Kategorije

Safety 1st

Safety 1st

SAFETY 1ST Senčnik rolo 1 kos

SAFETY 1ST Senčnik rolo 1 kos Preprosta uporaba, primerno za vsa avtomobilska okna običajne velikosti. Prosojno senčilo, ki ščiti malčka in mu omogoča, da opazuje okolico...

6,99 €

Safety 1st

SAFETY 1ST Varovalo vtičnic

SAFETY 1ST Varovalo vtičnic Safety 1st - varovalo vtičnic je za otrokovo varnost nepogrešljiv pripomoček, ki pomeni za starše manj skrbi, saj otrok ne bo mogel vtikati predmetov v električne vtičnice. Ko enkrat namestite, vam ni treba ..

3,99 €

Safety 1st

Safety 1st Varovalo ostrih vogalov

Safety 1st Varovalo ostrih vogalovZaščitijo ostre vogale in robove in tako preprečijo resne poškodbe nežne otroške glavice. Zaradi prozornega materiala so komaj vidne in se prilegajo vsem kosom pohištva. POZOR: Zaščite služijo le kot preventivni ukre..

7,99 €

Prenosna posteljica Safety 1st Safety soft Dreams Navy Blue Ni na zalogi
Safety 1st

Prenosna posteljica Safety 1st Safety soft Dreams Navy Blue

Prenosna posteljica Safety 1st Safety soft Dreams Navy Blue Če  želite vašemu otroka zagotoviti varen prostor za spanje med obiski vaše družine ali med dopustom, potem je izbira prenosne postelje nujno opravilo.Značilnosti: Priložena trša vzmetnica..

64,90 €

Safety 1st

Stolček za hranjenje Safety 1st TIMBA Natural

Stolček za hranjenje Safety 1st TIMBA NaturalStolček za hranjenje je udoben lesen stolček, ki se popolnoma prilagodi rasti vašega otroka. Stol je primeren za uporabo vse do 10 leta starosti otroka.Vašemu otroku omogoča, da sedi za mizo skupaj z vami...

109,90 €

Stolček za hranjenje Safety 1st TIMBA White Ni na zalogi
Safety 1st

Stolček za hranjenje Safety 1st TIMBA White

Stolček za hranjenje Safety 1st TIMBA WhiteStolček za hranjenje je udoben lesen stolček, ki se popolnoma prilagodi rasti vašega otroka. Stol je primeren za uporabo vse do 10 leta starosti otroka.Vašemu otroku omogoča, da sedi za mizo skupaj z vami. M..

109,90 €

Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)