koš za plenice super stvar, saj preprečuje uhajanje neprijetnih vonjav v vaš dom. Tako je v domu vedno prijeten in svež zrak brez raznih kemičnih pripravkov za izboljšanje zraka, ki dokazano niso primerni za otroke.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Plenice CHICCO DRYFIT ADVANCED 6 - 140 kos
  Plenice CHICCO DRYFIT ADVANCED  6 - 140 kos Nove Chicco DRY FIT Advanced plenice so tanjše in enostavnejše za nošenje in omogočajo, da se dojenček giba svobodno ter hkrati zagotavljajo najvišjo raven absorpcije zahvaljujoč novi ultra absorbenti plasti. Praktična krila nežno varujejo otroka,..
  Brez DDV: 42,54 € 51,90 €
 • Plenice CHICCO DRYFIT ADVANCED 5 - 170 kos
  Plenice CHICCO DRYFIT ADVANCED 5 - 170 kos Nove Chicco DRY FIT Advanced plenice so tanjše in enostavnejše za nošenje in omogočajo, da se dojenček giba svobodno ter hkrati zagotavljajo najvišjo raven absorpcije zahvaljujoč novi ultra absorbenti plasti. Praktična krila nežno varujejo otroka, mehke..
  Brez DDV: 42,54 € 51,90 €
 • Plenice CHICCO DRYFIT ADVANCED 4 - 190 kos
  Plenice CHICCO DRYFIT ADVANCED 4 - 190 kos Nove Chicco DRY FIT Advanced plenice so tanjše in enostavnejše za nošenje in omogočajo, da se dojenček giba svobodno ter hkrati zagotavljajo najvišjo raven absorpcije zahvaljujoč novi ultra absorbenti plasti. Praktična krila nežno varujejo otroka, mehke..
  Brez DDV: 42,54 € 51,90 €
 • Plenice CHICCO DRYFIT ADVANCED 3 - 210 kos
  Plenice CHICCO DRYFIT ADVANCED 3 - 210 kos Nove Chicco DRY FIT Advanced plenice so tanjše in enostavnejše za nošenje in omogočajo, da se dojenček giba svobodno ter hkrati zagotavljajo najvišjo raven absorpcije zahvaljujoč novi ultra absorbenti plasti. Praktična krila nežno varujejo otroka, ..
  Brez DDV: 42,54 € 51,90 €
 • Plenice CHICCO DRYFIT ADVANCED 2 - 250 kos
  Plenice CHICCO DRYFIT ADVANCED 2 - 250 kos Nove Chicco DRY FIT Advanced plenice so tanjše in enostavnejše za nošenje in omogočajo, da se dojenček giba svobodno ter hkrati zagotavljajo najvišjo raven absorpcije zahvaljujoč novi ultra absorbenti plasti. Praktična krila nežno varujejo otroka, mehke..
  Brez DDV: 42,54 € 51,90 €
 • Sudocrem krema za dojenčke - 125g
  Sudocrem - 125g Klinično preizkušena formula ter odlična kvaliteta – to je Sudocrem.  Ko jo boste začeli uporabljati je ne boste hoteli več menjati. Namenjena je predvsem pomiritvi razdražene dojenčkove kože. Pomaga pa tudi pri sončnih opeklinah, manjših opeklinah, ozeblinah in aknah. Kre..
  Brez DDV: 5,32 € 6,49 €
 • Sudocrem krema za dojenčke - 60g
  Sudocrem - 60g Klinično preizkušena formula ter odlična kvaliteta – to je Sudocrem.  Ko jo boste začeli uporabljati je ne boste hoteli več menjati. Namenjena je predvsem pomiritvi razdražene dojenčkove kože. Pomaga pa tudi pri sončnih opeklinah, manjših opeklinah, ozeblin..
  Brez DDV: 3,27 € 3,99 €
 • Nočne plenice DryNites
  Nočne plenice DryNites Močenje postelje je pogost pojav, saj skoraj 10% otrok, starih od 4 – 15 let še moči posteljo. Čeprav bo večina otrok ostala naenkrat suha sama od sebe, je ta čas nepredvidljiv. Nočne plenice/spodnjice DryNites pomagajo pri teh otrocih, ki imajo probleme z m..
