Za previjanje

Otroci potrebujejo plenice in ko jih odstranimo je koš za plenice super stvar, saj preprečuje uhajanje neprijetnih vonjav v vaš dom. Tako je v domu vedno prijeten in svež zrak brez raznih kemičnih pripravkov za izboljšanje zraka, ki dokazano niso primerni za otroke.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Brezkasetni koš za plenice Diaper Champs
  Brezkasetni koš za plenice Diaper Champs Edini koš za plenice pri katerem lahko uporabite kar gospodinjske vrečke. Uporaba koša je trajna, saj lahko kasneje, ko malčka ne previjate več, koš uporabljate za odlaganje odpadkov osebne higiene v kopalnici.  Primeren za 30–35 plenic Velik..
  Brez DDV: 49,10 € 59,90 €
 • Plenice Cam BATUFFI Large 16-30kg 3 kos Made in Italy Anatomske, super vpojne, z stranskimi lepo prilegajočimi preprekami, ki preprečujejo iztekanje tekočine, mehke in udobne, antiseptične in klinično preizkušene, ne dražijo kože, omogočajo koži, da normalno diha. enostavno za..
  Brez DDV: 14,52 € 15,90 € 19,50 €
 • Plenice Cam BATUFFI Junior 12-25kg 3 kos Made in Italy Anatomske, super vpojne, z stranskimi lepo prilegajočimi preprekami, ki preprečujejo iztekanje tekočine, mehke in udobne, antiseptične in klinično preizkušene, ne dražijo kože, omogočajo koži, da normalno diha. enostavno z..
  Brez DDV: 14,52 € 15,90 € 19,50 €
 • Plenice Cam BATUFFI Maxi 8-18kg 3 kos Made in Italy Anatomske, super vpojne, z stranskimi lepo prilegajočimi preprekami, ki preprečujejo iztekanje tekočine, mehke in udobne, antiseptične in klinično preizkušene, ne dražijo kože, omogočajo koži, da normalno diha. enostavno zapi..
  Brez DDV: 14,52 € 15,90 € 19,50 €
 • Plenice Cam BATUFFI Midi 4-9 kg 3 kos Made in Italy Anatomske, super vpojne, z stranskimi lepo prilegajočimi preprekami, ki preprečujejo iztekanje tekočine, mehke in udobne, antiseptične in klinično preizkušene, ne dražijo kože, omogočajo koži, da normalno diha. enostavno..
  Brez DDV: 14,52 € 15,90 € 19,50 €
 • Plenice Cam BATUFFI Mini 3-6 kg 3 kos Made in Italy Anatomske, super vpojne, z stranskimi lepo prilegajočimi preprekami, ki preprečujejo iztekanje tekočine, mehke in udobne, antiseptične in klinično preizkušene, ne dražijo kože, omogočajo koži, da normalno diha. enostavno zapi..
  Brez DDV: 14,52 € 15,90 € 19,50 €
 • Plenice CHICCO DRYFIT ADVANCED 6 - 140 kos
  Plenice CHICCO DRYFIT ADVANCED  6 - 140 kos Nove Chicco DRY FIT Advanced plenice so tanjše in enostavnejše za nošenje in omogočajo, da se dojenček giba svobodno ter hkrati zagotavljajo najvišjo raven absorpcije zahvaljujoč novi ultra absorbenti plasti. Praktična krila nežno varujejo otroka,..
  Brez DDV: 42,54 € 51,90 €
 • Plenice CHICCO DRYFIT ADVANCED 5 - 170 kos
  Plenice CHICCO DRYFIT ADVANCED 5 - 170 kos Nove Chicco DRY FIT Advanced plenice so tanjše in enostavnejše za nošenje in omogočajo, da se dojenček giba svobodno ter hkrati zagotavljajo najvišjo raven absorpcije zahvaljujoč novi ultra absorbenti plasti. Praktična krila nežno varujejo otroka, mehke..
  Brez DDV: 42,54 € 51,90 €
 • Plenice CHICCO DRYFIT ADVANCED 4 - 190 kos
  Plenice CHICCO DRYFIT ADVANCED 4 - 190 kos Nove Chicco DRY FIT Advanced plenice so tanjše in enostavnejše za nošenje in omogočajo, da se dojenček giba svobodno ter hkrati zagotavljajo najvišjo raven absorpcije zahvaljujoč novi ultra absorbenti plasti. Praktična krila nežno varujejo otroka, mehke..
