Za varnost

Sedaj imate možnost, da zavarujete vašega otroka pred priprtjem z vrati omarice ali predalom. Tudi zaščita notranjih in drsnih vrat je povsem enostavna. Z pripomočki za varnost v domačem domu bodo razne podplutbe zaradi priprtij postale preteklost.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Avtomobilski pas za nosečnice Jane Ergonomski pas za nosečnice primeren za uporabo od cca 2/3 meseca dalje.Oblikovan je tako da drži pas pod trebuhom, nosečnicam pa omogoči večje udobje v vožnji.     ..
  Brez DDV: 27,79 € 33,90 € 39,90 €
 • Zaščita za vtičnice NUK
  Zaščita za vtičnice NUK - 4 kos V popolnosti prekrije vtičnice brez lepila in vijačenja. Odstrani se lahko samo s pomočjo kovinskih "nogic" vtikača. Ni nikakršne nevarnosti kratkega stika Skladni z varnostnimi standardi IEC60884. Za klasične, 220V vtičnice...
  Brez DDV: 2,29 € 2,79 €
 • Delta Baby - oporna blazina z vzglavnikom
  Oporna blazina z vzglavnikom Delta Baby Oporna blazina je pripomoček s pomočjo katerega bo vaš dojenček udobno ležal na hrbtu. Vzglavnik iz spominske pene preprečuje nevarnost zaležane glavice, ki bi se pri položaju na hrbtu lahko pojavila. Sestavljena je iz vzglavnega dela z rahlim nak..
  Brez DDV: 27,79 € 33,90 €
 • Varnostni komplet Tigex
  Varnostni komplet Tigex Varnostni komplet Tigex vsebuje: ŠČITNIK ZA VOGALE - namenjeni so za vse vogale. Ščitijo otroka v primeru udarca v rob. ŠČITNIK ZA PRSTE - onemogoča popolno zapiranje vrat in s tem preprečuje tveganje pred poškodbo. VAROVALO ZA VTIČNIC..
  Brez DDV: 4,39 € 5,35 €
 • Podloga za varno spanje Tigex
  Podloga za varno spanje Tigex Podloga omogoča udobno in varno spanje dojenčka na hrbtu ali na boku, a mu preprečuje obračanje na trebuh. ..
  Brez DDV: 9,75 € 11,90 €
 • Trunki varnostne vajeti Namenjene so zaščiti otroka v urbanem okolju Enostavna in udobna namestitev na ramensko območje z zatičem na predelu hrbta Možna uporaba tudi za pomoč pri hoji ob otrokovih prvih korakih ..
  Brez DDV: 19,25 € 23,49 € 24,90 €
 • Zaščita proti pripiranju prstov
  Zaščita proti pripiranju prstov Enostavna zaščita s katero boste učinkovito preprečili pripiranje prstov otroku in istočasno še vedno enostavno zaprli vrata.  Ne poškoduje vrat ..
  Brez DDV: 7,00 € 8,54 €
 • Zaščita za kuhinjske omarice.
  Zaščita za kuhinjske omarice Učinkovita zaščita s katerim boste preprečili odpiranje omaric v kuhinji kot drugje po stanovanju. Montaža z vijaki (priloženi). ..
  Brez DDV: 7,78 € 9,49 €
 • Zaščita za kuhinjske elemente in omarice.
  Zaščita za kuhinjske elemente in omarice Učinkovita zaščita s katerim boste preprečili odpiranje vrat v kuhinji kot drugje po stanovanju. Enostavna montaža. ..
  Brez DDV: 7,78 € 9,49 €
 • Zaščita za kuhinjske elemente in omarice.
  Zaščita za kuhinjske elemente in omarice Brevi Učinkovita zaščita s katerim boste preprečili odpiranje vrat v kuhinji kot drugje po stanovanju. Enostavna montaža. ..
  Brez DDV: 7,78 € 9,49 €
 • Zaščita za kuhinjske elemente in omarice.
  Zaščita za kuhinjske elemente in omarice Brevi Mehka in učinkovita zaščita s katerim boste preprečili odpiranje vrat in predalov tako v kuhinji kot drugje po stanovanju. Enostavna montaža z obojestransko samolepljivimi nalepkami. V ceni oz. v kompletu sta dve (2) zaščiti. ..
  Brez DDV: 7,78 € 9,49 €
 • Zaščita za hladilnik
  Zaščita za hladilnik Brevi Mehka in učinkovita zaščita s katerim boste preprečili odpiranje vrat hladilnika. Enostavna montaža z obojestransko samolepljivimi nalepkami. ..
  Brez DDV: 7,78 € 9,49 €
 • Zaščita za drsna vrata
  Zaščita za drsna vrata Učinkovita zaščita s katerim boste preprečili odpiranje drsnih vrat.  Enostavna montaža z obojestransko samolepljivimi nalepkami. ..
  Brez DDV: 7,78 € 9,49 €
 • Zaščita vogalov Brevi Mehka in učinkovita zaščita s katerim boste preprečili buške pri vašemu malčku. Narejeno so iz skoraj transparentne plastike in jih je tako možno namestiti povsod. Enostavna montaža z obojestransko samolepljivimi nalepkami. Izbirate lahko me..
  Brez DDV: 8,02 € 9,79 € 14,24 €
 • Pripomoček za učenje hoje Ekko WALKY
  Pripomoček za učenje hoje Ekko WALKY Pripomoček za učenje hoje pomaga pri učenju hoje na najbolj naraven način Ročka za odraslo osebo je nastavljiva po višini Ogrodje iz aluminija Enostavna montaža Varnostni pas za otroka ..
  Brez DDV: 50,54 € 61,66 €
 • Kuhinjska zaščita proti opeklinam Brevi
  Kuhinjska zaščita proti opeklinam Brevi Zelo učinkovita zaščita vašega malča pred navarnostnim na štedilniku. Zaščita je raztegljiva in lahko pokrije območje široko od 60-90 cm. Enostavna namestitev s samolepljivimi nastavki Zaščito lahko..
  Brez DDV: 38,93 € 47,49 €
 • 24 delni komplet zaščite za dom Safety 1st Osnovni komplet zaščite za vsak dom. V kompletu dobite  zaščita za vrata - 1 kos zaščita za vtičnice s 2 ključkoma - 10 kos zaščita vogalov - 4 kos zaščita za predale - 7 kos večnamensko varovalo s trakom - 1 kos varovalo za omaro..
  Brez DDV: 15,02 € 18,32 € 21,75 €