Za varnost

Sedaj imate možnost, da zavarujete vašega otroka pred priprtjem z vrati omarice ali predalom. Tudi zaščita notranjih in drsnih vrat je povsem enostavna. Z pripomočki za varnost v domačem domu bodo razne podplutbe zaradi priprtij postale preteklost.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Avtomobilski pas za nosečnice Jane Ergonomski pas za nosečnice primeren za uporabo od cca 2/3 meseca dalje.Oblikovan je tako da drži pas pod trebuhom, nosečnicam pa omogoči večje udobje v vožnji.     ..
  Brez DDV: 27,79 € 33,90 € 39,90 €
 • Varnostni komplet Tigex
  Varnostni komplet Tigex Varnostni komplet Tigex vsebuje: ŠČITNIK ZA VOGALE - namenjeni so za vse vogale. Ščitijo otroka v primeru udarca v rob. ŠČITNIK ZA PRSTE - onemogoča popolno zapiranje vrat in s tem preprečuje tveganje pred poškodbo. VAROVALO ZA VTIČNIC..
  Brez DDV: 4,39 € 5,35 €
 • Podloga za varno spanje Tigex
  Podloga za varno spanje Tigex Podloga omogoča udobno in varno spanje dojenčka na hrbtu ali na boku, a mu preprečuje obračanje na trebuh. ..
  Brez DDV: 9,75 € 11,90 €
 • Trunki varnostne vajeti Namenjene so zaščiti otroka v urbanem okolju Enostavna in udobna namestitev na ramensko območje z zatičem na predelu hrbta Možna uporaba tudi za pomoč pri hoji ob otrokovih prvih korakih ..
  Brez DDV: 19,34 € 23,60 € 24,90 €
 • Zaščita proti pripiranju prstov
  Zaščita proti pripiranju prstov Enostavna zaščita s katero boste učinkovito preprečili pripiranje prstov otroku in istočasno še vedno enostavno zaprli vrata.  Ne poškoduje vrat ..
  Brez DDV: 7,00 € 8,54 €
 • Zaščita za kuhinjske omarice.
  Zaščita za kuhinjske omarice Učinkovita zaščita s katerim boste preprečili odpiranje omaric v kuhinji kot drugje po stanovanju. Montaža z vijaki (priloženi). ..
  Brez DDV: 7,78 € 9,49 €
 • Zaščita za kuhinjske elemente in omarice.
  Zaščita za kuhinjske elemente in omarice Brevi Učinkovita zaščita s katerim boste preprečili odpiranje vrat v kuhinji kot drugje po stanovanju. Enostavna montaža. ..
  Brez DDV: 7,78 € 9,49 €
 • Zaščita za kuhinjske elemente in omarice.
  Zaščita za kuhinjske elemente in omarice Učinkovita zaščita s katerim boste preprečili odpiranje vrat v kuhinji kot drugje po stanovanju. Enostavna montaža. ..
  Brez DDV: 7,78 € 9,49 €
 • Zaščita za drsna vrata
  Zaščita za drsna vrata Učinkovita zaščita s katerim boste preprečili odpiranje drsnih vrat.  Enostavna montaža z obojestransko samolepljivimi nalepkami. ..
  Brez DDV: 7,78 € 9,49 €
 • Zaščita vogalov Brevi Mehka in učinkovita zaščita s katerim boste preprečili buške pri vašemu malčku. Narejeno so iz skoraj transparentne plastike in jih je tako možno namestiti povsod. Enostavna montaža z obojestransko samolepljivimi nalepkami. Izbirate lahko me..
  Brez DDV: 8,02 € 9,79 € 14,24 €