  Brez DDV: 42,54 € 51,90 €
 • Plenice CHICCO DRYFIT ADVANCED 3 - 210 kos
  Plenice CHICCO DRYFIT ADVANCED 3 - 210 kos Nove Chicco DRY FIT Advanced plenice so tanjše in enostavnejše za nošenje in omogočajo, da se dojenček giba svobodno ter hkrati zagotavljajo najvišjo raven absorpcije zahvaljujoč novi ultra absorbenti plasti. Praktična krila nežno varujejo otroka, ..
  Brez DDV: 42,54 € 51,90 €
 • Plenice CHICCO DRYFIT ADVANCED 2 - 250 kos
  Plenice CHICCO DRYFIT ADVANCED 2 - 250 kos Nove Chicco DRY FIT Advanced plenice so tanjše in enostavnejše za nošenje in omogočajo, da se dojenček giba svobodno ter hkrati zagotavljajo najvišjo raven absorpcije zahvaljujoč novi ultra absorbenti plasti. Praktična krila nežno varujejo otroka, mehke..
  Brez DDV: 42,54 € 51,90 €
 • Nočne plenice DryNites
  Nočne plenice DryNites Močenje postelje je pogost pojav, saj skoraj 10% otrok, starih od 4 – 15 let še moči posteljo. Čeprav bo večina otrok ostala naenkrat suha sama od sebe, je ta čas nepredvidljiv. Nočne plenice/spodnjice DryNites pomagajo pri teh otrocih, ki imajo probleme z močenjem poste..
  Brez DDV: 8,11 € 9,90 €
 • Plenice Cam BATUFFI Newborn 2-5 kg – 3 kos Made in Italy Anatomske, super vpojne, z stranskimi lepo prilegajočimi preprekami, ki preprečujejo iztekanje tekočine, mehke in udobne, antiseptične in klinično preizkušene, ne dražijo kože, omogočajo koži, da normalno diha. enos..
  Brez DDV: 14,52 € 15,90 € 19,50 €
 • Večnamenska vpojna podloga Trudi   Večnameska vpojna podloga Trudi je  skupaj s plenicami Trudi Baby Care Dry Fit idealna za zaščito otroka pred previjalno mizo, stajico ,stoli za hranjenje, posteljico, itd… Plast ki je v stiku z otrokovo kožo je hipoalergena in ne..
  Brez DDV: 3,69 € 4,50 € 5,22 €
 • Plenice TRUDI
  Plenice TRUDI  Plenice TRUDI BABY CARE DRY FIT plenice so enostavnejše za nošenje in omogočajo, da se dojenček giba svobodno ter hkrati zagotavljajo najvišjo raven absorpcije. Mehka elastična krila nežno varujejo otroka, mehke prepreke pa se odlično prilagodijo nogicam i..
  Brez DDV: 5,57 € 6,10 €
 • Plenice TRUDI - 3 kosi
  Plenice TRUDI  Plenice TRUDI BABY CARE DRY FIT plenice so enostavnejše za nošenje in omogočajo, da se dojenček giba svobodno ter hkrati zagotavljajo najvišjo raven absorpcije. Mehka elastična krila nežno varujejo otroka, mehke prepreke pa se odlično prilagodijo nogicam i..
  Brez DDV: 15,07 € 16,50 €
 • Odišavljene vrečke za plenice Sangenic WRAP & GO
  Odišavljene vrečke za plenice Sangenic WRAP & GO  Potovalne antibakterijske vrečke za plenice Sangenic V kompletu dobite plastični nosilec in 3 pakete, role vrečk V vsaki roli je 15 vrečk Preprečijo uhajanje vonjav in klicev v 99% Vse vrečke so odišavljene ..
  Brez DDV: 7,71 € 9,41 €
 • Koš za plenice SANGENIC HYGIENE PLUS + 4 kasete
  SANGENIC HYGIENE PLUS + 4 kasete V kompletu dobite koš za plenice SANGENIC HYGIENE PLUS in 4 kasete Koš za plenice Sangenic Hygiene Plus Sprejme do 28 plenic Plenice ovije v antibakterijsko 6 plastno folijo Preprečuje uhajanje vonjav Kasete Sangenic..
  Brez DDV: 34,96 € 42,65 €