Kategorije
Smart Trike Tricikel 7 v 1 STR7 J - rdeč

Smart Trike Tricikel 7 v 1 STR7 J - rdeč

ProizvajalecSmart Trike
Šifra: 4895211402127
Na zalogi (kos) : 150
  • 176,69 €

    189,99 €   (- 7%)

Naročene artikle lahko v primeru, da je le ta na zalogi na vašem naslovu pričakujete predvidoma v do 3 delovnih dneh. V nasprotnem primeru pa ga lahko pričakujete v roku objavljenem zgoraj. Več o rokih dobave si lahko preberete v opisu rokov dobave.
Splošna garancija na izdelke je 12 mesecev (razen na baterije in akumulatorje). Za vse otroške vozičke in avtosedeža pa vam priznamo 24 mesečno garancijo. V določenih primerih imajo artikli daljšo garancijo (za določene sklope tudi doživljenjsko). Ti artikli so posebej označeni na strani artikla. Več informacij pa najdete v poglavju dostava, garancija.
Posamezni artikli pri uporabi potrebujejo še posebno pazljivost. Vsa opozorila za uporabo teh artiklov najdete v poglavju opozorila pri uporabi artiklov.

Smart Trike Tricikel 7 v 1 STR7 J - rdeč

Predstavljamo STR7J kompakten Smart Trike zložljiv tricikel, s certifikatom za vozičke. STR7 ima elegantno zasnovo in je kot nalašč za potovanja in shranjevanje. Narejen tako, da raste z otrokom od 6–36 meseca.

Patentiran One Touch Steering® omogoča staršem upravljenje tricikla brez napora. Z dotikom ročaja za upravljanje, usmerite tricikel v želeno smer vožnje.

Udoben otroški sedež z oblazinjeno sedežno prevleko in možnostjo naklona sedeža za čas počitka ter podloženimi ramenskimi blazinicami na varnostnem pasu. 

Varnost - zagotavljamo brezskrbno, udobno vožnjo za starše in otroka. Zavornim sistem, ki ga nadzorujejo starši, nastavljivi 5-točkovnim varnostni pas in oblazinjena varovalna ograjica omogočajo, da otrok udobno in varno sedi.

Praktično za starše in zabavno za otroke! Ta tricikel 7 v 1 ima 7 stopenj in tako raste skupaj z vašim otrokom. Od tricikla, ki ga v celoti upravljajo starši do tricikla, ki ga samostojno upravlja otrok. Otroku pomaga razvijati motorične sposobnosti, sigurnost in ravnotežje na poti, do samostojne vožnje.

Otroci se lahko naučijo, kako upravljati in vrteti pedala, ko imajo nadzor starši. Ko je otrok dovolj star, lahko skupaj z njim uživate v funkciji izbora nadzora tricikla. Nadzorni gumb na blatniku prednjega kolesa omogoča staršem, da zlahka preklopijo nadzor tricikla otrok in nazaj na upravljanje starši.

Zagotovljeno dodatno udobje s patentiranimi amortizerji in modnim izgledom, trpežnimi EVA kolesi, ki omogočajo gladko in udobno vožnjo brez udarcev.

  • Faza 1: Kompaktno zložen. Praktično zložen, lahko ga peljete z izvlečenim ročajem za upravljanje, za lažji transport.
  • Faza 2 (6M+): Prva vožnja. Sedež z naklonom omogoča udobno počivanje med vožnjo.  Nogice udobno počivajo na naslanjaju za noge za dojenčke.
  • Faza 3 (9M+): Udobno in zabavno. Otrok uživa v udobni vožnji sedeč pokonci, z zložljivo strehico, 5-točkovnim varnostnim pasom, varnostno ograjico in naslonom za noge za dojenčke.
  • Faza 4 (12M+): Podpora. Odstranite naslon za noge za dojenčke. Namestite naslon za noge za malčke, ki otroku omogoča, da otrok sedi bolj pokonci, medtem, ko noge počivajo na naslonu.
  • Faza 5 (18M+): Razvijanje spretnosti. Odstranite strehico in opazujte, kako otrok razvija ravnotežje, radovednost in sigurnost, ob tem pa uživa v zabavni vožnji in okolici, ki jo opazuje.
  • Faza 6 (24M+): Učenje vrtenja pedal. Zložite naslon za noge, odstranite varnostno ograjico, namestite pedala in z gumbom za upravljanje preklopite med nadzorom staršev v pozicijo upravljanje otrok. Razvijanje motoričnih spretnosti, medtem ko se otrok učiti voziti.
Faza 7 (30-­‐36M+): Vzpodbuja neodvisnost. Zložite ročaj za krmiljenje. Visoka opora za hrbet in 5-točkovni varnosti pas zagotavljata varnost za otroka medtem, ko poganja tricikel in postane mali raziskovalec.

Na kolo
Vrsta izdelka Tricikel
Namenjeno Deklici | Fantu
Primeren za starost 1+ let
Primeren do teže 20 kg
Vodenje s palico Da
Splošni podatki
Dimenzije v cm (š*d*v) 102 x 48 x 96 cm
Barva Rdeča

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Izdelka ne priporočam           Izdelek je odličen