Kategorije
Razkužilo za roke gel Antigerm 1l

Razkužilo za roke gel Antigerm 1l

ProizvajalecAntigerm
Šifra: 530896310954
Na zalogi (kos) : 2
  • 19,90 €


Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Oznake: razkužilo, za, roke, gel, antigerm, 1l

Razkužilo za roke Antigerm 1l v gelu

Antigerm tekoči gel je sredstvo za zaščito rok, ki deluje v nekaj sekundah in brez potrebe po izpiranju. Delovanje je zaradi 70-odstotkov alkohola (najmanj 65%) hitro in učinkovito. Odpravlja bakterije, viruse, glive medtem, ko kožo puščajo mehko. Nima nikakršnega vonja. Idealno za osebno higieno celotne družine, še posebej v javnih okoljih. 

Priporočljivo je, da na roke razpršite gel in jih drgnete dokler se popolnoma ne posušijo. Ob tem bodite pozorni, da gel nanesete na vse predele rok. Pustite, da se naravno posuši. 

Opozorilo: v primeru stika z očmi temeljito izperite z vodo. 

SESTAVINE - INGREDIENTS

Chemical composition: ALCOHOL (Ethyl - Isopropyl) 70% m / m - CARBOPOL (Cyclohexane) <1% m / m - ESSENCE Lemon to taste

Rok uporabe

24 mesecev od odprtja

Made in Italy

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha