Kategorije
Prostor-žep za shranjevanje Cam CONIGLIO

Prostor-žep za shranjevanje Cam CONIGLIO

ProizvajalecCam
Šifra: G286-242
Predviden dobavni rok: 4-8 delovnih dni
  • 77,90€


Naročene artikle lahko, v primeru da so le ti na zalogi, na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa jih lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju reklamacije in vračila izdelkov.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: cam, otroške sobe, postelja, dodatki v otroški sobi

Prostor-žep za shranjevanje Cam CONIGLIO

Prostor za shranjevanje je izdelan iz 100% bombažne tkanine na katerem je tudi ročno vezenje z motivom zajca. Priveže se jo na rob postelje in služi za shranjevanje pižame, plenic, igrač,… itd. Pralen material. Dimenzije 50 x 4 x 40h cm

 

 

Proizvedeno v Italiji  – Proizvedeno v Italiji

Dodatek v otroški sobi
Zvrst dodatka Prostor za shranjevanje
Kolekcija 2020

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha