Zdravje in nega

V otroški starši želimo zagotoviti kar najboljšo klimo za naše otroke. Brez klimatskih naprav si skoraj več ne moremo predstavljati življenja in enako za zagotovitev optimalnih razmer v otroški sobi potrebujemo pripomočke, ki skrbijo za klimo.

Tu pa najdete pa tudi ostale pripomočke, ki jih mamice potrebujejo za nego, kot so vlažilni ali čistilni robčki in podobno

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Mreža
 • Parni vlažilec zraka Jane MOON ION
  Parni vlažilec zraka Jane MOON ION Ultrazvočni vlažilec proizvaja parno snov pri sobni temperaturi z zvišanjem relativne vlažnosti zraka brez povečanja sobne temperature. Delovanje je tiho, hkrati porabi malo energije. Lasnosti: senzor za najmanjšo raven vode (senzor samodejno prekine na..
  Brez DDV: 49,10 € 59,90 €
 • Topli vlažilec Chicco RESPIRA SANO HUMI AMBIENT
  Vroči vlažilec Chicco RESPIRA SANO HUMI AMBIENT Chicco topli vlažilec je idealen za površine do 30m2. Deluje tako da vroča voda v notranjosti s pomočjo notranjega sistema prihaja ven kot topla para. Primeren za uporabo v času obolenj vendar ne povzroča dviga temperature v sobi.  Karateri..
  Brez DDV: 43,36 € 52,90 €
 • Hladni vlažilec Chicco RESPIRA SANO HUMI FRESH
  Hladni vlažilec Chicco RESPIRA SANO HUMI FRESH Chicco hladni vlažilec je idealen za uporabo v nočnih urah ker uporablja ultrazvočno tehnologijo in ne moti otrokovega spanja. Vlažilec je primeren za manjše prostore, ki imajo višje temperature od povprečja in suha podnebja.  Karateristike: ..
  Brez DDV: 47,46 € 57,90 €
 • Vroči parni vlažilec Chicco RESPIRA SANO HUMI HOT
  Vroči parni vlažilec Chicco RESPIRA SANO HUMI HOT Chicco vroči vlažilec pomaga pri kašlju in prehladu, hkrati pa pomaga obnoviti pravilno vlažnost v prostoru. Vroča para pomaga raztopiti sluz in navlažiti sluznico, kar otroku pomaga, da diha bolje. Karateristike: -pomaga pri lajšanju dih..
  Brez DDV: 38,44 € 46,90 €
 • Nuk glavnik in krtača
  Nuk glavnik in krtača Nuk krtača in glavnik sta namenjena vsakodnevni negi otroških las. Ščetka je izdelana z naravnimi in izjemno mehkimi ščetinami, ki nežno masirajo občutljivo lasišče otrok. Glavnik pa je posebej zasnovan, da ne draži l..
  Brez DDV: 2,45 € 2,99 €
 • Glavnik in krtača Nuk
  Glavnik in krtača Nuk Nuk krtača in glavnik sta namenjena vsakodnevni negi otroških las. Ščetka je izdelana z naravnimi in izjemno mehkimi ščetinami, ki nežno masirajo občutljivo lasišče otrok. Glavnik pa je posebej zasnovan, da ne draži l..
  Brez DDV: 3,85 € 4,70 €
 • Škarjice za nohte Nuk
  Škarjice za nohte Nuk Škarje za striženje otroških nohtkov so varne za uporabo, saj imajo zaobljeno konico in pokrov za shranjevanje. ..
  Brez DDV: 2,20 € 2,69 €
 • Nosni aspirator Nuk
  ​​Nosni aspirator Nuk Nuk aspirator za nos je namenjen odmaševanju otroškega nosu. Širok nastavek preprečuje, da bi ga vstavili pregloboko v nosnico. Uporaba: Stisnite aspirator medtem, ko je konica v nosnici. Drugo nosnico držite stisnjeno skupaj. Počasi spustite aspirat..