  Brez DDV: 8,11 € 9,90 €
 • Plenice Cam BATUFFI
  Plenice Cam BATUFFI Made in Italy Anatomske, super vpojne, z stranskimi lepo prilegajočimi preprekami, ki preprečujejo iztekanje tekočine, mehke in udobne, antiseptične in klinično preizkušene, ne dražijo kože, omogočajo koži, da normalno diha. enostavno zapiranje z ela..
  Brez DDV: 6,30 € 6,90 €
 • Večnamenska vpojna podloga Trudi   Večnameska vpojna podloga Trudi je  skupaj s plenicami Trudi Baby Care Dry Fit idealna za zaščito otroka pred previjalno mizo, stajico ,stoli za hranjenje, posteljico, itd… Plast ki je v stiku z otrokovo kožo je hipoalergena in ne..
  Brez DDV: 3,69 € 4,50 € 5,22 €
 • Plenice TRUDI
  Plenice TRUDI  Plenice TRUDI BABY CARE DRY FIT plenice so enostavnejše za nošenje in omogočajo, da se dojenček giba svobodno ter hkrati zagotavljajo najvišjo raven absorpcije. Mehka elastična krila nežno varujejo otroka, mehke prepreke pa se odlično prilagodijo nogicam i..
  Brez DDV: 5,57 € 6,10 €
 • Plenice TRUDI - 3 kosi
  Plenice TRUDI  Plenice TRUDI BABY CARE DRY FIT plenice so enostavnejše za nošenje in omogočajo, da se dojenček giba svobodno ter hkrati zagotavljajo najvišjo raven absorpcije. Mehka elastična krila nežno varujejo otroka, mehke prepreke pa se odlično prilagodijo nogicam i..
  Brez DDV: 15,07 € 16,50 €
 • Odišavljene vrečke za plenice Sangenic WRAP & GO
  Odišavljene vrečke za plenice Sangenic WRAP & GO  Potovalne antibakterijske vrečke za plenice Sangenic V kompletu dobite plastični nosilec in 3 pakete, role vrečk V vsaki roli je 15 vrečk Preprečijo uhajanje vonjav in klicev v 99% Vse vrečke so odišavljene ..
  Brez DDV: 7,71 € 9,41 €
 • Odišavljene vrečke Chicco za plenice
  Odišavljene vrečke Chicco za plenice Odišavljene vrečke za plenice  Vsaka vrečka onemogoči uhajanje vonjav V vsakem paketu je 50 vrečk ..
  Brez DDV: 3,69 € 4,50 €
 • Koš za plenice SANGENIC HYGIENE PLUS + 4 kasete
  SANGENIC HYGIENE PLUS + 4 kasete V kompletu dobite koš za plenice SANGENIC HYGIENE PLUS in 4 kasete Koš za plenice Sangenic Hygiene Plus Sprejme do 28 plenic Plenice ovije v antibakterijsko 6 plastno folijo Preprečuje uhajanje vonjav Kasete Sangenic..
  Brez DDV: 34,96 € 42,65 €
 • Koš za plenice SANGENIC HYGIENE PLUS + 1 kaseta
  Koš za plenice SANGENIC HYGIENE PLUS + 1 kaseta V kompletu dobite koša za plenice SANGENIC HYGIENE PLUS +  1 kaseto Koš za plenice Sangenic Hygiene Plus Sprejme do 28 plenic Plenice ovije v antibakterijsko 6 plastno folijo Preprečuje uhajanje vonjav Kaseta Sange..
  Brez DDV: 20,17 € 24,61 €
 • Koš za plenice Chicco MANGIAPANNOLINI
  Chicco MANGIAPANNOLINI Nov patentiran sistem omogoča uporabo brez nakupa dodatnih kaset. Lahko uporabite navadne plastične vrečke, kar vam omogoča dodaten prihranek. Enostavna uporaba z eno roko. Zadrži do 30 plenic v eni vrečki. Hermetično zaprt sistem onemogoča uhajanje vonjav. ..
  Brez DDV: 50,74 € 61,90 €
 • Kaseta Sangenic Hygiene plus - 6x
  Kaseta Sangenic Hygiene plus - 6x 6 plastna antibakterijska folija Preprečuje uhanjanje mikrobov in vonjav Ob nakupu dobite 6 kaset  ..
  Brez DDV: 37,62 € 45,90 €