Za varnost

Sedaj imate možnost, da zavarujete vašega otroka pred priprtjem z vrati omarice ali predalom. Tudi zaščita notranjih in drsnih vrat je povsem enostavna. Z pripomočki za varnost v domačem domu bodo razne podplutbe zaradi priprtij postale preteklost.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Avtomobilski pas za nosečnice Jane Ergonomski pas za nosečnice primeren za uporabo od cca 2/3 meseca dalje.Oblikovan je tako da drži pas pod trebuhom, nosečnicam pa omogoči večje udobje v vožnji.     ..
  Brez DDV: 25,33 € 30,90 € 34,90 €
 • Varnostni komplet Tigex
  Varnostni komplet Tigex Varnostni komplet Tigex vsebuje: ŠČITNIK ZA VOGALE - namenjeni so za vse vogale. Ščitijo otroka v primeru udarca v rob. ŠČITNIK ZA PRSTE - onemogoča popolno zapiranje vrat in s tem preprečuje tveganje pred poškodbo. VAROVALO ZA VTIČNIC..
  Brez DDV: 4,39 € 5,35 €
 • Podloga za varno spanje Tigex
  Podloga za varno spanje Tigex Podloga omogoča udobno in varno spanje dojenčka na hrbtu ali na boku, a mu preprečuje obračanje na trebuh. ..
  Brez DDV: 9,75 € 11,90 €
 • Trunki varnostne vajeti Namenjene so zaščiti otroka v urbanem okolju Enostavna in udobna namestitev na ramensko območje z zatičem na predelu hrbta Možna uporaba tudi za pomoč pri hoji ob otrokovih prvih korakih ..
  Brez DDV: 19,34 € 23,60 € 24,90 €