  Brez DDV: 2,95 € 3,60 €
 • Prva zobna ščetka Nuk
  Prva zobna ščetka Nuk NUK otroška zobna ščetka je s kratkim in ergonomsko oblikovanim ročajem odlična izbira za prvo otrokovo ščetko. Malčku temeljito očisti zobke in mu pomaga pri učenju ščetkanja. ..
  Brez DDV: 3,03 € 3,70 €
 • Škarjice Tigex z varnostno kapico
  Škarjice Tigex z varnostno kapico Prilagojene za rezanje otroških nohtov zaradi kvalitetnih rezil z zaobljenim vrhom. Zaščitna škatlica zagotavlja higieno in varnost, v primeru da otrok pride z njimi v stik. Ročaj je ergonomsko oblikovan in izjemno praktičen. ..
  Brez DDV: 1,64 € 2,00 €
 • Ščipalka za nohte Tigex
  Ščipalka za nohte Tigex Ščipalka za nego nežnih in občutljivih otroških nohtom med starostjo 6 do 12 mesecev ali kasneje. ..
  Brez DDV: 1,48 € 1,80 €
 • Digitalni termometer Tigex
  Digitalni termometer Tigex Enostaven digitalni termometer, ki omogoča hitro, natančno in točno merjenje temperature. Ko je meritev končana se oglasi zvočni alarm. ..
  Brez DDV: 4,75 € 5,80 €
 • Glavnik in krtača Tigex
  Glavnik in krtača Tigex Krtača z dodatnimi mehkimi ščetinami in glavnik z zaokroženimi zobmi. Ta komplet je opremljen z ročaji, ki ne zdrsijo in so namenjeni vsakodnevni uporabi s strani odraslih, je pa tudi primeren za majhne otroške roke, če se želi otrok počesati ali skrtačiti la..
  Brez DDV: 2,21 € 2,70 €
 • Aspirator za nos Tigex
  Aspirator za nos Tigex Aspirator za nos za dojenčke omogoča pridobivanje sluzi iz nosu, zaradi česar otrok diha lažje. Z nastavkom iz silikona, ki je anatomsko oblikovan in prilagojen otroškemu nosku je čiščenje enostavnejše. Primeren za uporabo od rojstva. ..
  Brez DDV: 2,38 € 2,90 €
 • Zapestnica Colpharma proti komarjem
  Zapestnica Colpharma proti komarjem Zapestnica Colpharma proti komarjem s tehnologijo SMT, ki garantira manjšo dimenzijo in večjo učinkovitost je na končno na trgu. Zapestnica je brez kemikalij ali vonjav, primerna in varna je za otroke, nosečnice, ljudi z alergijami Zapestnica Colpharma, ki je..
  Brez DDV: 16,31 € 19,90 €
 • Vlažilni robčki Cam SOFFICIOTTE - 2 kos Starost uporabe: od rojstva. Made in Italiji.   Značilnosti: Čistilni robčki za dojenčke in otroke. Iz mehkega trpežnega materiala. Dišeči in večnamenski. Z blažilnimi lastnostmi, ki preprečujejo pordelost kože. Osvežiln..
  Brez DDV: 3,85 € 4,70 € 5,50 €
 • Potovalni bombažni vlažilni robčki TRUDI
  Potovalni bombažni čistilni robčki Trudi   Potovalni bombažni vlažilni robčki s cvetnim nektarjem, ki pomirja otrokovo kožo Izredno mehki Primerni za vsakodnevno nego občutljive dojenčkove kože  Sestavine: cvetni nektar - poznan po svojih hranilnih vrednostih ..
  Brez DDV: 1,17 € 1,43 €
 • Potovalni vlažilni robčki TRUDI
  Potovalni čistilni robčki Trudi   Potovalni vlažilni robčki s cvetnim nektarjem, ki pomirja otrokovo kožo Izredno mehki s strukturo iz satovja Primerni za vsakodnevno nego dojenčkove kože  Sestavine: cvetni nektar - poznan po svojih hranilnih vrednostih glice..
  Brez DDV: 0,97 € 1,18 €