Kategorije
Smart Trike Tricikel 3 v 1 Charm - moder

Smart Trike Tricikel 3 v 1 Charm - moder

ProizvajalecSmart Trike
Šifra: 4897025794290
Na zalogi (kos) : 72
  • 83,69 €

    89,99 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Smart Trike Tricikel 3 v 1 Charm - moder

Tricikel s kovinskim ogrodjem je narejen tako, da raste z otrokom od 15. do 36. meseca starosti. Patentiran One Touch Steering® omogoča staršem upravljanje tricikla brez napora. Z dotikom ročaja za upravljanje, usmerite tricikel v želeno smer vožnje. Udoben otroški sedež in varovalna ograjica omogočata udobno varno vožnjo.

Praktično za starše in zabavno za otroke! Ta tricikel 3 v 1 ima 3 stopnje in tako raste skupaj z vašim otrokom. Od tricikla, ki ga v celoti upravljajo starši do tricikla, ki ga samostojno upravlja otrok. Otroku pomaga razvijati motorične sposobnosti, sigurnost in ravnotežje na poti, do samostojne vožnje. Otroci se lahko naučijo, kako upravljati in vrteti pedala, ko imajo nadzor starši. Ko je otrok dovolj star, lahko skupaj z njim uživate v funkciji izbora nadzora tricikla. Nadzorni gumb na blatniku prednjega kolesa omogoča staršem, da zlahka preklopijo nadzor tricikla otrok in nazaj na upravljanje starši.

Zagotovljeno dodatno udobje s patentiranimi amortizerji in modnim izgledom, trpežnimi EVA kolesi, ki omogočajo gladko in udobno vožnjo brez udarcev.

Faza 1 (15m+): Udobno in zabavno. Otrok uživa v udobni vožnji sedeč pokonci, z zložljivo strehico, varnostno ograjico in naslonom za noge.
Faza 2 (24m+): Učenje vrtenja pedal. Odstranite naslon za noge, odstranite varnostno ograjico, z gumbom za upravljanje lahko po želji, preklopite med nadzorom staršev v pozicijo upravljanje otrok.
Faza 3 (30m-36m): Vzpodbuja neodvisnost. Snemite ročaj za krmiljenje in preklopite med nadzorom staršev v pozicijo upravljanje otrok. Razvijanje motoričnih spretnosti medtem, ko otrok postane mali raziskovalec.

Dimenzije: 93 x 45,5 x 98 cm.


Na kolo
Vrsta izdelka Tricikel
Namenjeno Fantu
Primeren za starost 1,5+ let
Primeren do teže 17 kg
Vodenje s palico Da
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 93 x 45,5 x 98 cm
Barva Modra

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen