Kategorije
Safety 1st Varovalo ostrih vogalov

Safety 1st Varovalo ostrih vogalov

ProizvajalecSafety 1st
Šifra: 3220660230778
Na zalogi (kos) : 65
  • 7,43 €

    7,99 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Safety 1st Varovalo ostrih vogalov

Zaščitijo ostre vogale in robove in tako preprečijo resne poškodbe nežne otroške glavice. Zaradi prozornega materiala so komaj vidne in se prilegajo vsem kosom pohištva.

POZOR: Zaščite služijo le kot preventivni ukrep in ne morejo nadomestiti pravega nadzora odraslih. Ko je otrok že dovolj star, da jih lahko odstrani, jih prenehajte uporabljati.

OPOZORILO: Lepilni trakovi lahko pustijo na nekaterih površinah madeže.

POMEMBNO: Pred uporabo skrbno preberite napotke in jih shranite.

Pripomoček za varnost
Varnost V domačem domu

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen